Ajde ajde , normalna korekcija.
Posts by Sheriff
-
-
Gotovo je sa NVDA
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Il da dočaram na grafu. Ti si bice izasao na crvenim danima dok je FTX prodavao svoju stečajnu masu. Poslje je počeo el-dorado... I jos traje.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Najskuplji zajeb je kad izgubiš pare. Ovakav propušteni, oportuni dobitak je konkretno manjak uvjerenja i standardne volatilnosti btc-a//MSTR a i informacija. Po aprovalu ETF-ova se znalo da Grayscale izlazi konkretno FTX koji je imao par milijardi koje je morao prodadi kao dio stečajne imovine (nije mogao prije ETF approvala). Čim su izašli raketa. Nešto kasnije je isto radio Genesis preko Graycale ETF-a samo sa 1.8 mld $. Kad neko tak veliki izlazi nikome nije sila gurati se na bid.
-
Fun fact, 3 od 4 puta je btc kada je probio ath... Se uduplao u sljedeca 3 tjedna.
Znaci 140 000 za 3 tjedna. Preludo i nenormalo zvuci. Al eto, parabola je pocela.
-
meni je jako drago, kolega, vidjeti kako trgujete na svjećice
respect!
ja osobno ne bih mogao držati (hodlati) u toj crvenoj svjećici, ali treba dati priči da se razvije, pogotovo kad vidiš da je nakon nje zelena
bravo!
Ne tradam po svijecama, koristim dca kako sam i pisao od bear marketa i nakrcan sam. Nisam neki trader samo sam kolegi ukazao ono šzo sam vidio. Na leverage accountu dizem i spustam leverage ovisno o velikom resistanve i supportu, spot accounte ne diram.
-
evo opet BTC probio 70k
u rikverc
okinuli mi svi stop nalozi.
sad cekamo korekciju odnosno da vidimo sto ce i kuda ce
To je samo bio retest i pad u liquidity zonu. Resistance postaje support. Ova crvena te prepostavljam okinula. Vidi se da je svijeća brzo nadokupljena i trend je zadržan.
Sve ove crvene svijeće izgledaju kao hammeri, brzo se nadokupe nakon flash crasha (hunt na overleverage) što je znak jakog bull marketa.
Ovo 'real and sustainable' je gosn Sailor koji pumpa preko MSTR bitcoin, uzima leverage tj. dug pa opet kupuje bitcoin, pa će izdati još dionica MSTR pri većim cijenama i tako u krug.
Lijepo vam Zloćka kaže ne budite pohlepni odnosno tko zadnji, gasi svjetlo
Da lik to radi genijalno. Preko 6 milijardi plusa.
No trebalo je mjesec i pol da ETF-ovi prestignu Sailora koji je skupljo godima.
Nije rast btc-a od MSTR nego Blackrock, Fidelity ETFova. Milijarde se slijevaju. Uključuju btc etf u druge etf-ove.
-
Financial Times on #Bitcoin: "It is extremely unusual for a bubble to burst and then recover to reach new heights so quickly, and suggests that something real and sustainable is going on."
-
U što uložoti, ajmo vidjeti...
Pohlepni ste do boli
Priče o sto tisuća su vam mamac
A progutati ćete i mamac i udicu i štap
Dovoljno je kada je dovoljno, zaradili ste i Out !
' Bem mu miška i pohlepi
BTW, respect na cojones. Trebalo je biti lud za ovo držati do 70, i iskrene vam čestitke
Ma nisam ni 1$ van. Rano mi još. Nema razloga za van. Lova se slijeva, tek novaci dolaze. Faza je disbelif, nakon toga euforija i parabola samo takva. Ja ak ne okrenem 250 000 eur nisam niš napravio. Al kad btc top out onda igranka na altove, a onda na micro cap coine. Meme coine zaobilazim, na moju žalost napravili su najveci rast. AI coine sam dobro pogodio, imam 10x na RNDR, FET... Zasad.
Mirno spavam. Al da cu izac, hoću.
-
Kaj s ovim Filecoin-om (FIL), jel to čemu? Jel zna tko šta?
Dobro je krenuo, a kad pogledaš širu sliku, nije se ni maknuo
Općenito, koji ALTovi su za još dokupiti? Anyone?
Fil coin je good pick.
Bull signal okinuo!
A je AI tokeni fino potegli.
Rndr je gost na NVDA conferece za 20 dana.
Bas gledam, mali dio FET-a sto imam sam usao po 0.24 9.5.2023. Skoro 10x
-
Jučer 1 milijarda $ likvidacija. Flash crash.
Leverage je izbačen. Cijena držanja long pozicije za leverage do prekjučer je bila od 100-200% što je ekstrem. Btc je jučer imao candle od 10 000$ prema dolje a i n aostalim coinima su okinuli stop loss nalozi.
Sada se dogodio reset. Nije nagovor niti sugestija ali za uc/nadokupiti altove je idealan trenutak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kolega ja ništa iskreno ne razumijem Vaš jezik..
E jebiga, iskreno savjet je da ni ne ulazis u crypto. Ostat ces bez gaca, potosi 100 sati barem na edukaciju. A edukacija je samo teorija a onda moras imati želudac za ovo tj prakse.
-
E, na jubitou sam upravo vidio live stream gdje Michael Salior preko nekog Qkoda poziva da se uplati bilokoji iznos BTC i da će se uplatitelju vratiti uduplano...
Vjerojatno neki scam deep fake, pazite se, sad će se i slijedećih 6-18 mjeseci svakakvi žmukleri pojavljivati...
Takvih ima tone. Sve je scam gdje te to traže. Vidis po tome da nema komentara jer ih mogu brisati. Isto i na twiteru, sve sto je 'ad' bjezi. A isto ako ti neznani hot chicks salju dm ili te izvuku za nagradu. Ono napravis account i drugi dan 20 ženskih te prati.
-
Jučer 1 milijarda $ likvidacija. Flash crash.
Leverage je izbačen. Cijena držanja long pozicije za leverage do prekjučer je bila od 100-200% što je ekstrem. Btc je jučer imao candle od 10 000$ prema dolje a i n aostalim coinima su okinuli stop loss nalozi.
Sada se dogodio reset. Nije nagovor niti sugestija ali za uc/nadokupiti altove je idealan trenutak.
JUST IN: 🇩🇪 Operators of Germany's largest stock exchange, Deutsche Börse, launched a "regulated spot platform for crypto asset" trading 👀 #Bitcoin
Neka na zse dođe, a ne da Burazeri i ostali lopovi naivce pelješe. Al opet, da kod nas dođe biće bi propo
-
Ath je postignut na bar cex-eva. Nije svagdje cijena ista u dolar.
Al zašto bi bili out??
5% korekcija je kondobar dan. Da me to plaši raspo bi se odavna. Korekcije u 2023/2024 su bile 20%. To je ocekivano i zdravo. Nisam trader, skupljao sam od 18k.
Bitno je da ne padne ispod 52k. Treba reset i opet up up. A najbolje, altovi pocnu raditi kada btc probije old ath. A u altovima je lova. Eth se odlijepio.
-
Btc all time high!! Cestitke svima koji su na vrijeme ugabili komad.
Btc je također pretekao sav Mcap od srebra jučer.