Vani zelena rapsodija na brodarima, neki rastu preko 20%
Posts by BudFox
-
-
Ja sam još u bunkeru od sredine ožujka.
Jel smijem van?
Kolega mararonac, nedostajali ste nam.
Nadam se da ste dobro i javite se cesce.
-
Ne daju dušmaaaniii da pređe 100-tku.
Od stoljećaaaa sedmooooog.
Kako je ono išla pjesma
-
Jedna riječ: BRUTALA
BULK: BALTIC CAPESIZE-INDEKS +32,8% TIL USD 25.280/DAG
To je već 3x pnmx i skoro 4x supre . Mogao bi uslijediti i jači kaskadni učinak.
Danas je i Panamax lijepo povukao
Baltic Dry Index Rises 22.55% to 1,527
Capesize +32.8% to $25,280
Panamax +11.3% to $8,719
Supramax 58k tons +2.19% to $7,130
Handysize +4.45% to $4,409
-
-OPTE
+IGH
P.S. Rastimo na valovima
-
A kako bi bilo mamicu im kalajsanu svima da se konacno svi pocnu baviti svojim poslom? U tisini, normalno, kao svi drugi ljudi? Sto novozarazenih? Ok, super. S njima u ambulantu, bolnicu, doma, whatever, ali zasto ja o tome moram citati u novinama? Zar je to vijest? Radite svoj posao, lijecite ljude i sutite.
Znate što je najgore od svega. Ambulante, pa i hitne službe uopće ne rade u normalnom režimu rada i ne primaju sve pacijente.
Bilo bi dobro napraviti statistiku za par godina koliko je ljudi umrlo jer im neke druge bolesti nisu na vrijeme dijagnosticirane
zbog 'Izvanredne' situacije sa Koronom. Nažalost, bojim se da će taj broj višestuko nadmašiti broj umrlih od Korone....Probajte
se naručiti kod doktora i vidjet ćete da 'Izvanredna' situacija još uvijek traje i trajat će kako stvari izgledaju cijelu ovu godinu.
-
Lijep mi je ovaj graf od kolege Nea, pa ću ga postati ovdje, nadam se da će mi biti dopušteno, jer se do sada pokazao kao dobar
prognozer kretanja cijene. Na grafu se lijepo vidi kako je brutalno pala cijena dionice ATPL sa 350 kn na ispod 150 kn sredinom
3. mjeseca. Ovih 480 kn sa sredine 10. mjeseca prošle godine sada izgleda kao lijepi san, nakon kojeg smo u snu ispali iz aviona
i pali sa kreveta
-
Jedna riječ: BRUTALA
BULK: BALTIC CAPESIZE-INDEKS +32,8% TIL USD 25.280/DAG
-
Nikako mi nije bilo jasno zašto opet kod nas pada, a to nama zakuhao Hrvoje Požar sa 4 zaražena.
Vani i dalje sve raste, a kod nas se obnavljaju stari strahovi. Koliko vidim ljudi zaboravili da Korona
uopće i postoji, pa sada opet po novinama, slično kao i potres od 3.1 jučer.
P.S. Ne bi se čudio da je i ovaj nagli rast broja zarađenih sa 1 na 6 još jedan predizborni trik, jer HDZ
gubi popularnost koju je stekao sa stožerom protiv Korone, pa treba ljudima obnoviti sjećanje...
I meni se nekako cini da bi moglo biti tako.
Kolega, sve je pod kontrolom dok Index ne počne prenositi stanje sa Koronavirusom iz minute u minutu.
Ako to krene, odmah treba kupiti prnje sa berzana i bježati negdje u podrum jer kreće kataklizma
-
Nikako mi nije bilo jasno zašto opet kod nas pada, a to nama zakuhao Hrvoje Požar sa 4 zaražena.
Vani i dalje sve raste, a kod nas se obnavljaju stari strahovi. Koliko vidim ljudi zaboravili da Korona
uopće i postoji, pa sada opet po novinama, slično kao i potres od 3.1 jučer.
P.S. Ne bi se čudio da je i ovaj nagli rast broja zarađenih sa 1 na 6 još jedan predizborni trik, jer HDZ
gubi popularnost koju je stekao sa stožerom protiv Korone, pa treba ljudima obnoviti sjećanje...
-
-
U Kini sve raste i danas, od toga Cape-ovi preko 20%.
Približavamo se BDI zoni 1500
-
DAX raste, Crobex pada....
Tako tipično za ovaj zagrebački berzan....
-
Bome ga je dobro sprašila
-
BDI +18.2% to 1,246
Capesize +28.7% to $ 19,036
Panamax +8.7% to $ 7,834
Handysize +3.3% to $ 4,221
Supramax +1.6% to $ 6,977
P.S. Bilo bi lijepo da i mali brodići potegnu uskoro
-
pazi naslova,
https://www.seebiz.eu/trzista/zagreb…skroman/234740/
e sada, je li bolje da raste ili skače pitanje je sada
Samo nek ne pada
-
Freight futures am update
Capesize up ~4%
Panamax up ~4% -
Sveti Joakim, koliko god izgledao kao Herr Flick iz Alo Alo, zna ga nekad dobro ubosti, nesto kao Boris Rogoznica
misliš na nekretninu bez kredita
Da hahaha
-
Joakim Hannisdahl predviđa snažan rast vozarina do kraja godine.
Capesize 40000 usd
Sveti Joakim, koliko god izgledao kao Herr Flick iz Alo Alo, zna ga nekad dobro ubosti, nesto kao Boris Rogoznica
-
Cape +28,7% 19036
(BR/CH +34% to $21,773)
Izgleda da će drugi dio godine će biti puno bolji