Sve mi to smrdi, sada je netko potjerao dionicu u pozitivnu blokadu...
Možda odluka nije prošla na GS...
Sve mi to smrdi, sada je netko potjerao dionicu u pozitivnu blokadu...
Možda odluka nije prošla na GS...
Treba bježati odavde dok se još može dobiti te dvije kune na ZSE....
Ako prođe odluka o smanjenju TK danas na GS u 13h ode cijena prema dolje...
Dakle, GS već traje...
Samo moje mišljenje, ne moram biti u pravu...
Ekipa pretpostavljam prica na Hrvatskom i trazi osobne podatke, brojeve kartica i slicno, pise dolje u clanku
"Iz Ministarstva unutarnjih poslova i ranije su upozoravali građane na učestale pokušaje prevare putem mobilnih telefona. Pozivanje brojeva koji počinju s +224xxxxxxx i sličnih brojeva, upozorili su iz MUP-a, može rezultirati neželjenim troškovima jer navedeni brojevi spadaju u ZONU 2 (Afrika), tj. pripadaju državama +224 Gvineja, +225 Obala Bjelokosti, +216 Tunis.
Pozivatelji u tim slučajevima lažno se predstavljaju i korisnike traže osobne podatke i zahtijevaju da izvrše određene uplate novčanih sredstava. Osobe koje zaprime takav poziv savjetuje se da ni u kom slučaju ne daju svoje osobne podatke, niti da uplaćuju novčana sredstva nepoznatim osobama."
-rivp
e s ovom dionicom baš imam sreće, kada je god kupim jeftino, prodam još jeftinije, lijepo je krenulo u kolovozu, a onda stožer se umiješa i naprasno ode sezona, odoše gosti, odoše i dionice, dok turističke tvrtke i dalje traže pomoć, a tko će svima pomoći
Nažalost, kako stvari stoje mnoge turističke tvrtke neće dočekati Uskrs 2021, ako im država ne pomogne...
Mokri snovi su vjerojatno u pitanju...
a je bio jedan gadan pad s palube s početkom corone
Pad s palube, ali na propeler, pa je bio gadan prizor
To si ti nešto sanjao....
može i to biti, lijepi snovi teško blijede
Bitno da se budi Atlantska, Kraljica burze u Hrvata nakon ružnih snova početkom godine .
Treba stići BVPS od 392,20kn, ali tek kad se razbudi i kad/ako vidimo tko je novi igrač u top 10
Danas plovimo punim jedrima, značajan porast vozarina (pogotovo Cape-ova) u Kini
Shanghai shipping index
Cape / Pmax / Supra + 11.26 / + 0.04 / + 1.39%
Svima da znamo.
Nikada kraja lopovluku.
Jutros sam u ispisu propuštenih poziva našla i poziv sa predbrojem +216
Policija upozorava d se takvi pozivi ne uzvraćaju....... dakle istina je, to je sada stvarno u modi.
Za ovaj broj ista stvar, ne uzvraćati poziv
+441 is for Bermuda
Evo otkud je prvi:
+216 iz Tunisa
Evo još jedan zanimljiv poziv, pa tko želi može preslušati
Malo stišajte ton, mali savjet
dobro je i prošao, mogla ga je istući da su uživo razgovarali
Čitam komentare na indexu da ta Dijana brutalno maltretira i mobingira zaposlenike bolnice sestre milosrdnice.
Izgleda kao krhka plavuša, ali.... Divim se Berošu kako je ostao smiren većinu razgovora..
Evo još jedan zanimljiv poziv, pa tko želi može preslušati
Malo stišajte ton, mali savjet
Svima da znamo.
Nikada kraja lopovluku.
Jutros sam u ispisu propuštenih poziva našla i poziv sa predbrojem +216
Policija upozorava d se takvi pozivi ne uzvraćaju....... dakle istina je, to je sada stvarno u modi.
Da, i mene su zvali. Zvao sam službu za korisnike i rekli su da nikako, ali nikako ne uzvratiti poziv na te egzotične brojeve iz Tanzanije ili Nigerije ili tko zna odkuda, ako ne želite imati ogromne račune
Zanimljiva dva članka na seebizu
"Posljednjih su se tjedana tako ponovno pojavile priče da je vlada spremna prodavati dijelove HEP-a što nam potvrđuju i radnici. Razgovori na temu pripreme dijela imovine koja bi se prodavala vođeni su u posljednja tri tjedna."
https://www.seebiz.eu/energetika/nep…ompaniju/239022
„Stiglo je izvješće, bit će prijedlog rasprave na Savjetu na INA-u u sljedeća dva tjedna“, rekao je ministar te naglasio da ukupno izvješće Vlada ne planira predstaviti javnosti.
„Možda neke segmente da, ali ne izvješće kako bismo mogli imati aktivnu poziciju kako bi izašli s ponudom o otkupu“, pojasnio je.
Na pitanje je li otkup INA-e uistinu i dalje aktualan s obzirom na stanje u proračunu i kriznu godinu, ministar odgovara da je.
https://www.seebiz.eu/energetika/cor…-cijeni/239514/
Vani sve u zelenom, pa bi i mi sutra mogli malo povući
Dow Jones Industrial | 28,308.46 | +1.35% | +1.66% | +6.95% | +15.71% | +1.24% | +10.46% | +29.95% | |
Nasdaq 100 | 11,626.173 | +0.61% | +2.99% | +10.90% | +23.50% | +28.05% | +55.74% | +99.27% | |
US SPX 500 Index | 3,430.45 | +0.94% | +1.36% | +6.67% | +16.11% | +6.30% | +20.45% | +40.37% | |
UK 100 Index | 6,110.50 | +1.56% | -0.13% | -0.04% | +1.66% | -14.28% | -13.06% | -17.53% | |
DAX | 13,066.54 | +2.36% | +1.13% | +1.78% | +17.99% | +0.24% | +12.53% | +7.27% |
PPD je suvlasnik i Petrokemije, ako se ne varam
A jel? 25 tisuca na bidu? Nisam to vidio.
U tom slucaju uskoro cemo imati novo ime u top10. Mozda neki skrbnicki, hehe.
Onda se sad pokusavaju dogovoriti da li ce biti po 205, 210 ili sto vec. Ali tu negdje je to.
Mozda i IB procjenjuje da bi sinergija s jos nekim jacim imenom bila dobra za dionicu.
Da, moguće da netko veći ulazi u dogovoru sa IB, što samo po sebi nije loše!
Na kupnji je na zatvaranju bilo 1000 komada na 204kn, 10 000 na 209kn i 14 000 na 211kn.
Ovo ostalo na kupnji su bili sve manji nalozi ispod 300 komada,
dok na prodaji nisam vidio većih naloga od 200, 300 komada, tako da...
|
|
Kolega nisam mislila da nema za kruh i mlijeko pa prodaje dionice.
Vec da nema vise dovoljno kapitala da uspjesno vodi visoko zaduzenu kompaniju.
Opcenito, mislim da se sveukupno ovdje nije usrecio.
Ne mislite valjda da on daje svoj kapital u tvrtku pa da zato prodaje dionice. Ono sto se zna je da covjek ima i dionice i novce. Gdje ce dionica sutra ovisi o vozarinama i o tome da li IB trebaju novci ili dionice, a mi se samo mozemo kladiti na to.
Dobro, ali kolege, netko je stavio, danas pred kraj trgovanja, naloge od ukupno 25000 komada
na kupnju iznad 200kn! Tko je to ako je IB u petak prodao 5000 dionica, jel moguće da imamo
novog jakog kupca?
Nije mi jasno što se tu zbiva, a uskoro će se, ako se ova kupnja novog kapitalca nastavi,
pretpostavljam vidjeti promjene u top 10... a do tada možemo samo nagađati...
Ovdje nikad nije dosadno
Sada znamo i tko je prodao onih 5000 komada
Što mu bi?!
Ne znam, vaša razmišljanja? Tko je kupio?
Na kupnji 25 000 komada iznad 200 kn
Didn't see that coming
To i mene zanima, kamo sad!?!
A kamo(a) sutra?
Display MoreVi to mene zezate, a znam da pratite?
Ovo je BDI za danas +0.7% to 1,491
Ovo su futuresi, koji najavljuju još veći rast indeksa sutra
Freight futures am update
Capesize up ~7%
Panamax up ~3%Ako meni govoris ne nisam pogledao nigdje danas samo procitao vas i njegov pa i vidim razliku u brojevima pa mi nije jasno tko je u krivu, a tko u pravu.
Kada raste svi su u pravu, a kada pada svi su u krivu.
Volim pojednostaviti stvari