Se treba prodavati jeftino strpljen spašen.Sada oni koji su obarali cijenu neka kupuju po 4+ili 5+
Posts by Stipo
-
-
Ima li ko kakvih informacija ima li ponuda za Đuru
-
Koja su očekivanja idući tjedan.Dali će cijena dionice biti iznad 7 kuna.Ja osobno mislim da bi trebala i više.
-
Neznam zašto toliki pesimizam kod pojedinih.Prodajte i riješite se briga ili je to da nagovorite one sa slabijim živcima da prodaju pa da vi dokupite.Đuro Đaković ide sigurno naprijed i vrijedit će mnogo više od 4-5kuna pogotovo ako uđu Slovenci.Strpljen spašen.
-
Neznam zašto toliki pesimizam kod pojedinih.Prodajte i riješite se briga ili je to da nagovorite one sa slabijim živcima da prodaju pa da vi dokupite.Đuro Đaković ide sigurno naprijed i vrijedit će mnogo više od 4-5kuna pogotovo ako uđu Slovenci.Strpljen spašen.
Nije mi jasno zašto dioničari sa 1000 i manje dionica prodaju svoje dionice tako jeftino.Imam osjećaj da namjerno to rade a time pogoduju valikima a nas male ukopavaju do dna.Neznam što imaju da izgube 2 ili 3tisuće kuna.Nedajte da se neko bogati na vama.
-
Radi se o dionici Đure Đakovića .Neko mi je prebacio objavu.
-
Imam pouzdanu informaciju da bi dionica do kraja godine vrijedila oko 20 kuna.Toliko o pesimistima o ovoj dionici.Na žalost danas nisam uspio dokupiti ali sutra sigurno petoznamenkasti broj
-
Samo da pojasnim vlasnik sam petoznamenkastog broja dionica i malo me sve ovo zabrinjava.Mnogi na forumu su veliki optimisti i to je u redu.I sam sam takav ali polako počinjem gubiti optimizam.Nadam se na cijena ne padne na oko 2 kune onda mi mali dioničari smo u velikim problemima
-
Cijena dionice ponovno pada.Sledeći tjedan nadati je se da ne padne ispod 5 kuna pošto nema nikakve pozitivne vijesti.