Jel da je to za nevjerovat?
Uz solidnu dividendu..
Oko ove dionice se najviše lomim, ne znam jel bih dokupljivao ili se kompletno riješio. 🤔
Kad se lomim, prodam, i ne lomim se više.
Ni jedna dionica, nije vrijedna mojih živaca!
Jel da je to za nevjerovat?
Uz solidnu dividendu..
Oko ove dionice se najviše lomim, ne znam jel bih dokupljivao ili se kompletno riješio. 🤔
Kad se lomim, prodam, i ne lomim se više.
Ni jedna dionica, nije vrijedna mojih živaca!
Manje lajni, više u papire
Ako ne upremo, ode mast u propast . Crobex je na otporu
Zloćka moja, hvala tebi na crtanju, ali što da uprem, kada čekam da se riješim spana i ostaje mi ulpl, sve ti je jasno .
Kolega bila bi druga priča da je kvartal ili dva ostvario lošiju dobit, a budućnost ne možemo znati, već se samo kladiti da će i dalje poslovati dobro...
Je, ja sam samo htio reći kako sam kupovao i znojio se kad je išlo nizbrdo i svaki put gledao parametre i pitao se je li moguće i što znaju ovi koji ovako sipaju. I sad ih mirno i čvrsto držim iako mi se dobit približila cifri od 40 k eura.
Ja bih sada prodao, ali to sam ja, nikako ne želim utjecati na Vaši odluku, ali nisam mogao da ne reagiram.
KTJV super firma ali dionica mi se čini grob.
Izvan TOP10 nekoliko njih šta ima 4-8k dionica prodaje. A da pritom ne spominjemo NEXE koji ima još 66k. Teška bara
Upravo to, zato se i riješio, ktjv, treba imati vremena za tu dionicu, ja nemam i papa.
Zloćka, ako si zadovoljna prodaj. Znaš onu poslije sunca ide..
A šta ako proda, a ona još poraste, uvijek ostaje i to pitanje...
Već sam odgovorio na to pitanje ranije.
Nekako ovako, ako si zadovoljan prodaš, uzmeš profit i ne okrećes se više, tu je kraj, gotovo i kreneš u novi ciklus.
Vjerovali ili ne, ne svidja mi se ovakav veliki nagli rast.
Valjda je pokriven fundamentima.
Ljudsko srce nikad zadovoljno nije.
A u stvari mi je svejedno kolika je cijena.
Nisi zaradio dok ne prodas.
Zloćka, ako si zadovoljna prodaj. Znaš onu poslije sunca ide..
Riješio se konačno ktjv, nakon dugog mrcvarenja, a plus je plus.
Mislim uskoro da ću i spana riješit.
I ostaje mi ulpl, za sada ga mislim čuvati i nadokupljivati. Ovo drugo se peca ali slabo za sada.
Naravno da će rasti sve do 2026 godine jer do onda nema novogradnji clean tankera. Mislila sam na Top ove godine.
🙃
Mislim da će se zanimanje za ovu dionicu pojaviti tek nakon izvješća. Do sada vidim da kupujemo negdje nas pet tu na forumu 🙃
Neka. Da, vozarine su za nevjerojatne.
Vidim da STNG raste i u premarketu.
6
Riješio se ernt, začudo bez minusa, e sada pišite što hoćete.
Kupio ernt, kakav pesimizam vlada trenutno na toj dionici i uvažavajući prognozu naše Zloćke, mislim da sutra izlazim s minusom. Nemam vremena čekati razvoj situacije. Ima drugih prilika, ova nije uspjela.
Prodao ostatak lrhc,
Prodao lkpc, lkri, atpl, igh, jdpl, span, vlen, malo sam uranio prije 5 mj, al pokupio puno bolji profit od Ivane s onog foruma. Ostalo nešto ulpl, lrhc, kupio ponovo vlen, ako bude prilike uletit ponovo u atpl,
zabu, nadokupiti ulpl,vlen.
Sretan i blagoslovljen Uskrs, želim svima na forumu!!
Plus vlen po 3,26 eura
Minus JDOS, evo gotovo.
+HPB
Išao staviti nešto na prodaju po 118 EUR, kupio sve do 118 EUR. Krivi nalog. Umjesto Prodajnog izvršio Kupovni. Tako da sam nadokupio za skoro 28k EUR.
Jbg. Zadržat ću ih. Možda i uletim u Top10 do kraja godine ako nastavim ovako mješati naloge
Ma to je u redu, nego pazite se vi da vam se ne dogodi da krivo stisnete i sve prodate dobro ispod cijene, e to je pravi zajeb.
+HPB
Išao staviti nešto na prodaju po 118 EUR, kupio sve do 118 EUR. Krivi nalog. Umjesto Prodajnog izvršio Kupovni. Tako da sam nadokupio za skoro 28k EUR.
Jbg. Zadržat ću ih. Možda i uletim u Top10 do kraja godine ako nastavim ovako mješati naloge
Ma to je u redu, nego pazite se vi, da vam se ne dogodi, da krivo stisnete i sve prodate dobrano ispod cijene, e to je pravi zajeb.
ja gledam HT non stop, mozda da kupim sada radi dividende i da ne cekam da padne nakon ex div daya
ocekivao sam da ce mozda market pasti radi trumpa, ali nista.... ne znam di da utuknem pare...sve mi stoji
I meni pa što, dobro je da stoji😀
Normalno da ne vidite nikakav problem kada vam HDZova članska iskaznica na čelu zaklanja vid.
Imate bolji izbor, recite otvoreno, nije bajno ali alternativa je haha
+ighaja malo jedva jutros
Ništa od +/- ATPl, pa petak je
Atpl zabetoniro do daljnega, ja se držim one ko čeka i dočeka. Igija duže čekao da prodam nikako da potegne, i jučer se riješio. Sada opet čekam al kontra.🤣
-JDOS po 555 €
Vaše pokupili moje ostalo, sada možda i dignem😀
Bome imam dionice, a sve me neka jeza od tih najava stečaja.
Ja više nemam ni jednu.
Ne mogu si dozvoliti novi dalekovod!
Prodao odmah među prvima u jutro, sad razmišljam da kupim?
pratim situaciju, i ako mi se cijela priča svidi, možda i ja napokon izađem iz cash pozicije
Kolega, malo ste me iznenadili s izjavom, čemu bi sada izlazili iz cash pozicije.
Tento imas je po 60-61€ na lopate, dodjes i uzmes koliko ti treba. 😁
Prijatelju po toliko sam prodao😀