jedino mi nije qjaro kakva veze atlant ima sa kejp indexima
Da otklonimo nejasnoće ubuduće, koji indeks pratimo za atpl, a koji za tpng.
jedino mi nije qjaro kakva veze atlant ima sa kejp indexima
Da otklonimo nejasnoće ubuduće, koji indeks pratimo za atpl, a koji za tpng.
Pazi ovo, prije neki dan prodam nešto tpng dionica skoči 5 posto, danas kupim jdpl po 48, upalim auto dođem kući s posla cca 20 min vožnje, pogledam u gledalicu dionica u minusu 6 posto. 😀
Molio sam mittka za graf atpl, sigurno je zauzet, jeli ima tko od tehničara da objavi. Hvala!!
https://hrtprikazuje.hrt.hr/hrt-preporucuj…jom-u-8-2213882
možda nešto bude
Jeli tko gledao, ima li što novo?
Gosp. mittko može li T.A. za atpl. Hvala.
Danas malo osjetniji rast nakon dugog vremena. Ima li neki poseban razlog?
Ima, ja prodao ujutro.
dio-tpng 200 kom s malim minusom
Jel ja to dobro vidim i citam ili me oci varaju, pa je ovo ipak tema Jadr(n)oplov
.
Dakle, na najcitanijoj temi ATPL brutalno se druka za JDPL koji je drzavna stecajusa, koju ni jedna privatna firma ne bi ni pogledala, a kamoli kupila, pa se ne bih cudio da JDPL i drugi kvartal uz ovakve vozarine posluje u minusu, kao i prvi. A najavljivalo se cudo od poslovanja, vec za prvi kvartal. Ono sto je najbolje dionica je na minimalnom prometu(napucala mozda dvojica trojica sa par 100 tisuca kuna) porasla vec preko 200%, pa sada treba i prodati te dionice naivcima.
Onda se ekipa poslije cudi kada bude rezanje dionica 100 za 1, kao na Dalekovodu, uz brutalni gubitak novca.
Morala je odavno nestalo na burzi, ako ga je ikad i bilo, pa vi poslije zbrajajte gubitke, razvode brakova i slicno, a ovo pisem u najboljoj namjeri za anonimnog citatelja ovog foruma.
Skoro sam p .....
Omikron soj ide. Mainifestira se upalom grla i curenjem nosa... u svakom slučaju treba sve pozatvarat.
Pa te simmptome ja i žena imamo, rekao joj imamo koronu, a ona misli ja se šalim. Ma ženo proglast će i to koronom uskoro😂
Objasnite kolegici Kvark i još nekolicini s ovog foruma koji imaju malo ozbiljnije količine dionica kako će i kome prodati te svoje dionice kad se odluče da je vrijeme za prodaju. Kako i kome će prodati dionice u vrijednosti od nekoliko milja kn. I sam se suočavam s tom mišlju s obzirom na posjedovanje par tisuća komada.
Lako je "frajerima" koji imaju par stotina komada i koji misle da su neki mešetari. Objasnite nama neukima kako da izađem a vrijednost dionica je par milja kuna.
To su slatke brige dok ste u plusu.
Display MoreBDI se podebljao za 2,8 % na 3.418 bodova
BPI za 4,7 % na 4.010 bodova
BSI za 0,75 % na 2.921 bod
A BHSI se isto malo podebljao, na 1.533 boda.
Brodarine rastu, a na ATPL nitko ništa.
Imaš šansu i kreni pokupiti sve do 500kn dok je još jeftino ,ja nemam municije,,čekam optimu rasplet.
Ima nas dosta koji čekamo rasplet na opte, i onda pola u atpl i pola u tpng.
Samo da ne bude kuku lele na opte, a onda jbg, sam pao sam se ubio 😀
Idemo dalje... 😁
Gdje idemo?
Svaki dan pišete da negdje idemo.
Jučer je bila utakmica a danas popodne nam je skupština, na kaj ste mislili?
Prema burzi svako svoje pozicije drži. Ovi što imaju nedaju niže, a ovi što kupuju postavili se nisko. Čeka se..
kolegice, najbolja si! valjda to i sama znaš! da si malo mlađa poslal bi ti i bračnu ponudu! makar sam rekel da je i triput puno previše!
Do 3 je ok
Za prave mahere, to je zagrijavanje.😉
Dobro jutro, kolega mittko može li tehnička za atpl. Hvala!
Kolega, ocito ste ulazili nakon svakog veceg pada, ali onda ste trebali izaci van na tehnickom odbijancu.
Iako ja se ne igram sa padajucim nozevima. Mogli ste trejdati sa dionicama u up trendu.
Prosjek ulaska mi je bio 62kn, a target mi je bio 65kn za izlazak(prosjek izlaska mi je na kraju bio 51kn), promašio sam za 3kn(htio koju tisućicu zaradit),jbg i onda je sve zadnjih 15 dana krenilo naopako, od demantija prodaje, koji zapravo nije demantij itd...
Ali nema veze trenutno ima dosta prilika za kupovinu novcem od Petrokemije, od HPB. ADRS, VLEN, ATPL, tako lako to vratimo.
Niste sami i ja sam tako prošao i vratio izgubljeno na atpl.
Dok nam djeca pohađaju 12 godina vjeronauk po 2 sata tjedno plus crkveni, a nisu upoznata sa temeljnim načinom funkcioniranja modernog društva više od ove klijentelističko koruptivne banana države ni u budućnosti ne možemo očekivati pomake ka normalnijemu.
Što Vam smeta vjronauk, što je loše u njemu nabrojite.
Kuda sutra, gore ili dole? Ima još do izvješća, ovo je bila lipa korekcija za trejd, koji sam propustio i još nadokupio.Mislim da će sad opet prema gore lagano, ali budemo vidjeli😃
Bilo bi dobro još malo dolje za nadokupiti, ali sumnjam.😀
Ma definitivno atpl.
Istina, al’ mi stalno bježi. Prespora sam postala.😂
Probajte kao ja , kada sam vidio da biježe, zažmirio i lupio po asku,. Za sada nisam pogriješio.
Pada li 440 danas?
nemoj tentati, napadni
Ma to je bilo pitanje, ne nagovor na kupnju.
Pada li 440 danas?