Kada ne stigneš na vrijeme povisiti nalog, skinulo me na 47,-tpng
Posts by tento
-
-
Ja opet kontra - tpng, pobjegla mi atpl
-
Ja sve kontra - tpng
+ atpl po 400,bio zadovoljan dok se nije pojavio gosp sa 150 kom u zadnjoj sekundi. Još gledam jel to dobto vidim.
Možda to i sutra napravi. Idemo sutra dosta niže.
-
Što je ovo bilo zadnji tren po 390
-
Koliko ja pratim Atpl, uvijek se shorta nakon dobrog izvjesca i ovo mi je bilo ocekivano.
Ne bih se iznenadila da sutra bude suprotni scenarij.
Logika je da logike nema.
Bilo bi doro da taj short potraje i sutra. Da stignemo još nadokupiti.😀
-
Svi pametni, nitko ništa ne zna
Niti se zna koliki su dugovi, za njih je valjda nešto i kupljeno, dio će se valjda refinancirati...
Dio ide u cashu kreditorima...
U objavi piše- Koliko bi mali dioničari dobili............ a ne koliko će dobiti...
Zna se jedino da neće biti ispod tromjesečnog prosjeka, što je zakonska obveza
Pa prinos od 5 kn do 5,36 nije loš za par mjeseci čekanja na dovršenje transakcije
Ukoliko je prosjek 5,36
Da li barem to sa sigurnošću znamo ?
Ni to ne znamo jer bi iznos trebao doći službeno do Hanfe. Ovak se uzdamo u matematiku forumaša a neki baš i ne pokazuju veliko znanje iz predmeta.
Evo danas prodao sve s malim minusom, da više ne moram više razmišljti. Sretno svim dioničarima, uz želju da vas i možda premija kakva iznenadi!
-
Jeli ima netko da objasni, tko sada prodaje poslije onakvog izvješća.
-
minus opte i sutra vjerojatno plus atpl ili tpng
-
Vikend je, odmor od čekanja. Mala kladionica: ATPL u petak, 6. Kolovoza u 16 sati. Ja: 447 kuna???
Petak, 6. kolovoza u 16 sati Atpl 440 kn
-
Isto kao gosp. Moller, udmah ujutro Atpl i tpng. Samo nikako da naučim, opet me na atpl jedan dio uhvatio skoro vrh, po 430.
Uvijek bolje prođu oni koji se dižu oko podne, taman euforija prođe, cijena padne i kupuj.
-
sad su svi kupovali samo je onaj budalas prodavao 1000 komada po 390 nekidan .... e moji Milani, Vidoviti
ja sam toliko vidovit da ću sigurno kupovati i u ponedjeljak, obzirom da sam danas nešto i prodao, ali sam i kupovao odmah jutros, radi općeg dojma, a izgleda bih mogao i do kraja dana malo vratiti nazad, ako ufati 400-405
I tata bi sine, ali izgleda ništa od toga😀
-
Danas tpng ugrabio 250 kom, nisam imao m..,više. Sutra ću po dosta skupljoh cjeni ponovo a jbg
-
+ATPL na 395, dok onaj s preko tisuću nas nije raz... Sad povukao naloge na cca350
-
Ovaj s 1156 dionica , ako se raspizdi ruši je na 350 kn.
-
1193 dionice na prodaji na 419 kn
-
Na burzi su izlistani KOEI i KODT.
KOEI čini grupu končar a matica im je končar elektroindustri povezana s 13 društava. Proizvode sve i svašta od generatora do elektrovlakova. Poznati nisko podni Končar elektromotorni vlak...
KODT dd uglavnom se bavi proizvodnjom distributivnih i specijalnih transformatora.
Ugovor u Japanu se odnosi na KOEI kao grupu. Imate sve na njihovim stranicama pojašnjeno.
-
Danas kupio atpl na 400
Mislim i dalje kupuvati ako ne pobjegne.
-
*Sheriff, pa zar predmetnih 50M u toj računici nije ekvivalent 25 kn, tj + 2m dionica po 25kn a o goodwillu otom-potom
Mislim da krivo gledate - ne vrijedi firma 25 kn, vec 2M novih dionica ide za minimalno 25 kn, sto uz postojece dionice kojih je 1,636M znaci da ce onaj tko bude dokapitalizirao firmu steci 55% vlasnistva za 25 kn po dionici, ali istovremeno ce biti 50M kuna vise kesa na racunu + sto Sheriff kaze vjerojatno bolja perspektiva menadzmenta jer ce uci vjerojatno netko iz branse. Kuzite? Po ovome najmanje 50M kn vrijedi 55% firme, i jos uz to treba uzeti cinjenicu da se dokapitalizacijom dodatno povecava vrijednost firme. To nije prodaja 100% firme za 50M kn pa da mozemo reci da dionica vrijedi samo 25 kn.
Mislim da grijese ovi koji sada prodaju na burzi. Po trenutnoj cijeni na burzi trzistna kapitalizacija cijele firme sada je 55M kn.
Molim Admin da ovo prebaci na temu JDPL, vidim sada da pisemo na krivoj temi.
Gotovo je kolega mittko ja prodao od šoka kada sam upalio komp. Doduše samo pola
-
nedavno sam postao ponosni vlasnik ove dionice
I meni bi bilo pametnije, da krenem Vašim putem.
-
Ovo mi sve više liči na kocku crno i crveno. Pa ti pogađaj evo ja promašio pa prodao s minusom debelim.
Isto tako ovi jučer na ulpl pogodili s dobrim plusom. Već sam rekao da neću posla imati s tvrtkama koje nemaju dobre fund. ali nešto stalno vuče.
Čim sam došao na ovaj forum shvatio sam da je ovde više kockara, nego ulagača ili trejdera. ZSE je kockarnica za bogatije, spičkaš lovu, a nitko ti ne govori iza leđa da si raspikuća, već te gledaju sa divljenjem jer ulažeš u pazi sad dionice. Valjda iz američkih filmova to je nešto cool, al na rubu zakona. Lova, droga i prostituke.
Vidi kolega Marine, ne mislim da sam kockar niti se bavim ikakvom vrstom kocke. Ovo na forumu sam napisao iz razloga što me asociralo na kocku jer se za jdpl predviđao dobar rast sve do jučer, a danas - 20 posto.