Joakim kaže mala korekcija, i onda
a opet gore.
Joakim kaže mala korekcija, i onda
a opet gore.
Display MoreDisplay MoreNije to razonoda. 1000 kuna svaki dan je lijepa zarada. Problem je samo u tome da to nece ici svaki dan
Prodavati u uptrendu moze biti i opasno jer vam se moze dogoditi da ponovno ulazite skuplje pa tu jedan dan zaradite, drugi gubite. Vise ima smisla pad cijene u uptrendu koristiti za dokup, ako imate casha.
Mislim da to nisi rekao ti, nego Murphy
Ja mislim da je to ocekivano da se kod svake bivse linije otpora testira trend i da se vidi tko zeli izaci na ovim cijenama.
Onda se tu jos upletu i trejderi i to je to.
Tek nakon toga se moze up.
Ma kakav Mrfi...
Nit se taj bavio s TA nit je bio mudar kao ja.
Nema to veze niti s gapovima niti s icim sto kolege sugeriraju. Gapovi se NE MORAJU popuniti, to je mit, floskula, glupost, cijena ponekad naprosto pregazi i to je to. Prema gore ili prema dolje.
To je cista masovna psihologija i adjustment vlastitih poteza sukladno ocekivanjima od ostalih i prema ostalima.
Nista drugo.
Zato vam kazem, nikakav Mrfi, nije on bio dorastao tome.
Ja jedino znam Marfijev zakona: Ako ima izgleda da se nešto loše dogodi, to će se i dogoditi.
Mislim da ste prodali nešto prije mene, pa kako ćemo kupiti niže kada ne ide, kupiti da, ali po više i pomiriti se s gubitkom. Jedino da padne do 465, što sumnjam.
za sada mi tehnički gledano ide prema 462-453, pa bumo vidjeli, nisam još prodao sve, čekam da se netko preplaši da će nestati dijonica
Ništa, čekamo Vašu procjenu 462-453, e tu se uklapam pošto sam prodao na 466.Prebacio na gledalicu dok sam pisao pala na 470. Možda se i ostvari Vaše predviđanje spuštam nalog dolje
Ja se ne sekiram, treći kvartal sa jako dobrom dobiti, a kraj se dobrih vozarina ne nazire..samo strpljivo. I dalje mi je nalog na kupnji, pa nek neko poklopi😀
bome mene nasekiralo, jer ću izgleda opet morati kupovati niž
e nego sam prodao, samo još ne znam koliko, ali do sutra ću sračunati
Mislim da ste prodali nešto prije mene, pa kako ćemo kupiti niže kada ne ide, kupiti da, ali po više i pomiriti se s gubitkom. Jedino da padne do 465, što sumnjam.
CERP je u zadnjih mjesec dana "otpustio" samo 1300 dionica, zato smo i narasli za cca 100kn. Da nije možda krenuo novi krug??
Nije jer nisu donjeli novu odluku o dodjeli.
Znači konstantna strepnja od jbn. CERPA.
Gdje je zapelo?
-Atpl malo, nikada nisam mislio da ću ponedjeljkom prodavati, možda je to samo zakašnjenje od petka, sve se mijenja
Kud i ja nisam zakasnio od petka😀
Bio sam prejeftino skracivao, ali sto se tu moze sada!?
Ništa i sam sam, idemo dalje😀
Imate li problema s hitom, ne radi.
Čestitka svima sadašnjim i budućim vlasnicima ATPL.......
kako je otvorila ATPL ne radi mi vidjelica.
Kupovo si na 352 kune ....ima se pojačaj malo tu svoju elektroniku..uloži
Je koristite hitu, ni ja nisa mogao vidjeti otvaranje, sada je ok.
Znači danas tko hoće kupiti mora povući do 480 kn...
Dug je dan, nisam jedan puta poginuo na otvaranju. Zato oprez!
Svi se hvale da prodaju i kupuju kad padne. Dali netko prodaje i kupuje po skuplje? Ako ne kako to moze biti u rastucem trendu koji traje od pocetka godine?🙄 🤔🤨🤭
I ja bi, zavidna sam,nemam hrabrosti,da ja prodam cijena bi jako narasla. 😁
Ako ovaj tjedan naraste do 550 nesto cu prodati pa sto bude.
Vecina vas se slaze da je 500 rjeseno?
Evo, ja sam prodao u petak na vrhu po 466. E sada ako opet naglo krene sutra i opet ću prodati, ciljati vrh. Ako padne kupiti, i to je to. Isto tako kupio sam na vrhu po 430 i poslije pad. Nemožeš sve predvidjeti, pa bili bi milijunaši za kratko vrijeme, ne ide to tako. Nekada izgubiš nekada dobiješ, ali je bitno da guraš u plusu. Koleka maratobac se be slaže da je 500 rješeno, bliže sam njegovu razmišljanju. Bumo vidjeli sve sutra. Pozdrav!
Sutra će biti dobar dan. Ako bude po kolegi maratoncu kupujem, a po kolegi parici, prodajem. U svakom slučaju dobar dan za trgovanje.
Kod nas je sve kontrolirano. Ne bih se čudio da u ponedjeljak prođemo bez ikakvog rasta, čak i uz malu korekciju.
Ako Vi tako mislite, vjerojatno će biti tako.
Dosta ste iskuniji od mene, neka i bude, to je onda prilika za nadokupiti, i ulaz za one koji su još u razmišljanju što raditi, s obzirom da nam se smiješi dobro izvješće i objava je sve bliža.
U ponedjeljak će biti čupavo.
Kako misliš
Moguće je, val novi krenuo, kupiti na početku i očekujem dobar rast u pon.😀
U ponedjeljak će biti čupavo.
Osobno sam izašao iz TPNG jer je hrvatska burza toliko spora da vjerujem kako će i u slučaju okreta trenda biti dovoljno vremena za ponovni ulaz po pristupačnoj cijeni. Točno je što kolega Neo kaže tko želi čuvati novac može ga mirne duše čuvati ovdje, nema gdje puno padati cijena, ali tko želi nešto i zaraditi u kraćem roku logično gleda brodare koji nisu na dnu ciklusa...
I ja sam izašao ali s pola, i kupio atpl. Dobar potez, ali da tpng je dobra dionica to je istina.
Ti jedan dan unutra, drugi van, skoro po istoj cijeni ... ajde trebaju i brokeri zaradit za burek 🤗😅
nekada se iz dosade hranilo tamagotchija, sada je vrijeme za brokera
Bitno je da se nešto događa, jel tako gosp. Moller.😀
Atpl, dionica likvidna možeš ulaziti i izlaziti kada poželiš. A zasada, trend rasta, što bih bolje.
Mislim da sljedi lagano hlađenje, vrh malo niže nego sam predvidio, 470-462 , e sad dokle dolje..420-430
Nikakva briga, biti će za nadokupiti i onda opet gore.