Kupio podr, po velikoj cijeni.
Posts by tento
-
-
Gosp. Moller petak je, jesam li od Vas kupio na otvaranju atpl po 510, i naravno za sada poginuo.
-
Meni fali migra. General buducnosti. I alias.
A Neo?
-
u dva dana pomalo
+zabeeee
+ikba
+ckml
+ina
+podr
+ptkm na zadnjoj liniji obrane
-atpl
Kolega ne bih se čudio da ste atpl prodali po 512 kn, majstor ostaje majstor.
Povlačim nalog dolje.
-
Sad slijedi strah od zarade, nedavno je netko napisao nismo svjesni gdje ce cijene biti lansirane ako ovo sve potraje. Gasi sve na godinu dana pa u mirovinu...
Strah od zarade... tako je. Mnogi će izaći puno, prerano i nikad se više neće vraćati u dionicu. Gledat će sa strane kolika će im bit propuštena zarada, a ona će bit debelo veća od one ostvarene. Previše je tu uplašenih "investitora" koji se trzaju i imaju tikove i na najbenignije oblake koji se putem pojavljuju i pojavljivati će se. Toliko se boje nad tim uloženim novcem da je to zapravo nevjerojatno.
Da me pogrešno ne shvatite, odmah kažem imam atpl cca 63
%. Ali tko se jedan puta opeče, puše i na hladno. Mladi investitori kada čitaju, zalijeću se kao grlom u jagode.
Zato moj savjet, kao i u svemu, oprez i pratiti svakodnevno događanja. LP
-
Zločka, kažete budućnost joj je već određena, prevedite na jednostavnije, kupovati ili ne.
-
Gosp. Moller sada bih i ja trebao prodati atpl
ali neću, netko pametan, mislim 5. element je rekao ne ide mi taj sport
pa nisam ni ja prodao sve, samo koliko mi je bilo moguće na 495 dok se nisu ostali umiješali, zamijesio malo u kifle pa neka rastu
Malo sam se šalio, ako ste prodali vjerojatno očekujete neki pad, a ja ako prodam kakve sam sreće ode ona gore i pokvarim i sebi i Vama dan, a petak je , vikend treba uživati još malo u ovom lijepom vremenu..
-
-atpl dio
-sapn malo
+ckml malo, ali dok se rasitne biti će ih ko kifli
Gosp. Moller sada bih i ja trebao prodati atpl
ali neću, netko pametan, mislim 5. element je rekao ne ide mi taj sport
Kako ste nedavno izrazili zabrinutost za mene, bojim se da ću Vam pokvariti petak, ako prodam ja, ode ona sigurno gore. Zato bolje mir u kući.
-
I ja sam imao taj problem, uplatio internetom 50k više nemože taj mjesec, onda uplatiš u poslovnici što si mislio preko toga, a to može ali platiš masnu proviziju. I koja je razlika u tome, osim provizije, pa kakavo pranje novca, pa vidi se porijeklo uplatio ovako ili u poslovnici. E da ali onda nema tolike provizije
-
Ja mislim da je jedan kolega forumas kupovao po 460 kuna u ponedjeljak, a sada prodaje po 490 kuna.
Cekam da nam se navecer javi😂
ja ništa ne mislim, nego vidim da su jurišnici opet stradali jutros, ali dobro, oni valjda za to i služe. malo me strah za kolegu tentu, ne javlja se, valjda nije "izginuo" opet, možda je samo "ranjen" , pa je na previjanju, očekujem ga s javljanjem u toku dana
Hvala kolegi Molleru na brizi,
ali ovaj puta nisam poginuo, vjerojatno zbog posla kojeg sam danas imao, ali čekam na 482.
Dobro je netko s foruma rekao prije ručka ne gledaj komp, aj da i ja nekada pogodim.
-
Kako god bilo, ja vidim sutra preskok od 500 kn, i mislim da ćemo teško nazad...to je samo moje mišljenje, bumo videli..
Aj gosp. Milo, pusti do podne da se vratim nazad, pola sam danas kupio od prodanoga jučer, pa nek onda leti😀
-
Dobro je kod ovog pada što poslije opet možeš gledati kako dionica raste, kao kad izuješ tijesne cipele.
Samo ako nemaš drhtave ručice, pa prodaš u padu kao da sam tek početnik.
Nakon objave da sam kupio po 480, kad je kolega loosert rekao da sam rambo pa na helikopter a tek upalio komp jer nisam stigao pratiti ranije, a okidač je bio kolega Parica koji dobronamjerno upozorava kolegu Mila da ne srlja u kupovini, mislim nešto je izašlo novo što neznam a dionice naglo padaju i nemam vremena proućavati nego stisni prodaja dok nisu u minusu. Sam pao sam se ubio😀
-
Još nadokupio Atpl po 467
-
+ptkm u samoobrani
+atpl jučer, danas.............sutra i prekosutra, u petak ? vjerojatno prodaja
Bravo majstore
Kud gosp. Moller tu i ja, kupio po 480 u petak prodajemo jel gosp. Moller.
Da nadoknadimo propuštenu zaradu
-
Jučerašnji forum prodavači malo su iznenađeni. Nije palo koliko su mislili i čemu su se nadali. Hmmm.
Kaj sad?
A sto ce drugo kada uvijek nasjednu na iste forumske drukere i iste fore😅
Priznajem , nasjeo sam.
Jedino što me tješi , nisam prodao s minusom i sada imam nešto keša, ali opet s druge strane ne zarađujem, pa ti vidi.
-
+ptkm u samoobrani
+atpl jučer, danas.............sutra i prekosutra, u petak ? vjerojatno prodaja
Bravo majstore
-
To nikada nemojte raditi kolega. Staviti nalog pa zaboraviti na njega. Niti za kupnju niti prodaju. Uvijek moze biti iznenadjenja.
Šta je tu je, to mi se desilo do sad dva puta, prvi put sa jako dobro prošao, a vidijeti ćemo ovog puta...užurbani život, puno posla, jednostavno nekad zaboravim...
Kolega Millo i moj je ostao na 480 pa
mislim pokupilo me i još nadokupim na 467, završetak priće objasnio na temi što se danas...
-
+ Atpl 480; + Atpl 469; + TPNG 40. Meni dosta danas
To je to! john rambo ide sa lukom i strijelom na helikopter! Moj heroj!!!
Quote from Milo Nisam mislio da cu mjenjat eure, da još kupim, i evo moram...ako padne na 450 opet se krcam...
PARICA
Milo, dobronamjerno...ne divljaj...nemoj se inatit na brodarima...korekcija od cca. 10% objektivno nije dovoljna dobra prilika za dokup ako vec imas "tonu" papira...
NEO
Cemu zurba kolega...sutra ce biti jos vecih popusta...nece ovaj pad tako brzo zavrsiti
Evo rambo mirno spava prodao dobar dio na 463. Sutra može gdje hoće, ostalo još 100 tinjak kom. Nadam se samo da nisu kupili kolege, looserst i Neo. 😉U ovoj situaciji postupio sam po onoj;najvažnije je ne pogubiti novac. -
samo da ohrabrim kolege, koji nisu jutros pravodobno reagirali, svakom prodajom ste sve bliže mojim novim nalozima, samo naprijed
Kolega Moller bolje pokupite ovo što još ima do 470 da ne ostanete opet kratkih rukava.
Kolega Moller, na koliko čekate, možda Vam prodam.
-
+ Atpl 480; + Atpl 469; + TPNG 40. Meni dosta danas