Tko vam je rekao da sam prodala ?
Ja sam danas kupivala
Ja sam imao malo i umjesto da nadokupim, prodam i to malo po 79, kupljeno po 85. Ali sam miran, samo da ih ne gledam i ne slušam, i kupim zabu, evo odmah pozelenila.
Tko vam je rekao da sam prodala ?
Ja sam danas kupivala
Ja sam imao malo i umjesto da nadokupim, prodam i to malo po 79, kupljeno po 85. Ali sam miran, samo da ih ne gledam i ne slušam, i kupim zabu, evo odmah pozelenila.
Hvala! Svim forumašima sretan i blagoslovljen Uskrs želim!
Kako funkcionira ovo istiskavanje u ovom slučaju ? Se mora na skupštinu da bi se dobili novci ili ništa? Odregistrirat samo?
Opet dolje palac kolegice Ivane, čemu, pa ovo je forum a ne ministarstvo.
Neznam čemu smijeh gospođice ili gospođo Ivana 7, ako čovjek samo pita. Ako je to ona ljepotica s drugoga foruma, tamo je rado čitam i tamo normalno komunicira😀 Što nedostaje ovom forumu, da ste takvi prema nama?
Naravno da sada nisu ista razmišljanja, u prvom dijelu posta se slažem u potpunosti. Ali da nas opet napadnu, bez obzira na sva događanja poslije rata, nekako mislim da bih to u trenu zaboravio, i fokusirao se samo na obranu domovine, iako sam sto puta rekao prvi bih otišao. Ne znam, sve je to teško i složeno, i pitanja i odgovori, jedino što sigurno znam, to je, ne ponovilo se.
I dragovoljci moji, kako vam se čini rezultat vašeg ratovanja, je li vrijedilo? Šta mislite koliko će Lijepa Naša još potrajati? Koliko će još Hrvati živjeti na ovom prostoru za koji ste se toliko žrtvovali? Kod mene u kvartu sve manje Hrvata, sve više Azijata i Afrikanaca u zadnjih par godina. Nije da imam nešto protiv njih, ali ne čini mi se da su se za to naši ljudi žrtvovali 91. Ili možda griješim?
Ja sam dragovoljac pa da odgovorim, borba za slobodu i demokraciju je teška i krvava, ali razočarao sam se u svoj narod u doba mira i dobivene slobode što ne znaju živjeti slobodu pa su je za sitne pokvarene interese predali u ruke korumpiranim političarima koji manipuliraju narodom.
Nitko tada nije mislio dalje od, imati svoju državu, nije nas ništa drugo zanimalo, entuzijazam je bio nevjerojatan. Ali to je bilo davno..moram priznati, strah me za djecu i njihovu budućnost ..
kolegica mi poslala link za ovaj seminar
https://financijsko-planiranje.com/seminar-split/
vidim da ima i u ZG i u OS, ako je netko zainteresiran.
ili je možda netko već bio, pa može neka razmjena iskustva?
Jeli netko bio, nešto mi nije jasno u tome, ono, besplatno me mući. Čim je nešto besplatno, postaje mi sumnjivo, a ne mora biti...
Ako nije, na i cemo neki razlog 🤣, hebate ne mogu ni pasti koji dan. Pa di bi vi da svaki dan samo raste 🤔
Kada bi samo raslo nikad nebi dosao onaj trenutak kada je prilika za jeftini dokup ili ulaz kao sada?
![]()
Pa zato i postam, sutra vjerojatno malo dokupa
Šta je ovo, jeli negdje ponovo počeo rat??
Evo i mene na 456 danas!
Srce vuce...
Ja sam malo škrći, evo i mene na 450
Ja kažem da ovo trenutno vrijedi preko 500kn, i svaki danom više...vrlo moguća dividenda ito jako dobra...batala kroz koju godinu, zamjena starih brodova, novim u njabolje vrijeme, ogrman porast imovine, unazad godinu dana koji će sigurno potrajati...vozarine super...kome se ne žuri, mislim da će bit nagađen...
Kolega Milo, da ne dođe do nesporazuma za nevjerne Tome, neće biti nagađen(tipfeler) nego nagrađen!😀
Za sudjelovanje u dokapu, zna li neko iz iskustva koliko love treba najmanje uložiti.
Jel smijem opet istu sliku upotrijebiti?
A ništa, onda osnovati družbu Adria 2
Za sudjelovanje u dokapu, zna li netko iz iskustva koliko love treba najmanje uložiti.
+malo ADPL na 100-101.. čekam niže. Pa da vidimo gdje će.
I ja sam mislio, ali sjetim se kolegice zloćke i njene izreke, ne love se padajući noževi i odustao. . I upravu je, tako sam lovio jdpl kada je pao 7 posto i postao dugoročni.
Display More"MR Average Earnings $21,253"
Tko zivi u deluziji? Tko siri "deluzije"?
![]()
![]()
U 2022.
Tpng -4%🤪🤭
PXS ASC STNG +43%🏔️🚀🌛🐰
Onda kolika je SPOT vozarina za tankere TPNG.....4000 dolara/dan kako navodi Mitkko ili ova od 21250 dolara/dan...
Imam dojam da se na ovoj temi ne znam tko pije, a tko plaća.
A da pitamo Jaska Šala mala kolega, biće prije da mi ne razumijemo.
+ atpl po 435, ne daju više, možda sutra vidjećemo
????
Nešto tu ne štima, jeli govorimo o prodaji preko brokera ili šta, koji broker vam je odbio nalog?
Ajde Ivana molim Vas, objasnite nam palac dolje i smješka.😀
Ja sam pokušao prodati manji dio preko burze i odbilo mi je nalog. Poruka je bila da se ne može prodati manji dio. Znači možeš prodati sve ili ništa, preko burze.
????
Nešto tu ne štima, jeli govorimo o prodaji preko brokera ili šta, koji broker vam je odbio nalog?
Minus atpl 401 kn . Nije pametno al jbg, nisam ja gosp. Marin da znam.
Ma mlad sam n nnaučit ću..
Lijepo je kad se čovjek osjeća mlad. Isto ti stavi naočale pa još jednom ćirni u transkaciju. Gledaj u cijenu i datum.
Upravu ste, tipfeler po 441kn.
Kolega od sreće, jer mi se nakon dugo vremena zazelenilo, i dogodi se tipfeler na 441 a ne 401 sam prodao.😀
jel velika šteta?
Ma ne, nisam jasno napisao, prodao 89 kom po 441 kn danas. A kada sam pisao na forumu, napišem da sam prodao po 401 umjesto 441 kn. Kako očekujem i rast sutra vratiću brzo prodano.