Malo skratio Jdpl, prevelik plus.
Šta je raslo nešto posebno 🤔, taman doslo na neki ovogodisnji prosjek 😉
Kolega, mislo sam na moj plus.
Šta je raslo nešto posebno 🤔, taman doslo na neki ovogodisnji prosjek 😉
Kolega, mislo sam na moj plus.
Adpl po 13.80
Nadokupio malo INGRE po 2.5 eura
Onda je 53,60 brana prema gore.
Ako pričamo o 2 milje dolara zarade po brodu, to mi se ne čini kao razlog ulaska TNPL-a.
Kolega mislim da tu atpl nije ništa zaradila, ni te 4 milje kako kažete. Brodovi su poskupili a kako im je to glavni biznis logično je da trebaju kupovati a ne prodavati, a ako budu kupovali opet će po tim skupljim cijenama plaćati, i gdje je tu onda zarada. A ko će ih znati...
Kolegice i takvo vrijeme mi odgovara😀. Ali uvjek se pripremiš i za iznenadne promjene.
Ajde onda, kišobran u ruke, pogled u nebo.😁
U prtljažniku auta uvijek kišobran spreman mora biti, pa neka pada kada hoće.😂
Sunce sja na kodt2, malo skratio s 12.5 % plusa. Kad naoblači ponovo kupim. Odlična dionica.
Dugoročna prognoza je jačanje anticiklone, porast temperature, toplinski valovi, samo sunce, kaže Vakula….sto je i očekivano jer tek je počelo proljeće…. načekat ćete se kolega tento tih vaših oblaka, nema ih na vidiku.😁
Kolegice i takvo vrijeme mi odgovara😀. Ali uvjek se pripremiš i za iznenadne promjene.
Sunce sja na kodt2, malo skratio s 12.5 % plusa. Kad naoblači ponovo kupim. Odlična dionica.
Ne razlikujem kodt2 i kotr2, pa kako si već budan?
Pitaj moju ženu, 😅
Plus vlen, a šta ću.
plus koei, evo i malo njega.
Doci ce jednom, nego meni vise zanimljivo ovi koji prodaju 🤔
Neznam, možda griješim ali ja pomalo kupujem.
Niko ništa ne kupuje ili ne prijavljuje ili čeka još dolje. Ernt danas, jućer vlen i jdpl, prije toga vlen i ingra.
Plus adpl, a šta ću.
Hoće, neće, kud će, aj ti to lipo prodaj po 52, ostalo još 58 kom i to ode narednih dana, pa nek z........ nekog drugog.
Evo sada nude i 50,40 a mogli kupiti po 50.
Evo narode po 50 koliko hoćeš, nemoj kasnije da bude nisam znao.
Mislim šalu na stranu, što je pisac s ovim htio reći, osim njemu dosta 50 pa koliko prodam, što sumnjam da je cilj.
Zna li tko..
Vidjeli ste nalog na 57347 kom na 50e, ovaj očito ne vjeruje u nikakve dokape.
S obzirom na free float, te s obzirom na zanimanje za svijetske flote određenih investitora i s obzirom na puteve izvoza ukrajinskog žita ne čudi interes SPC za ovu dionicu. Moguće je i preuzmu
Mislite ako nisu mogli grad , bit će zadovoljni i s kompanijom iz grada