Nema nista od buđenja petkom..jos je i produženi vikend tako da vas osjećaj vara. Treba uzeti koktel i potražiti mjesto u hladovini s dobrim pogledom ...
Evo,hladovina, more, plaža, jedino umjesto koktela kakao😀
Nema nista od buđenja petkom..jos je i produženi vikend tako da vas osjećaj vara. Treba uzeti koktel i potražiti mjesto u hladovini s dobrim pogledom ...
Evo,hladovina, more, plaža, jedino umjesto koktela kakao😀
ali dali bi ta strategija funkcionirala da upravljate s recimo 20mil kn? Kako bi onda recimo na KODT izbjegli gubitak od 3%?
Ahhhh da mi je takvih problema:) Ne vidim smisao ubacivanje sve u jednu dionicu na ovim milijunskim iznosima i molit boga da se pojavi jedan kupac koji će vam jednog dana otkupiti sve po ok cijeni. Osim, ako ne želite masakrirati cijenu dionice i pogubiti 10-30% iznosa u procesu izlaska iz dionice.
Zašto mora biti 20, pa kod nas i s 1 mil je problem izaći da ne srušiš cijenu dobrano.
Primjer, dijete ti radi kuću, trebaš mu pomoći. U ovoj situaciji divljanja cijena kaže, tata ako ne uplatim sutra materijal, cijena ide gore. Ti nemaš keša nego dionice i dalje vam je sve jasno.
Jeli ovaj s 500 na 478kn misli stvarno prodati ili je pročitao post kolege borse, i dolijeva ulje na vatru da ga uplaši i kolega počne skraćivati po ovim cijenama.
Razmišljam o kraćenju "kraljice" i idem u Lenac.
Valjda ce jedino brodogradilište imati posla
Ako ste odlučili kratiti kraljicu, mislim da bi vam kolegica brajkica preporučila ulazak u tpng
Razmišljam o kraćenju "kraljice" i idem u Lenac.
Valjda ce jedino brodogradilište imati posla
Idete u Lenac da vas tamo pokrate za glavu poslije divke ili???
Bravo majstore!
imam se, meže se
trebalo bi organizirati pikado natjecanje s njima, pogađate sigurno čije bi stražnjice bile mete
Ma ko nas šta pita, dobiješ količinu i plati. Sam se snađi, kako češ uvaliti narodu.
Prošao malo po Jadranu, dojam je da su cijene poprilično otišle gore ali je vanpansionska potrošnja pala unatoč solidnoj posjeti.
Očekujem da će hoteli i kampovi raditi vrlo dobro, ugostitelji slabije.
Da cijene su otišle i to dobro, riba za 2 osobe 490 kn.
20 kn, odlično. Tvrtka koja nije isplaćivala dividendu zadnjih godina, bila blokirana, time pokazuje svoju snagu i put kojim ide, da je dobar. Mogli su i 40, ali vjerojatno uprava zna što radi, i ostavlja osiguranje za budućnost.
Nitko nije niti u minusu niti u plusu dok nije prodao.
Recimo ulozim na ZSE 50kEur prije pet godina i danas mi portfelj vrijedi 85kEur.
Nije zarada dok nije na tekućem računu ?
Onda je zarada kad se proda sve s plusom i nikada vise ne trguje po toj logici.
Ma ne bih tako gledao, prodao si, zaradio 35k. Ako ponovo kupiš, za 85k, to ti je novo ulaganje i novo polazište od kojeg računaš dobit ili gubitak.
+Isto tako, jednostavno je moraš voliti
meni je izvukla sve peneze i sad me više ne voli
Ista situacija i ja zadnje dao, sad čekati nagradu, bar se nadam
+ATPL
jer nemogu nego da je volim
+Isto tako, jednostavno je moraš voliti
ma je, ali se jutros toliko nasilno rušilo, da me uopće ne bi začudilo da izglasaju dividendu u ponedjeljak, a to ne volim, to je već manipulacija, a što je netko zaradio, to je stimulacija
Kolega stvarno me iznenađujete pa niste od jučer na zse pa koliko je dionica prosuto na 180 do 190 kn a znalo se da sljedi rast...od institucionalaca u privatne đepiće...samo treba znati iskoristiti priliku.
Mislite da ovaj s 1006 u zadnjoj sekundi ima saznanja za ponedjeljak?
Ipak se brodari vraćaju...kod nas bi mogli sutra kupovati, oni koji su danas prodali
Ako je ovo bilo dno, bolje uči s malim minusom nego čekati.
netko je upravo rušio sa 800 kom ; gledajući stanje vani , totalno bez veze.
Jeli nismo zaključili, da atpl uvijek kasni Vidjećemo sutra!
Malo Atpl po + 520
+ Atpl malo po 528 kn
Ja stojim na kupnji, nek slobodno prospu...evo danima čekam i ništa...
I ja, možda ako sutra padne bdi i kupimo nešto
Prodavati dionicu čije vozarine rastu iz dana u dan, ne čini se logično. Ali logika je jedno, a burza drugo.
Toga me uvijek i bilo strah, pa i sad.
+ ATPL po 314
+ KODT2 po 2520
Darac, dobro si prosjek smanjio na atpl
Kad vidim Marina, sramota me objaviti, ali evo, odmah u jutro prodalo mi po 530.
Nisi valjda puno prodao??? Nema veze dokupit ćeš opet, daleko je 1500kn:)
Gosp Marin, krivo ste me razumjeli, napisao sam prodalo mi, znači kupio sam , ali ne kao Vi po 516, nego po 530.