Na kupnji KOTR2 2684 dionice a prodaji samo 198!!!
. Ovakav interes za nelikvidusu se ne vidja cesto
.
Danas povukao nalog s kupnje, bio dosta dugo al ništa, vidim da neide pa idemo negdje dalje uložiti
Na kupnji KOTR2 2684 dionice a prodaji samo 198!!!
. Ovakav interes za nelikvidusu se ne vidja cesto
.
Danas povukao nalog s kupnje, bio dosta dugo al ništa, vidim da neide pa idemo negdje dalje uložiti
plus JDOS nešto malo.
Tribali bi se udružiti spustiti cijenu da cerp može nekom prepustiti paket jeftinije pa da svi posli za njim 🚲
Spuštaj na 50 i dolje odmah!
Dok vi skuzite kaj se zbiva, rasprodaja ce zavrsiti.
Udica je postavita, ali izgleda prošla baba s kolačima.
Jesam li postao informaticki nepismen ili sam samo glup?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sto se tice ZSEa KOTR je ne samo u stecaju nego i delistiran.
Ista situacija kod mene jučer. Niš mi nije bilo jasno.
I kod mene
U napasti sam da unovčim nestvarnih 58 posto plusa
Sačekaj godinu dvije pa ćeš imati puta X
Valjda je ekipa počela zbrajati 2+2.. šteta da je baš brzo otišlo gore jer se moglo još uhvatiti po 20tak eurića
Sprema li se možda kakva objava?
a šta imaju objavljivati neke stvari se mogu i ovako nanjušiti
I da sam htio sačekati nisam mogao, kojom brzinom se skidalo pa tako i mene, ovo još nisam doživio. Ako se po jutru dan poznaje ovo će biti dionica za poželjeti, ne bih se čudio da ponovo uđem po skuplje, ni prvi ni zadnji puta, ako nešto vrijedi vrijedi. Ući po skuplje na takvoj dionici nije propust.
Zna li tko plaća za siječanj jeli isplaćena.
Minus ULPL, teška srca, nisa stigao pomaknuti naloge, ostalo još nešto.
Kakvo je ovo ludilo s cijenom !!??
Već me dio skinulo dok sam pokušao podići nalog, sada već 63,45 plusa. Ovo je ludilo
Kakvo je ovo ludilo s cijenom !!??
Display MoreP/E = 12.8
Za firmu koja raste ovoliko brzo, to je uistinu sramotna valuacija.
Porast prihoda: 8% (bio bi na razini 20% da nema ovog s*anja u Ukrajini)
Porast prihoda usluga s visokom dodanom vrijednošću: 50ak %
Porast dobiti: 113% !!!
Broj zaposlenih porastao za 40% ?!?!?! (brutalno)
Nikakva zaduženost prema bankama, dividendna politika je isplata 20-50% dobiti.
...i sto je najbitnije, ocito sposobno vodstvo firme koji su i sami dioničari.
Fantasticna firma i dionica.
Pa tko onda konstantno prodaje velike količine.
A vidi ovog kronera
ATPL 60°%, JDPL 18%, ULPL 8%
ATPL 40%, JDPL 43%.
![]()
![]()
Samo jednom se živi...........
Za sada kolega Laudator najbolji, imal ko da ga potuče.
Display MoreIzašao brodare.
Ovo sa Kinom me muči. Previše se piše o sankcijama Zapada Kini u slučaju vojne pomoći Rusiji,.
Budale će pucati sami sebi u nogu. A u tom slučaju vozarine će samo propasti. Pogotovo sve šta ima veze sa rasutim teretom.
Rekao bih da nitko nije toliko glup, ali opet...
SAD zadnjih 10 godina vraća polagano proizvodnju doma, mi u Europi smo pod vodstvom Njemačke nešto gadno zaje*ali. Izgubili sve bitke ikad a mi njih pratimo.
Iskljućili nuklearke i prebacili se na Ugljen kako bi zaštitili okoliš a mi njih pratimo.
Tragikomedija.
A ja mislio CERP navalio jutros.
Meni nije jasno od svih silnih postova koje sam pročitao kako je moguće da bilo tko ko se aktivno uključio u aktivnije trgovanje na ZSE nema barem dio portfelja u brodarima, bilo ATPL, JDPL ili UP. Svi koji trguju s tim vrijednosnicama znaju kakva je osnovna cikličnost kretanja ovih dionica i da imam diverzifikaciju ne znam kakvu, na kraju kineske nove godine imao bi barem neku od ovih dionica..... Ne želim nikog uvrijedit ali ako danas nemate dionica brodara onda se stvarno na ovom našem malom bazenu ulaganja nemojte smatrate relevantnim da drugim pametujete......
Slažem se.
Trenutno, atpl 30 % Jdpl 10% Ulpl 10 %
Nisu to stranice, ali ništa primjenjivo ne piše.
A moram popričati sa svojim svećenikom, što me krivo informiro
Pa naravno da nisu stranice sad se sjetio, to su redci.
Nisu to stranice, ali ništa primjenjivo ne piše.
A moram popričati sa svojim svećenikom, što me krivo informiro
Ma nitko ne dvoji da oni imaju super poslove, samo sto im se novac slijeva u probusenu kesu
Pa nije njihov, zato se i slijeva.
Ispričavam se na komentaru, nije se odnosio na IGH. Kako sam letio po forumu mislio sam da kolega Backdraft komentira CERP.
Igor Bilbija napokon u Bibliji dosao do Matejevog evanđelja, 25 poglavlje, 41-46.
Sad moram ići tražiti što piše u tom poglavlju, na stranicama 41-46.
Prije 10. Dana se cijenkalo i natezalo danima za par centi a vid sad, odakle te sve pare .. ide u nebo a ja prodao skoro sve u startu i sad tuzno gledam
Mislim da će malo na hlađenje, možda se i uspijete vratiti, jer poslije hlađenja ako se bdi održi ode na nove vrhove.
Još nije kasno za unutra!
Mislite da neće skliznuti koji euro u narednih nekoliko dana? Ja se iskreno nadam da neće
Nisam mislio doslovno danas za ući, mislim da hoće malo dolje, pratiti pa se vratititi. Situacija se popravlja, dno je prošlo, bdi svaki dan zeleni, sezonalni rast počinje, divka iznenađujuće dobra, zanemarite razna tumaćenja fi, vidjeli ste u prvom valu prognozirali totalni propad a vidite danas koliki rast. Novca ima, uostalom kupuje se budućnost, sretno.