Ja vani 100% na HPB-u...
Od neki dan s 32% plusa i na cijeni od 392 i ja. Očito slićna očekivanja imamo😀
Ja vani 100% na HPB-u...
Od neki dan s 32% plusa i na cijeni od 392 i ja. Očito slićna očekivanja imamo😀
Hpb plus ,malo podebljao.
još jedan znak, kako se vodi računa o tržištu kapitala, ne možeš spojiti ništa s ničim
kako ne možeš? dva dana za pripremu i dva dana za pospremanje. meni baš super jer mi rođendan! kud ćeš ljepše!
Eto, onda sretan rođendan gosp. tollway!
Prodao kodt2, po1340 dosta 30% plusa. Sada naredu za prodat koei tu čekam 35 % i tu dosta.
Ja sam u ovom trenutku 1569% u plusu, i nije mi dosta. To nije firma za kratkoročni trade.
Sve pet kolega, imamo različite taktike ulaganja. Za sada mi dobro ide, dok tako ide, ne mijenjam taktiku. lp
Izašao iz koei s odličnim plusom i ušao u zabu danas.
Prodao kodt2, po1340 dosta 30% plusa. Sada naredu za prodat koei tu čekam 35 % i tu dosta.
Plus hpb, malo nadodao.
Lkri plus,
ernt plus
Kodt, ulpl, adpl, plus.
Atpl neki dan prodao, mala kol. 58 kom po 50.
Mislio ostaviti ali se predomislio, nije količina za neko značenje u daljnoj borbi s tnpl. Sretno imaocima!
Specijalizanti se školuju tijekom redovnog rada na bolničkim odjelima, ne sa katedre. Oni odrade svaki euro plaće koju dobiju tijekom specijalizacije
Zloćka, tko im daje plaću, bolnica u kojoj rade ili bolnica koja ih je poslala na specijalizaciju.
Plus podr, neka ima svih dionica iz crobexa.
Plus hpb, nek se nađe.
evo da se i ja pohvalim, od 14.09h danas nemam više niti jedan prodajni nalog otvoren, e to nisam imao dugi niz godina
Isto tako, od kad mi skinulo ernt na 223, davno stavit nalog, sve naloge otkazao na prodaji. Danas ponovo kupio po 217, a mogao i niže.
Ne mogu stalno biti za kompom, netko opet prodaje dobrano.
Ulpl pommalo, kupuje li još tko ili sam poslejdnji mohikanac?
Ove godine koliko sam pratio dobro sam i prošao + 28%. Naravno da sam zadovoljan, ali kada čitam od drugih kolegaa porinose od 40 i više % mislim više su i truda dali. Sretno nam svima u 2024.
Evo kolega kako kažu nitko ne gubi na burzi, da se pohvalim , dobio sam dar za novu godinu od LRHC. Ostalo mi 10 kom kupljenih po 160, jučer na portfelju isto 10 game umjesto lrhc i cijena zamislite 16 e. Nisam dobio službeno nikakvu obavijest o umanjivanju cijene dionice za 10 puta. Ima li tko iskustva s tim i jeli netko isto prošao kao ja. Rezime 1500 e isparilo u sekundi.
Sretan i blagoslovlje Božić i uspjesnu Novu godinu, želim svim forumašima.
ovdje su stvari manje više jasne. evo ja sam sudjelovao u sličnoj akciji na himr-a. opte da ne pričam. pogledaš naknadno kretanje nihovih cijena i preslikaš to na aptl. za male je najbolje zbrisati što prije i onda imaju dvije varijante. prva: ne okreći se sine i druga : ne naginji se selma.
Ja sam za onu ne okreči se sine
Zasto objavljujete stare clanke?
Ponavljanje je majka mudrosti
Dovoljan je refresh. Probaj!