1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. azivkovi

Posts by azivkovi

• Investiramo - platforma za analizu dionica

• azivkovi
    • June 30, 2020 at 10:34 PM
    Quote from narko

Bug u prikazu top 10...

Ispod tablice se pokazuju dioničari koji su ispali, ali ako se klikne na njih, pokazuje portfelj dioničara na mjestu 10 (što se vidi i po linku)

Npr na OPTE:

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Cijenim, Narko. To je sada popravljeno.

Quote from D'artagnan
    Quote from azivkovi

Mali update za platformu - uskoro će biti gotov dio s analizama i osvrtima na tržište. Planiram povremeno pisati analize dionica, o aktualnim temama ili nešto drugo relevantno zajedno uz još par ljudi koje znam. Ako itko drugi želi objaviti relevantan članak na platformi, svakako sam i za to otvoren. 'Seeking Alpha' ali uz hrvatski twist, recimo.

Za sada imamo jedan članak na temu monetarne politike ECB-a, link na taj članak nalazi se na glavoj stranici https://hr.investiramo.com u odjeljku "Istraživanja".

Bilokakvi komentari i sugestije su, kao i uvijek, više nego dobrodošli.

Ima li mogucnost da u graf dodate min/max vrijednost promatranog razdoblja kao i koliko je +/- u tom razdoblju... kao teletrader recimo..

D'artagnan, vrlo rado bih istrazio tu mogucnost - ako nije previse muke, posaljes mi porukom screenshot primjer kako bi to moglo izgledati?

• azivkovi
    • June 19, 2020 at 7:53 PM

Mali update za platformu - uskoro će biti gotov dio s analizama i osvrtima na tržište. Planiram povremeno pisati analize dionica, o aktualnim temama ili nešto drugo relevantno zajedno uz još par ljudi koje znam. Ako itko drugi želi objaviti relevantan članak na platformi, svakako sam i za to otvoren. 'Seeking Alpha' ali uz hrvatski twist, recimo.

Za sada imamo jedan članak na temu monetarne politike ECB-a, link na taj članak nalazi se na glavoj stranici https://hr.investiramo.com u odjeljku "Istraživanja".

Bilokakvi komentari i sugestije su, kao i uvijek, više nego dobrodošli.

• azivkovi
    • May 6, 2020 at 10:53 PM

Na platformi sada možete naći i dionice s prve kotacije Ljubljanske burze, uskoro i sve ostale.

Link na sve dionice izlistane na LJSE: https://hr.investiramo.com/stocks/browse?e=LJSE

Prva kotacija su:

IEKG Intereuropa d.d.
    KRKG Krka d.d.
    LKPG Luka Koper d.d.
    MELR Mercator d.d.
    NLBR NLB d.d.
    PETG Petrol d.d.
    POSR Sava Re d.d.
    TLSG Telekom Slovenije d.d.
    ZVTG Zavarovalnica Triglav d.d.

• azivkovi
    • April 29, 2020 at 3:37 PM

Hvala, D'artagnan! Za sada nema opcije za primanje obavijesti oko promjena dionica, ali to budem dodao eventualno.

Za dividende, vidim što misliš. Napraviti ću izmjene kalendara tako da prvo bude datum objava, iznos i prinos na trenutnu cijenu, onda ostalo. Vidjet ću kako dodati i mogućnost pretraživanja i sortiranja.

• azivkovi
    • April 28, 2020 at 7:09 PM
    Quote from st-brajo

pratio sam Vam stranicu danas prilikom objave izvještaja.

pohvala za prilično brzo ažuriranje podataka :thumbup:

Hvala! Nadam se da je informacija o novoobjavljenim izvještajima dovoljno vidljiva s desne strane na glavnoj stranici. To planiram bolje riješiti za drugi kvartal nadalje. Jednu stranicu posvetiti samo novim izvještajima i brzim informacijama o promjenama u fundamentima.

• azivkovi
    • April 25, 2020 at 9:41 PM
    Quote from harpun

a i trebalo bi biti prilagođeno za rad na mobitelu

Slažem se, to je jedna od (sto) stvari koje imam za napraviti. :) Napravio sam grešku što od starta platformu nisam radio da bude mobile friendly.

• azivkovi
    • April 25, 2020 at 9:15 PM

D'artagnan, mislim da je to super ideja - pogledati ću opcije kako dodati chart kao odvojeni alat na koji bi se mogle dodavati linije cijene ili fundamenata za odabrane dionice.

• azivkovi
    • April 25, 2020 at 2:25 PM
    Quote from harpun

bilo bi dobro ako bi mogli dodati opciju vođenje portfelja uz datum kada je neka dionica kupljena,po kojoj cijeni,količina i sadašnja cijena i naravno ukupno

Modul za vođenje portfelja je pri vrhu liste novih stvari koje dolaze.:thumbup:Prije toga doći će screener za dionice i vjerojatno coverage za Sloveniju. Hvala za sugestiju!

• azivkovi
    • April 25, 2020 at 12:59 PM
    Quote from D'artagnan

Možda bi uz popis top 10 i kolicine dionica bilo dobro imati kolonu trenutne vrijednosti portfelja na dan

To je koristan podatak, dodati ću tu kolonu uskoro. Hvala za sugestiju:thumbup:

• azivkovi
    • April 25, 2020 at 12:55 PM
    Quote from propalica
    Quote from azivkovi

Svakako bacite oko

Ne mogu si pomoći pa vidim odmah tipfelere, ovo zaokruženo na slici u prilogu vjerojatno treba biti "% izdanih" ;)

Cijenim, ispravljeno :)

• azivkovi
    • April 24, 2020 at 10:53 PM

Svakako bacite oko na dio za uvid u promjene u Top 10 dioničara u SKDD na https://hr.investiramo.com/stocks/shareholders

Ono što je korak naprijed od postojećih rješenja je mogućnost pogleda promjena između bilo koja dva datuma od 2008. godine.

Imam naviku jednom dnevno tu škicnuti, čisto da vidim što veliki momci rade. :) SKDD osvježi podatke uglavnom nekad tijekom večeri - oko 21.

Također, možete pretražiti dioničare po imenu i pogledati što sve imaju u portfelju a da su u Top 10.

Primjerice, ako vam je to zanimljivo, usporedite portfelj HNB-a danas, s onim kakav je bio na 1. ožujka. Gdje bi prinosi naših državnih obveznica bili sada da HNB nije bio market maker? https://hr.investiramo.com/stocks/holder-…A+NARODNA+BANKA

I portfelj vječnog gospodina Bakića: https://hr.investiramo.com/stocks/holder-…AKI%C4%86+NENAD

• azivkovi
    • April 24, 2020 at 4:59 PM

Pozdrav društvo,

mali sam investitor već neko vrijeme na domaćem tržištu i kao većini nedostajalo mi je alata i izvora podataka za istražiti i analizirati dionice.

Kako se usput bavim i razvojem web aplikacija, krenuo sam si raditi nekakvo rješenje tih tegoba malog investitora na ZSE. :)

Rezultat je https://hr.investiramo.com platforma za analizu dionica.

Bitne značajke platforme za sada su:

- Pregled dionice

- Modeli za procjenu vrijednosti

- Usporedba dionica

- Tehnička analiza

- Povijesni prikaz pokazatelja

- Sektorsku podjelu

- Indeksi

- Obveznice

- Promjene u Top 10 sa SKDD od 2008. do danas (usporedba bilo koja dva datuma unutar tog razdoblja)

Admin foruma je bilo velikodušan s dopuštenjem da otvorim ovu temu. Investiramo želim razvijati po potrebi naših investitora, a ovako otvoren razgovor smatram da je najbolji način da se to i ostvari.

Pozivam vas da bilo kakav komentar, sugestije, kritike i želje objavite ovdje.

Toliko od mene - hvala i veselim se druženju ovdje!

Ante

1. Privacy Policy
  2. Kontakt