Banke do sad ne reagiraju a cini mi se da i nece izgleda da imaju dosta samopouzdanja i netrebaju im pare
Posts by Vule
-
-
Todorić oslobođen optužbi. Važno da su čovjeku maznuli privatnu firmu.
imaju srece sto je covjek stariji pa kako vidim oslabio u glavi inace bi vec otplacivali te iste firme s kamatama po drugi put al sad njemu a on bi jos sve dobio nazad.
-
(...), ali da će popunit dobar dio inače mrtvog dijela godine, svakako hoće.
Pretpostavljam da će ovo doći do pravog izražaja u prvom (skijaškom) kvartalu 2023., međutim, koliko je meni poznato, u Austriju na odmor zbog lijepih planina, prirode, domaće ekološke hrane, dobrog smještaja, sadržaja, svekolike ekološke orijentacije, zbog pješačkih staza i staza za bicikl itd. dolaze (strani) turisti tijekom cijele godine, pa i ljeti, u doba kada smo mi u RH navikli da je jedina "prava" turistička destinacija - more.
Dakle, za očekivati je da će gore spomenuti hoteli dijelom doprinositi ukupnim prihodima više ili manje tijekom cijele godine, zar ne?
Druga, pozitivna stvar, je ta da će po potrebi i želji moći seliti stalno zaposlene djelatnike što će možda morati malo bolje platiti nego inače, ali će barem imati stabilnost u sustavu.to sa zaposlenicima možeš zaboraviti… 2% njih bi pristalo na to a plaća bi im morala biti austrijska plus smještaj. Nije lako naći kvalitetnog čovjeka ni za vamo a ne tek tamo.
-
Kažu a1 poslovao solidno i povećao zaradu. Mislim da od ht a očekujemo isto.. cijena to i potvrđuje.
-
Napokon dan na burzi da je vrijedilo malo pratiti cijene.
-
I Bakić je na facebooku stavija na popisu pridošlica span.Valjda kad Bakicu valja onda valjda vridi!
I Bakić je na facebooku stavija na popisu pridošlica span.Valjda kad Bakicu valja onda valjda vridi!
😂😂😂😂😂 znas kad se hvali vlastiti konj.... ako neznas hvali se kad se prodaje..😎
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Daj mi recite ova zadnja transakcija koja je to dionica???
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Daj mi recite ova zadnja transakcija koja je to dionica???
saznao sam, BRODOMERKUR d.d.
-
Jel?
A zašto se parnice vode u Nizozemskoj?ma kad treba ukrasti od malih ljudi na sve se misli i isplanira.
-
Ustav Republike Hrvatske predviđa nekoliko jamstava za strane investitore. Posebno je propisano da sva prava stečena ulaganjem kapitala neće biti ograničena zakonom ili drugim pravnim aktom te da je stranim investitorima zajamčen slobodan prijenos i repatrijacija dobiti i uloženog kapitala.Ev nasao ovo pa kak sad oni mogu onog seika zamrznuti ak oce prodat jamnicu kad je to protiv ustava hr
-
Iznenađujuće puno transakcija danas..
Čak 317.. inače se vrtimo oko 200..
Da li su se strani fondovi ukljucili?
Ja mislim da domaći, vjerojatno i cerp ima siječanjsku rasprodaju svoje robe.
RH prodaje HT, RIVP od pocetka godine to sam uspio viditi
-
Friski kapital, mozda europski? Ako sutra bude tisina to je to..
-
Hvala svima na savjetima a ja uvjek po svome a u ovome sam bio i 180 prosjek pa smanjio na 170 ( prerano sam isao smanjivati velika greska) i sad to sa strane neka stoji dok samo ne nadođe bar blizu nule, a trgujem sa ostatkom. Ne zelim riskirati da sa svime ostanem zarobljen.
tako bi i drugome savjetovao, smanjuj ali uvjek do razumne granice a meni je pola broda maximum sto dajem.
ovdje nikad niko ništa ne gubi jedino sam ja na dlkv popušio sto iljadarki.
kako mjeseci prolaze svaki minus je lakse otpisati..😃
-
uf...nema ti druge nego vrtiti dio, pokušati loviti vrhove i dna pa smanjiti prosjek na recimo 120 i vjerujem da si u roku god dana na nuli ako ne i u plusu...ali opet, kako je krenulo , indikatori su tu, sektor se stabilizira i kad krenu dobiti i dividende, brzo to dođe na svoje
taman si ga dobro posavjetovao da izgubi sve. ohladiš od tog, promjeniš sektor, okreneš se oko sebe i sagledaš sve ostale okolnosti. vremena su zahebana posebno u automobilskoj industriji naslonjenoj na proizvodnju u rusiji.
Hvala svima na savjetima a ja uvjek po svome a u ovome sam bio i 180 prosjek pa smanjio na 170 ( prerano sam isao smanjivati velika greska) i sad to sa strane neka stoji dok samo ne nadođe bar blizu nule, a trgujem sa ostatkom. Ne zelim riskirati da sa svime ostanem zarobljen.
tako bi i drugome savjetovao, smanjuj ali uvjek do razumne granice a meni je pola broda maximum sto dajem.
-
Bolje to nego kao ja sa 50% camiti u adpl ko zna dokada
Koliko vam je prosjek ako se smi znati???
-53%
-
Aj' dosade danas.
Gledam svoj portfelj, ikba, mdka, lrhc.
Između čekića i nakovnja 🤔
Bolje to nego kao ja sa 50% camiti u adpl ko zna dokada
-
zadnja dva dana trgovanja na Arnt su pokazala da je 218-222 dno dna tko je kupio bit ce zarade prodaja je usahnula na ovim razinama
bice zarade ako neko potegne prema gore a treba docekati
-
Toliko ste se raspisali o Areni zadnjih dana a nitko nije spomenuo igranje s Erste mirovincem. Mozda zato Zaba skrbnicki i rasprodaje.
Kolega to je zatvoreni fond, što znači da u njega mogu ulagati samo zaposlenici ARNT.
tocno tako i da bude jasnije u takve fondove po mojoj procjeni ulaže mozda 5% stalnih zaposlenika tako da je to reda radi..
ulazu se bonusi ili nagrade jer se onda na to ne placa porez a uvjek se nudi opcija isplata gotovine minus porez sto uzima 95% ljudi.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…om/2421157.aspx
BROJ novih osobnih vozila registriranih u Europskoj uniji u studenom je porastao četvrti mjesec zaredom
Na mjesečnoj razini rast prodaje vozila zabilježen je na svim najvećim tržištima. Prodaja je najviše porasla u Njemačkoj, 31.4 posto, dok je u Italiji prodaja porasla 14.7 posto, u Španjolskoj 10.3, a u Francuskoj 9.3 posto.
zbog pada prodaje u prva dva kvartala uzrokovanom poremećajima u dobavnim kanalima, prodaje novih automobila u cijeloj EU, za 11 mj. 2022. konsolidirano iznosi - 6.1 posto
12. mj bi trebao rasturiti tako da špekuliram da će 2022. završiti sa cca- 3% a u 2023 očekujem potpuni oporavak pa ćak i više od toga
iz tvojih rijeci u bozje usi..
moje predviđanje je : nema oporavka dionice dok rat ne prođe pa nakon toga opet kad sankcije padnu.
-
Imaju 19.000 i nešto vlastitih dionica trenutno... To je jako malo.
Ne bi me iznenadilo da uskoro krenu u jače kupnje. Mislim da su u siječnju ove godine u par transakcija otkupili preko 100.000 vlastitih dionica.
jedino to i dize ovu cijenu..svi to cekaju sa municijom do grla, jadni mi kada ovisimo o tome.
-
Nitko ne spominje da cerp prodaje po malo vec duze vrijeme?