1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Vule

Posts by Vule

• Best buy

• Vule
    • October 29, 2024 at 3:44 PM

A sto nebi rekli Arnt, ja sam uvjeren da puno ljudi cilja to ali se ceka neki veci igrac da povuce gore.. pa nije cijena nekretnina i turistickog biznisa pala 40% od kad smo usli u eu a po ovoj dionici je.. tu se samo ceka okidac za raketu po meni... neki dil kad se postigne među vladarima to je to a po meni blizi se i to vrijeme. Ne posluje firma lose samo se sakriva dobit

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Vule
    • October 10, 2024 at 3:54 PM
    Quote from hugh
    Quote from Iwop

DIgli su cijene svojih automobila barem 50% u zadnje dvije godine i sada to dolazi na naplatu.

Traže za osnovnu A klasu 45.000 eur.

Neću niti spominjati koji se sve puno bolji auti mogu kupiti za te novce. I sad se čude da im se strmoglavila prodaja kada se je normaliziralo tržište.

Srećom pa ADPL ne radi djelove za Mercedes.

sreća da.......oni rade za Stellantis kojem dionica tone puno više od MB i u većim je problemima.......a i veći je prestiž radit dijelove za fiću nego za S klasu.......

Vece vrijedi na ravit 3 branika za fiata nego jedan za mecku.. para se okrece i radi se vise, a sigurno i zaradi, branik i jedan i drugi proizvođac naplati skoro isto ako su zahtjevi isti

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Vule
    • October 5, 2024 at 10:40 PM

Nece kinez pravit tvornicu u eu i u njoj ozbiljno proizvoditi jer mu je to neisplativo i nije u skladu sa zakonom partije, mozda naprave "nesto" samo da se kaze da imaju i da mogu da operu ili zamute nesto, da mogu reci da su napravili u eu i stavljati eu pecat na proizvod stvoren u majci kini. Vjerujte mi to je sve mazanje ociju i zavaravanje protivnika..

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Vule
    • October 5, 2024 at 10:00 PM
    Quote from Gervonta
    Quote from tiko1

Ja vjerujem da ce preživio https://lidermedia.hr/biznis-i-polit…jZiIm4iwHe8Zr6w

Dugoročno konkurencija je dobra stvar.

Kineska industrija automobila je puno brže napredovala od kada je Tesla došao u Kinu.

Kopirali njihove sustave u svoje jeftine autice.. nece taj ni jedan kineski auto voziti dulje od jednog eu benzinca ili dizela, a to sve vise prihvacaju kao buducnost i eu proizvođaci ....raditi jeftinija vozila koja nakon par godina bacis na otpad " recikliras" i kupis novi.. to je za mene kao kupca totalno sranje jer volim da mogu lupit sakom po haubi a da nemoram mislit ode se udubit jer je lim ko nekadasnja folija od cokolade

A sto se tice zagađenja prirode i planeta mogu se kladit da vise steti proizvodnja i odrzavanje jeftinog el. Auto nego kvalitetnog benzinca..koji ce trajat 3 zivota elektricnog.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Vule
    • October 1, 2024 at 4:14 PM

Ja bi kupio oko desetke ali me strah recesije pa bi sad radije iz svega van al nemore to tek tako pa sad samo promatram..

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• Vule
    • September 2, 2024 at 8:12 PM
    Quote from mgradicek
    Quote from Vule

Preuzmu za 10.90 pa si isplate 1€ divke.. i odma vrate 10%

Izgleda da će dati dividendu 0.1 eur po dionici, tako da ipak ništa od te priče

Dati ce sada 10% a kad preuzmu ostatak, zasto ne isplate dobit cijelog drustva ko dosadasnjih godina nego samo matice??

• Vule
    • August 28, 2024 at 9:54 AM

A 5.9 sjed divka pa uracunaj i to

• Vule
    • August 27, 2024 at 10:24 AM

Preuzmu za 10.90 pa si isplate 1€ divke.. i odma vrate 10%

• Vule
    • August 26, 2024 at 5:07 PM

Znaci 10.91€ je ponuda... moze li se dobiti vise😋 jer meni je to malo

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Vule
    • August 6, 2024 at 4:02 PM

Ima jos min 50 000 po diskontu

• Vule
    • July 27, 2024 at 1:08 PM
    Quote from sonda
    Quote from Bull_over_Bear

Jel može netko pojasnit kako to da navode u pozivu za GS neto dobit od 856k

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Dok u izvještaju za prošlu godinu vidimo da je neto dobit 7.3mil?

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Sta ce sa preostalih 6.4mil?

Sve štima.

856 000 € je dobit matice, a 7,3 M € je dobit grupe.

Ovo nije realno. Toliku dobit generirati godinama, a cijena dionice ista. To se mora nekad pokazati.

Display More

A zasto isplacuju dobit u divku samo od matice a ne od cijele grupe? Ne kontam? A dosada su isplacivali od cijele grupe

• Vule
    • July 22, 2024 at 4:07 PM

Obavijesti izdavatelja - EHO

Eto kazu da moze preuzeti..

• Vule
    • July 1, 2024 at 4:44 PM
    Quote from tollway
    Quote from Vule

Pise da 22.7 stize rijesenje atzna a sredinom 8 mj hanfe i tad ce se znati cijena ponude koja svi vjeruju je oko 10.30, 10,40€ ostale dionice bi izasle oko 60mil€ s tim da nebi svi prodali a i na racuni ima 17 mil€ Sve u svemu meni se pari da ova dionica nezna za inflaciju zadnji godinu dvije dana a cijena je trenutno i niza nego prije ponude

Branka i dalje svaki dan prodaje a mozda i jedino koja pravi vamo promet

odakle ti datumi, kolega? može link?

Još uvijek čekaju zeleno svjetlo: Preuzimanje Čakovečkih mlinova oteglo se godinu dana
    www.poslovni.hr

• Vule
    • June 30, 2024 at 5:07 PM

Ocito moguci novi vlasnik-ci otezu s preuzimanjem a sad zasto? Mozda nemaju para pa cekaju nesto ili cijede sta mogu od ovih sto zadnjih godinu dana prodaju po 10,30/10,50€

• Vule
    • June 30, 2024 at 5:01 PM

Pise da 22.7 stize rijesenje atzna a sredinom 8 mj hanfe i tad ce se znati cijena ponude koja svi vjeruju je oko 10.30, 10,40€ ostale dionice bi izasle oko 60mil€ s tim da nebi svi prodali a i na racuni ima 17 mil€ Sve u svemu meni se pari da ova dionica nezna za inflaciju zadnji godinu dvije dana a cijena je trenutno i niza nego prije ponude

Branka i dalje svaki dan prodaje a mozda i jedino koja pravi vamo promet

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Vule
    • June 18, 2024 at 4:11 PM

Ma vamo je sve manje ulagatelja i nema prometa.. zadnjih godinu dana sam 100 % in i nemogu izaci a da ne izgubim.. a nisam na vrhu kupovao? samo sam krivo odabrao.. i ond ne diram i tako idu dani a tako je i drugima.. cekamo da neko ubaci koji euro i otkupi😃😃😃🫵

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Vule
    • June 10, 2024 at 4:00 PM

Mozda zato sto je gostiju manje a to nece rec na tv-u.

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Vule
    • May 21, 2024 at 3:55 PM

Nema dividende.. zasto skupljaju lovu?

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Vule
    • May 20, 2024 at 4:03 PM

Jebiga dobivaju jadni ljudi pare za sto ginu u ukrajini .. medju prvim stvarima kupe nov auto

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Vule
    • April 9, 2024 at 3:59 PM
    Quote from LodeRunner

The company's market share expanded by 19.2%, going up by 0.9 percentage points from the year before. Sales surged by 22.7% in Germany, 18.7% in the United Kingdom, and 12.1% in Portugal, while France and Italy saw a 7.3% and 4.3% jump in sales during the reported period respectively. The carmaker's battery electric vehicle (BEV) sales were up 4.5% year-over-year, with France registering the highest growth in purchases of Stellantis battery cars at 54%, followed by 9% growth in Britain, 5.5% in Portugal, and 8.9% in Poland.

https://www.baha.com/stellantis-fir…etails/61822126

Pa da otpustili su dosta radnika sad mogu sta i zaraditi jer to je prica od jucer

1. Privacy Policy
  2. Kontakt