Preuzmu za 10.90 pa si isplate 1€ divke.. i odma vrate 10%
Posts by Vule
-
-
Znaci 10.91€ je ponuda... moze li se dobiti vise😋 jer meni je to malo
-
Ima jos min 50 000 po diskontu
-
Jel može netko pojasnit kako to da navode u pozivu za GS neto dobit od 856k
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dok u izvještaju za prošlu godinu vidimo da je neto dobit 7.3mil?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sta ce sa preostalih 6.4mil?
Sve štima.
856 000 € je dobit matice, a 7,3 M € je dobit grupe.
Ovo nije realno. Toliku dobit generirati godinama, a cijena dionice ista. To se mora nekad pokazati.
A zasto isplacuju dobit u divku samo od matice a ne od cijele grupe? Ne kontam? A dosada su isplacivali od cijele grupe
-
Obavijesti izdavatelja - EHO
Eto kazu da moze preuzeti.. -
Pise da 22.7 stize rijesenje atzna a sredinom 8 mj hanfe i tad ce se znati cijena ponude koja svi vjeruju je oko 10.30, 10,40€ ostale dionice bi izasle oko 60mil€ s tim da nebi svi prodali a i na racuni ima 17 mil€ Sve u svemu meni se pari da ova dionica nezna za inflaciju zadnji godinu dvije dana a cijena je trenutno i niza nego prije ponude
Branka i dalje svaki dan prodaje a mozda i jedino koja pravi vamo promet
odakle ti datumi, kolega? može link?
-
Ocito moguci novi vlasnik-ci otezu s preuzimanjem a sad zasto? Mozda nemaju para pa cekaju nesto ili cijede sta mogu od ovih sto zadnjih godinu dana prodaju po 10,30/10,50€
-
Pise da 22.7 stize rijesenje atzna a sredinom 8 mj hanfe i tad ce se znati cijena ponude koja svi vjeruju je oko 10.30, 10,40€ ostale dionice bi izasle oko 60mil€ s tim da nebi svi prodali a i na racuni ima 17 mil€ Sve u svemu meni se pari da ova dionica nezna za inflaciju zadnji godinu dvije dana a cijena je trenutno i niza nego prije ponude
Branka i dalje svaki dan prodaje a mozda i jedino koja pravi vamo promet
-
Ma vamo je sve manje ulagatelja i nema prometa.. zadnjih godinu dana sam 100 % in i nemogu izaci a da ne izgubim.. a nisam na vrhu kupovao? samo sam krivo odabrao.. i ond ne diram i tako idu dani a tako je i drugima.. cekamo da neko ubaci koji euro i otkupi😃😃😃🫵
-
Mozda zato sto je gostiju manje a to nece rec na tv-u.
-
Nema dividende.. zasto skupljaju lovu?
-
Jebiga dobivaju jadni ljudi pare za sto ginu u ukrajini .. medju prvim stvarima kupe nov auto
-
The company's market share expanded by 19.2%, going up by 0.9 percentage points from the year before. Sales surged by 22.7% in Germany, 18.7% in the United Kingdom, and 12.1% in Portugal, while France and Italy saw a 7.3% and 4.3% jump in sales during the reported period respectively. The carmaker's battery electric vehicle (BEV) sales were up 4.5% year-over-year, with France registering the highest growth in purchases of Stellantis battery cars at 54%, followed by 9% growth in Britain, 5.5% in Portugal, and 8.9% in Poland.
Pa da otpustili su dosta radnika sad mogu sta i zaraditi jer to je prica od jucer
-
pozdrav,
Kako biste vi odvojili ulaganja a da pritom se ne pogubite oko obracuna poreza na kapitalnu dobit.
Htio bih ili imati vise investicijskih racuna (kod razlicitih brokera) ili na neki nacin "zamrznuti" odredene dionice.
Ideja je da investiram kratkorocnije za tekuce potrebe i dugorocnije za mirovinu.
E sad do problema dolazi ako kupujem istu dionicu i za kratkorocno i za dugorocno ulaganje, kako onda pratiti i voditi sto sam kada kupio prodao, cijeli FIFO i sl.
Nadam se da razumijete sto zelim pitati.
Zanima kako istali to rade.
Pozdrav svima
Pa pise ti na godisnjem obracunu koji dobijes prije kraja roka za predaju od svakoga brokera koliko trebas platit i ne moras ni misliti na to ak ne dobijes zatrazis i posalju ti
-
Omaj gad rekli bi filipinci..
-
Nesto se prebacilo danas ? 5mil kn
-
Izasa izvjestaj i na pocetku pise uvrstenje na sluzb. Trziste radi povecanja broja dionicara! Znaci ne vjerujem u neka istiskivanja.
A po svemu sudeci cini mi se da dolazi divka i usudim se reci 1€
Da branka ne prodaje cijena bi vec bila preko 12€ ali to je sve sitno sto ona nudi pa ocito zna da vrijedi vise ali samo odrzava na ovoj razini, mozda i pretace prijateljici iz vrtica ili poslovnoj drugarici.
-
Oce ic u stecaj? Ili se priprema teren za preuzimanje ao holding udjela?
-
Italija najavljuje milijardu eura poticaja za kupnju automobila
Znam da o cijeni dionice kod nas vise ovisi kako MF misli uloziti paru neg sto firma zarađuje al eto mogla bi firma zaraditi ovu godinu..
-
Cijena ovoga procjena ??
Onaj ko daje 100k u šusu ocito misli na tom zaraditi i sigurno je radio neku procjenu zuri mu se pa zakljucujem da ce to cic jos gore uskoro.. mozda netko i namjerno koci ispod 11 sto ga nije smetalo da pomalo kupuje