1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Vule

Posts by Vule

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Vule
    • February 19, 2022 at 3:53 PM

gospodo ja mislim... ;) da ne pametujem... stradat ce naš ad-plastik ovako ili onako jer to USA tako kaze ...to se vidi iz aviona a sve ostalo je mirna bosna :)))

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Vule
    • February 14, 2022 at 4:18 PM
    Quote from Moller
    Quote from Vule

Pa i ameri prodaju plin europi pa im valja visoka cijena a i rusi naftu i plin.. i tako ce se oni natezat do kraja zime.. i punih đepova otici na ljetovanje a europski građani ce ga popušt..

o ratu ili dionicama, pa slično je

https://www.vecernji.hr/vijesti/putin-…-stakor-1563301

nece nas strah ali bi mogao brokerski racun 🤪

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Vule
    • February 14, 2022 at 4:07 PM

Pa i ameri prodaju plin europi pa im valja visoka cijena a i rusi naftu i plin.. i tako ce se oni natezat do kraja zime.. i punih đepova otici na ljetovanje a europski građani ce ga popušt..

-a usputni cilj putina je pokazati nato-u ko je gazda na istoku eu

A amerike prodati istrosenu opremu balkancima, ukrajincima, i ostalima i dobiti labavije dozvole za vojne baze po istoku da mogu snimat ruse dok se praše :/ u moskvi

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• Vule
    • February 10, 2022 at 8:42 PM
    Quote from tollway
    Quote from dionicar

a da uzmemo u obzir koliko ce im se u blagajnu slit od optime? ;)

napišite kolega slobodno. nemojte se sramiti. i izračunajte koliko je to po dionici. kod zabe vam je to 35 lipa. a kod ht!!?? sigurno razlog za 4-5 kn više divke! :huh: :/

Pa znam da je samo zadnja posudba bila koliko milijuna?

• Vule
    • February 10, 2022 at 3:17 PM
    Quote from dionicar

mislim da bi mogla dobra divka.. kupja 186kn 2250 komada, trzisne 185,5 kn prodaja 187....

moja procjena je divka 9 kn / dionici

ja isto kazem 9 ili 10

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Vule
    • February 2, 2022 at 3:16 PM

lako kupit sad ali kome prodat po 15 ili 18kn? ko ce onda kupovat?? toga se bojim kod ovakvih dionica

• Vule
    • February 2, 2022 at 11:02 AM

zanimljivo, pa nevidi se tko je prodao?? 440 000 morao je biti u prvih 10 a promjene vece nema????

• Vule
    • February 1, 2022 at 12:54 PM

a kakva je ovo transakcija?

183,00 445.769kom

81.575.727,00kn

11:36:01

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• Vule
    • January 26, 2022 at 11:23 AM
    Quote from tizian1
    Quote from harpun

evo naših mirovina

HPB ERSTE PLAVI OMF KATEGORIJE B2860.01%87,488

Gdje si to vidio?

Nema na...moje dionice.

standardno dok oni kupuju cijena ide gore a kad ne kupuju nazad ili na nuli..

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Vule
    • January 22, 2022 at 7:33 PM
    Quote from sivana

Nije u pitanju defetizam već realno sagledavanje stvari. Ostati u dionici nakon isteka roka za prihvat ponude kada većinski drži sve pod kontrolom za mene je promašena misija. Svejedno mislim da imamo pravo znati identitet treće osobe koja je od tadašnjeg člana NO kupila višemilijunski paket po cijeni znatno većoj od prodajne jer će u suprotnom mnoga pitanja ostati neodgovorena.

99% kupio neki njihov fond za njih..

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Vule
    • January 13, 2022 at 9:41 PM

Dok raste inflacija rast ce i burza a kad stane vrijeme je za pauzu od igre

Za sada mirno prema gore bar do sredine godine

• JDGT (Jadroagent d.d.)

• Vule
    • January 13, 2022 at 9:33 PM

Ova dionica nije skocila nista naspram drugih. To sa 1500 na 1600 je na slabim nogama. Ovaj na 1600 sa 1000 kom je tu samo da stvara pritisak i kupi sve ispod.. da namjerava prodati nebi sve tako prelako otkrio😄😄🥳

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Vule
    • January 11, 2022 at 7:57 PM

Ni konkurencija ne spava sibenik iskra gradi novi dok..

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• Vule
    • January 11, 2022 at 4:34 PM
    Quote from LeoNT

Promjene u zadnja 3 mjeseca:

- top 10 je povećao broj dionica koje drži

- Croatia osiguranje je uz kategoriju A i B OMFova, počela kupovati i za svoj DMF (dobrovoljni mirovinski fond). Tek su na par desetaka komada, ali sumnjam da ce na tome stati

- Allianz Equity i Allianz Portfolio fondovi i dalje kupuju

- CERP je prodao svoj sitniš od 112 komada

- Indeksni fond još nije kupio ništa

- ima nekih ljudi koji su nakon što su prodali tijekom prošle godine, odlučili ponovo ulaziti

- dosta ljudi koji kupuju su novi dioničari (nisu imali dionice u zadnjih godinu dana)

- par fizičkih osoba koje su kupile 300, 500 i više dionica, naravno isto tako nekih koji su odlučili kapitalizirati, standardna trgovina....

Odlično je vijdeti da fondovi ulaze jer oni imaju uz puno novca i dugačak vremenski horizont ulaganja te jamče stabilnost.

U godinu dana se broj dioničara smanjio za oko 120 i sada je na 1401. Većina dioničara ima simbolične iznose dionica. Oko 900 ljudi ima 10 ili manje dionica i zanimljivo je da ta ekipa nije uopće aktivna. Valjda ni ne znaju da imaju te dionice.

Display More

ja bas mislim da kad fond kupuje znaci da treba njima prodavati jer oni u vecini slucaja gube pare ljudima..🤪😂

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Vule
    • January 10, 2022 at 4:19 PM
    Quote from mikromakrto

Kakav crni najam, nema nikakvog najma. Vlasnik nekretnine (hotela) je fond. Fond nema pojma o upravljanju hotelima i traži upravljača, a to je Valamar. Oni dolaze sa svojim ljudima i organiziraju upravljanje. Ne unajmljuju oni hotele pa da onda s njima upravljaju, nije to ova varijanta koju su neki trgovci imali da prodaju svoje objekte pa ih unajme radi obavljanja djelatnosti.

ne svidja mi se to il si gazda il nisi. Fondu sutra stigne ponuda od hiltona ili zatrebaju pare pa proda zgradu trecem a odkanta valmar i adiooo..

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Vule
    • January 10, 2022 at 4:14 PM

Veca kupovina rivp a na 35 kn, nema komentara?

• Porez na kapitalnu dobit

• Vule
    • January 5, 2022 at 3:10 PM
    Quote from Roki

Jel ima tko iskustva sa neprijavljivanjem poreza na kapitalnu dobiti. Imam 200 kn kapitalne dobiti i neda mi se s tim zezat. Jel porezna češlja sve redom ili neće ni skužiti ako nisam prijavio dobit? Šta se dogodi ako me skuže? Može info i u inbox ako ne želite javno :D

ovisi kakva te osoba za stolom u poreznoj pogodi.. ak je neki zli mos dobit paprenu kaznu pa ces dr. put prijaviti..ak je normalan rece ti da platis dug i to je to.. sad dali ce te preskociti ?? nebi se kladio

• Kolike prinose ostvarujemo

• Vule
    • January 1, 2022 at 5:04 PM

Ev i ja da se javim, sa 60k dosao do 120k ali uplatama🤪🤪 zarada oko 10k neto, troskovi provizija i poreza jos oko 5k. trenutno u minusu 6k s tim da ne izlazim iz toga s minusom a to su adpl, ht, jadroagent.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Vule
    • December 29, 2021 at 7:49 PM
    Quote from zlocesti

Besmisleno je crtati papir na kojem se danima ne protrguje niti jedna dionica

Išla sam vidjeti Mediku, potaknuta stavom da će cijena pasti

Nije isključeno da neće.

i bez grafa medika ide dole jer korona je out..

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• Vule
    • December 22, 2021 at 4:57 PM

ma ovo je napuhavanje, smatrate li da vrijedi 900kn danas??

1. Privacy Policy
  2. Kontakt