Tko ce fasovati kad putin zavrne plin, naravno osim obicnih ljudi koji su ionako je... ježa
Posts by Vule
-
-
cujete prije dan, dva sam negdje procitao (moze se naci sigurno i na netu) da rusi nemaju snagu zauzeti kijev i da premjestaju snage na jug-istok da tamo ociste situaciju tako da ovo danas je kao objava o povlacenju a u stvari prebacuju snage na drugu crtu di misle da mogu vise postici..
-
PODR definitivno na ovoj cijeni,
https://www.poslovni.hr/svijet/cijene-…toljeca-4327819
+moguća prodaja,
sve je to na isto, poskupio matrijal za konzerve, a da ne govorim povrce i meso a kolko ce tek otic povrce jos dodatno.. prijevoz da ne govorim posto oko 80% matrijala uvoze. Znaci morace dignuti cijene a tko ce dati za pastetu 10 ili 13 kn. Nije stvar koliko mozes platit nego koliko mislis da platis za pastetu. Neznam koliko su izvozili urusiju i bjelorusiju.
-Prodaja mozda je dobra a mozda i nije zadnji primjer optima ili ina.. kod nas je obicaj da se drzavne firme prodaju za kunu i to ne treba zaboraviti! Kad se kupiju vrijede ali ne kad se prodaju😚😚😚😉😉🙃
-
ostaju oni ali fondovi odlaze
, mislim da se opet aktivirala jača prodaja. Oprez.I dobro, što se Renault vratio, jedan je od najvećih kupaca ADPL-ovih proizvoda. A od tih fondova samo je prodavao Kapitalni fond ostalo se u odnosu na otprilike pola godine nije u prvih 10 mijenjalo ništa bitno, a što je moguće baš potvrda da se ADPL-ova dionica smatra sigurnom. (1. slika od prije pola godine, druga na današnji dan prikazana na Internet stranici Zagrebačke burze)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. pa nema ti ni pbz skrbnickog na donjem popisu ...koji isto prodaje.. tak da ne izlazi samo fond..
-
Isplati li se ovih dana trejdati ADPLom? Palo mi je na pamet kad je bio na ~85kn. Nemam osjećaj da ga čekaju neka divna vremena, ali možda bi se moglo solidno trejdati nekim razumnim količinama?
ma slabo bome, ja sam kupovao od 85 do 83 i prodao nešto od 95-97, puno je bolje kupiti HT po 180 i čekati godinu dana dividendu 8kn, onda si ti cijenjen dugoročni investitor
ako nemas pametnijeg posla nego sjedit za ekranom cijeli dan i cekat 10 tranakcija onda ok, zaradi..
-
zna li netko koliki je udio u buducim poslovima dogovorenim prije rata a koji se odnosi na rusiju i sa rusijom..
-
odose te tvornice u rusiji u otpis, kazem vam,.. treba pocet mislit koliko firma vrijedi bez njih?
-imam dione ulaz 185kn... nek stoji pa makar propalo, ak se ovo nastavi a cini se da hoce bice vrijedniji pun frizider, rezervar i puska u ormaru nego sve pare svijeta
izgleda da se ukrajina predaje, onda postoji mogucnost da ne dodje do nacionalizacije tvornica, ali nece sankcije tako samo nestati..
-
odose te tvornice u rusiji u otpis, kazem vam,.. treba pocet mislit koliko firma vrijedi bez njih?
-imam dione ulaz 185kn... nek stoji pa makar propalo, ak se ovo nastavi a cini se da hoce bice vrijedniji pun frizider, rezervar i puska u ormaru nego sve pare svijeta
-
Prije nego dodje do 20kn doce na 10 kad se odluce rijesiti malih. Volio bi uci al rizik je velik..
-
Miljenka... Koliko je onih sto si priuste auto sredne- nize klase a koliko onih visoke klase.. tako da nije ni to prioritet iako je uvjek dobro teziti vecem nivou ali to nosi i druga opterecenja
-
gospodo ja mislim...
da ne pametujem... stradat ce naš ad-plastik ovako ili onako jer to USA tako kaze ...to se vidi iz aviona a sve ostalo je mirna bosna :))) -
Pa i ameri prodaju plin europi pa im valja visoka cijena a i rusi naftu i plin.. i tako ce se oni natezat do kraja zime.. i punih đepova otici na ljetovanje a europski građani ce ga popušt..
o ratu ili dionicama, pa slično je
nece nas strah ali bi mogao brokerski racun 🤪
-
Pa i ameri prodaju plin europi pa im valja visoka cijena a i rusi naftu i plin.. i tako ce se oni natezat do kraja zime.. i punih đepova otici na ljetovanje a europski građani ce ga popušt..
-a usputni cilj putina je pokazati nato-u ko je gazda na istoku eu
A amerike prodati istrosenu opremu balkancima, ukrajincima, i ostalima i dobiti labavije dozvole za vojne baze po istoku da mogu snimat ruse dok se praše
u moskvi -
a da uzmemo u obzir koliko ce im se u blagajnu slit od optime?

napišite kolega slobodno. nemojte se sramiti. i izračunajte koliko je to po dionici. kod zabe vam je to 35 lipa. a kod ht!!?? sigurno razlog za 4-5 kn više divke!

Pa znam da je samo zadnja posudba bila koliko milijuna?
-
mislim da bi mogla dobra divka.. kupja 186kn 2250 komada, trzisne 185,5 kn prodaja 187....
moja procjena je divka 9 kn / dionici
ja isto kazem 9 ili 10
-
lako kupit sad ali kome prodat po 15 ili 18kn? ko ce onda kupovat?? toga se bojim kod ovakvih dionica
-
zanimljivo, pa nevidi se tko je prodao?? 440 000 morao je biti u prvih 10 a promjene vece nema????
-
a kakva je ovo transakcija?
183,00 445.769kom
81.575.727,00kn
11:36:01
-
evo naših mirovina
HPB ERSTE PLAVI OMF KATEGORIJE B 286 0.01% 87,488 Gdje si to vidio?
Nema na...moje dionice.
standardno dok oni kupuju cijena ide gore a kad ne kupuju nazad ili na nuli..
-
Nije u pitanju defetizam već realno sagledavanje stvari. Ostati u dionici nakon isteka roka za prihvat ponude kada većinski drži sve pod kontrolom za mene je promašena misija. Svejedno mislim da imamo pravo znati identitet treće osobe koja je od tadašnjeg člana NO kupila višemilijunski paket po cijeni znatno većoj od prodajne jer će u suprotnom mnoga pitanja ostati neodgovorena.
99% kupio neki njihov fond za njih..