1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tin10

Posts by Tin10

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Tin10
    • May 8, 2020 at 4:33 PM

Može li netko kratko objasniti što se točno događa kada dođe do konačne prodaje s nama manjim dioničarima?
    Da li mi samo dobivamo "obavijest" da se tvrtka prodaje po tolko i tolko te moramo/ne moramo prihvatiti ili imamo još neke opcije?

Mislim da je dosta bitna informacija, a vjerujem da ima još vlasnika dionica koji nisu u potpunosti upućeni.

• Tin10
    • April 29, 2020 at 5:26 PM

Ne bih se puno zamarao ovim padom, svatko tko je pročitao novine i pogledao vijesti u zadnja 3 mjeseca zna zašto je obujam na prihodovnoj i rashodovnoj strani pao. Bitno je da je EBITDA preživjela te da jaše dalje. Kao što je više kolega ovdje i spomenulo, to je jedan od glavnih parametara za analizu bilo koje tvrtke i pokazuje sveukupnu efikasnost poslovanja. Rekao bih da se ovi izlasci mogu pripisati burek investitorima slabijih živaca (mi ostali smo burek investitori jačih živaca ;)) te da će se cijena iznivelirati kroz tjedan dana. A onda nadam se i nastaviti prema gore potaknuta konačno nekom pozitivnom vijesti o prodaji.

• Tin10
    • April 22, 2020 at 7:19 PM

Ukoliko dođe do toga da investicijska banka bude sređivala cijelu priču u 7. mjesecu pa nadalje, koliko očekujete da će njima biti "hitno" čistiti Optimu iz svog portfelja? Inače su dosta ažurni u likvidiranju takve imovine.

• Dobrodošli

• Tin10
    • April 8, 2020 at 9:44 PM

Pozdrav svima,

hvala na dobrodošlici, forum je odličan. Zahvala i Administratoru i velikom poslu koji je sigurno odrađen u pozadini da bi ovo funkcioniralo :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt