abc1:
optima je totalni promasaj za onog ko je nema u portfelju..
abc1:
optima je totalni promasaj za onog ko je nema u portfelju..
lukasenko:
Hvala na info...
bit ce ovo odlicna prica...
koje liparenje na OPTE..vidit cemo oce bit liparenja kako ce bit kad dodje vijest prodana OPTE tome i tome po toliko..
george:
ako želiš garanciju javi se Banki i cini mi se da daju garanciju do 100000 eura na stednju...za sve ostalo u zivotu nema garancije
george:
UG vrlo dobro zna da TELE2 nije kompletan bez fiksnog dijela OPTE.....
Zglob:
mislim da su za nas rezervirali barem 90 mil eura..
opet preuzimanje UG ne miruje ..
dnas smo dan bliže prodaji nego jucer..i tako dan po dan i ode OPTE....
ne virujem da neko ima kakav info..da ima cijena bi explodirala...jer danas se vrtimo oko 6 a cijena je prije 2 mjeseca pala ispod 5 zbog pandemije..i mislim da nije tribala past ispod 6.5 do 7 al eto pala i sad se vraca ..sad dokle ce gurat vidit cemo...
naim:
tako i ja razmisljam..sama objava da je prodana tome i tome po toliko i toliko znaci kraj cekanja za male dionicare...kao slucaj TELE 2 prodana u 5 misec a cijeli postupak odobrenja zavrsilo nakon 7 miseci ....
LeoNT:
Mislim da ce proces prodaje OPTE trajat krace nego primjer proces prodaje TELE2,,jer za TELE 2 je bio samo UG zainteresiran i tu su moglo dogovaranje otegnut,,ali u slucaju OPTE mislim da ce sve puno brze se odvijat jer ako imamo min 2 ponudjaca brzo ce doc do eliminacije onog ko ponudi manje..tako da ce ponuda vjerojatno bit dobra i prodaja ce se jako brzo dogovorit..to je moje misljenje...
BSOD:
za OPTE ne triba nikakav graf...samo vijest da je prodana...
na ovim razinima definitivno TOP kupnja OPTE..da malo ponovimo..kod preuzimanja H1 procjena da OPTE vrijedi 7.31kn...u medjuvremenu se vratilo dosta rata iz predstecaja (evo samo ovaj prvi kvartal 2020 se vratilo 63 mil,kn)..sad imamo firmu u daleko boljoj situaciji neg tada kad je procjena bila 7.31..DELLOIT je prosle god napravija procjenu u msulim da nije ispod 9.3 kn...a sad imamo pred sami kraj prodaje cijenu 5.5 do 6kn..imamo mjesta za rast barem 50% u jako kratkom roku..i za to je po mome best buy OPTE
moja procjena sa dugom oko 90 do 100 miluera..znaci po dionici od 10 do 11 max 12 kn...
danas tocno 2 mjeseca otkad su predane ponude za kupnju..,..mislim da su vec veci dio posla obavili i da uskoro mozemo ečekivat vijest o prodaji..
jubito:
nigdje ne piše da HT mora prodat do nekog odredjenog datuma AL piše AKO NE PRODA do 31.07 2020 tada HT prestaje vodit proces prodaje..i još piše ako se OPTE ne proda do 7 misec sljedece god tada HT mora prodat svih svojih 17% dionica...malo pažljivije procitaj
JUBITO: pise ako NE PRODA do 31.07.2020 sve ti lijepo piše
JUBITO:
ako HT do 31.07.2020 ne proda OPTE ..u tom slucaju HT mora obavijestit AZTN i od 31.07.2020 prodajni proces vise nece vodit HT neg banka..sve jasno piše..a to naravno nije iu interesu HT da neko u njegovo ime pregovara dogovara njegovih 17% dionica...i zbog tog mislim da ce HT sve to sredit do 31.07.2020..
ako ht ne proda OPTE do 31.07.2020.(osbno mislim da ce prodat OPTE do tog roka) onda HT mora obavijest AZTN da nije proda OPTE i da daljni postupak vodi investicijska banka...u svakom slucaju do 31.07.2021 ceka nas obavijest od HT jel/il nije prodana OPTE
josefbeuys:
naprimjer x puta san cuja na TV nesluzbeno saznajemo da ce od veceras poskupit gorivo..i tako uvik bude..tako kad ovdje nesluzbeno postane sluzbeno onda cemo pricat o drugim cijenama OPTE..