proradija PBZ investor
Posts by prdekalo
-
-
evo ne radi PBZ investor .jel kome proradilo
-
moller:
Ne slazem se..primjer imamo kafic gdje kava kosta 5 kn..i odma do njega niz kafica gdje kava kosta 20kn..mislim da ce ovaj prvi prodat puno vise kava po 5 nego ovi po 20 kn i kad na kraju izracunamo vise ce zaradit ovaj od 5kn nego ovi od 20 kn..naravno prodat ce punoooo vise kava..tako je i sa kreditima manja kamata=veci broj klijenata=veca zarada
-
evo HPB pnudija najnizu kamatnu stopu za APN kredite u EURIMA i KUNAMA po 2.12%...
ima nizu kamatU i od ZABA i od PBZ...bravo za HPB...
-
prosle godine dobit HPB 143 mlkn..ove godine mozda oko 150 mlkn..po ovome dionica svake godine je vrijednija 75 kuna...o privatizaciji mozda nekad al dividenda mslim da vec moguca sljedece godine jer državi u ovoj krizi svaka kuna je dobro dosla... pa da isplata pola dobiti a pola zadrze bilo bi o.k.,,,zivi bili pa vidjeli
-
+HPB na 444...
-
zna li ko kad ce burza proradit
-
mickeyM:
Mislim da si falija sta si proda OPTE na ovim razinama:al eto ako imas previse OPTE onda o.k
-
UG zasad ide sve po planu...upravo odobrena kupnja telekoma u Grckoj....
U hrvatskoj jedini znacajni neprodani jos Optima telekom...pitanje svih pitanja:oce li UG uspit preuzet Optima...
-
oko 4.50 do 4.70 akumulacija.....kad se icscrpi ovaj nivo ide nova up ljestvica
-
marielena:
vec sam 2 puta debelo zaradija na OPTE i opet san u petak usa na 4.60 i 4.62...
-
po ovome izgleda da se proces prodaje nastavlja
-
dokupija malo + OPTE..
-
evo proces prodaje se nastavlja..
-
bumbar:
prodaja OPTE ide dalje..do 7 mjesec sljedece god ce se realizirat prodaja a vjerujem i prije...sad nema HT koji je bio kocnica prodaje...banka ce to rjesit u kratkom roku (ZABI treba cash..pogledaj u HR dobit ima pala 50%..a matica u Italy dobit pala 77%..ZABI je potreban cash a ne Optima)..tako da ovaj panicarski pad gledam kao priliku za onog ko ima love..u kratkom roku ocekujem 5.50 do 6 kn i u to rasponu ce se vrtit dok ne dodje info o prodaji...
-
dobro je da HT gubi prava vodjenja procesa prodaje..,,mislim da sad kad prodaju preuzme Investicijska banka da ce prodaja bit realizirana u kratkom roku..HT je bio samo kocnica prodaje...
-
+OPTE 4,60..I +OPTE 4.62
-
UNICREDIT neto dobit pala 77%..onda nasa podruznica pala samo 50% jos se dobro i drzimo..al gledajuci sve skupa nije dobro..
-
-
+RIVP..3Q bi moga bit odlican..turista sve vise..jucer putova uz obalu plaže pune ko i prije kad nije bilo korone....a sljedece god ce bit jos bolje..ljudi ce naviknut zivjet s virusom a mozda i cjepivo bude..kako god sljedece godine turisticke dionice veliki oporavak