1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. prdekalo

Posts by prdekalo

• OPTE prodaja - kladionica

• prdekalo
    • December 1, 2020 at 2:52 PM

prije 2 dana san napisa da idemo na novi level..admin me izbrisa..

• prdekalo
    • November 30, 2020 at 3:09 PM

idemo na novi level..

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• prdekalo
    • November 29, 2020 at 11:54 AM

ljudi moji previse se zamarata ako..ako.ako.....proces tece svojim tokom,,jedne jutro ce osvanut naslov OPTE prodana.i prica zavrsila..

• prdekalo
    • November 29, 2020 at 8:58 AM

santo:

HT po ugovoru i poAZTN silom zakona mora prodat sve svoje dionice OPTE...ZNACI 10.07.2021 HT gubi upravljacka prava nad OPTE i ne smije biti vlasnik NITI JEDNE DIONICE OPTE..procitaj ugovor sve lijepo pise:

• prdekalo
    • November 29, 2020 at 8:50 AM

po mome HT je u interesu prodat OPTE do 10.07.2021..ako ne proda do tada onda mora prisilno prodat svijih 17% dion OPTE..kome??jer tih 17% nije presudno za kupca da dodje do vecinskog paketa od 50%..znaci HT mora prodat a kupac njegovih dionica ga moze uvjetovat i ponudit mu naprimjer 2kn i HT nema izbora jer ih se mora rjesit..prema tome do 10.07 HT ce sve ucinit da proda OPTE u kompletu sa ZABA po najboljoj mogucoj cijeni..

• prdekalo
    • November 28, 2020 at 3:11 PM

josip100. u petak sam dokupio 1000 kom nisam ima vise love da imam jos bi barem 1000 kom..

• Što smo danas tržili

• prdekalo
    • November 27, 2020 at 11:41 AM

dionicar:

evo napisat cu +OPTE na 4.90 1000komada

• Što smo danas tržili

• prdekalo
    • November 27, 2020 at 10:18 AM

+OPTE 4.90

• prdekalo
    • November 25, 2020 at 7:53 AM

prije 6 godina se moglo postavljat pitanje o stecaju. sad se moze samo postavljat pitanje po koliko ce se Optima udat..vise il manje od cijene 10kn koju je HT i ZABA pretvorili dug...

• prdekalo
    • November 23, 2020 at 10:07 AM

giovo:

ja nikako nac kad ide 1 citanje u saboru .. jel ko moze pomoc o kojem datumu se radi?

• prdekalo
    • November 18, 2020 at 10:20 AM

..prije 5-6 mjeseci UG je u Sloveniji kupio jednog malog fiksnog operatera (mali operater na podrucje samo 1 opcine) koji ima samo 5 zaposlenih i cini mi se oko 800 korisnika ..po ovome vidim da UG se bori za svakog pretplatnika korisnika..kad to usporedim s OPTIMA koja ima 200000 korisnika ..a uz to UG nema fiksni usluge ,,a najavljuje vec sljedece godine ogromna ulaganje u fiksni dio i ponudi audiovideo sadrzaja onda mislim da UG ima ozbiljne namjera kupit OPTE...HT jos malo pa izlazi iz upravljanja OPTIME i mora prodat svojih 17% dionica...onda iza 10.07.2021 nema HT da usporava prodaju OPTIME i od tog datuma ocekivam expresnu prodaju OPTIME...a mozda se sve i rijesi do tog datuma..kako bilo da bilo vremena je sve manje ..OPTIMA ce sve vise bit u fokusu...

• prdekalo
    • November 3, 2020 at 6:57 PM

amerikanac:

u potpunosti imam isto razmisljanje..

• prdekalo
    • November 3, 2020 at 2:53 PM

jack-zg:

moguce da ce ako kupe Optimu jos na njenu optiku uložit tih 100 mlkn(oko 5000 km)..a s kupnjom Opte dolazi 4000 km optike...

• prdekalo
    • November 3, 2020 at 2:42 PM

renchi:to vidim ..al pise fiksna mreza....fiksna mreza nije samo opt.kabel..tu je vise od optickog kabel..centrala,,kad ce skupit korisnike kad ce je izgradit ..nemoguca misija to bi bilo presporo za igraca poput UNiteda..po mome misljenju jedino rjesenje je akvizicija fiksnih operatera

• prdekalo
    • November 3, 2020 at 2:03 PM

evo TELE 2 od sad TELEMACH HRVATSKA

Izmedju ostalog piše:

Telemach Hrvatska uskoro će omogućiti najbolju kvalitetu mobilne mreže i nove mobilne usluge zajedno s najboljom fiksnom mrežom dostupnom u Hrvatskoj

pise "s najboljom fiksnom mrežom dostupnom u Hrvatskoj"..koliko znam United u Hr nema jos fiksnu mrežu..jel možda misli akvizirat nekog fiksnog operatera...možda OPTIMA? Ili? im li ko ideju sta je UG tija rec

https://www.seebiz.eu/tvrtke/tele2-p…una-eura/244385

• prdekalo
    • October 29, 2020 at 9:45 AM

kad usporedim kod OPTIME pad EBITD od 0.3% a kod HT pad od 8%...Optima se odlicno drzi

• prdekalo
    • October 28, 2020 at 2:19 PM

izvjesce ok..i kratkorocne i dugorocne obveze poprilicno smanjene..zadovoljan

• prdekalo
    • October 20, 2020 at 1:02 PM

laudator: ide to daleko preko 5-ce

• prdekalo
    • September 30, 2020 at 12:56 PM

ne panicarite..HAKOM se slaze da treba doc do 3.operatera..I niz clanaka HAKOM izjasnio da podrzava stvaranje 3.oper...evo jedan clanak od pocetka ove god...

https://www.poslovni.hr/trzista/rivals…-optimi-4252901

u donjem dijelu clanka pise:"U Hrvatskoj regulatornoj agenciji za mrežne djelatnosti (HAKOM) su uvjereni da Hrvatska ima mjesta za 3 fiksna operatera"

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• prdekalo
    • September 11, 2020 at 1:28 PM

evo potvrdjen certifikat kvalitete i sigurnosti za OPTIMA telekom

https://www.ictbusiness.info/poslovanje/usp…cija-u-optimitu

1. Privacy Policy
  2. Kontakt