prije 2 dana san napisa da idemo na novi level..admin me izbrisa..
Posts by prdekalo
-
-
idemo na novi level..
-
ljudi moji previse se zamarata ako..ako.ako.....proces tece svojim tokom,,jedne jutro ce osvanut naslov OPTE prodana.i prica zavrsila..
-
santo:
HT po ugovoru i poAZTN silom zakona mora prodat sve svoje dionice OPTE...ZNACI 10.07.2021 HT gubi upravljacka prava nad OPTE i ne smije biti vlasnik NITI JEDNE DIONICE OPTE..procitaj ugovor sve lijepo pise:
-
po mome HT je u interesu prodat OPTE do 10.07.2021..ako ne proda do tada onda mora prisilno prodat svijih 17% dion OPTE..kome??jer tih 17% nije presudno za kupca da dodje do vecinskog paketa od 50%..znaci HT mora prodat a kupac njegovih dionica ga moze uvjetovat i ponudit mu naprimjer 2kn i HT nema izbora jer ih se mora rjesit..prema tome do 10.07 HT ce sve ucinit da proda OPTE u kompletu sa ZABA po najboljoj mogucoj cijeni..
-
josip100. u petak sam dokupio 1000 kom nisam ima vise love da imam jos bi barem 1000 kom..
-
dionicar:
evo napisat cu +OPTE na 4.90 1000komada
-
-
prije 6 godina se moglo postavljat pitanje o stecaju. sad se moze samo postavljat pitanje po koliko ce se Optima udat..vise il manje od cijene 10kn koju je HT i ZABA pretvorili dug...
-
giovo:
ja nikako nac kad ide 1 citanje u saboru .. jel ko moze pomoc o kojem datumu se radi?
-
..prije 5-6 mjeseci UG je u Sloveniji kupio jednog malog fiksnog operatera (mali operater na podrucje samo 1 opcine) koji ima samo 5 zaposlenih i cini mi se oko 800 korisnika ..po ovome vidim da UG se bori za svakog pretplatnika korisnika..kad to usporedim s OPTIMA koja ima 200000 korisnika ..a uz to UG nema fiksni usluge ,,a najavljuje vec sljedece godine ogromna ulaganje u fiksni dio i ponudi audiovideo sadrzaja onda mislim da UG ima ozbiljne namjera kupit OPTE...HT jos malo pa izlazi iz upravljanja OPTIME i mora prodat svojih 17% dionica...onda iza 10.07.2021 nema HT da usporava prodaju OPTIME i od tog datuma ocekivam expresnu prodaju OPTIME...a mozda se sve i rijesi do tog datuma..kako bilo da bilo vremena je sve manje ..OPTIMA ce sve vise bit u fokusu...
-
amerikanac:
u potpunosti imam isto razmisljanje..
-
jack-zg:
moguce da ce ako kupe Optimu jos na njenu optiku uložit tih 100 mlkn(oko 5000 km)..a s kupnjom Opte dolazi 4000 km optike...
-
renchi:to vidim ..al pise fiksna mreza....fiksna mreza nije samo opt.kabel..tu je vise od optickog kabel..centrala,,kad ce skupit korisnike kad ce je izgradit ..nemoguca misija to bi bilo presporo za igraca poput UNiteda..po mome misljenju jedino rjesenje je akvizicija fiksnih operatera
-
evo TELE 2 od sad TELEMACH HRVATSKA
Izmedju ostalog piše:
Telemach Hrvatska uskoro će omogućiti najbolju kvalitetu mobilne mreže i nove mobilne usluge zajedno s najboljom fiksnom mrežom dostupnom u Hrvatskoj
pise "s najboljom fiksnom mrežom dostupnom u Hrvatskoj"..koliko znam United u Hr nema jos fiksnu mrežu..jel možda misli akvizirat nekog fiksnog operatera...možda OPTIMA? Ili? im li ko ideju sta je UG tija rec
-
kad usporedim kod OPTIME pad EBITD od 0.3% a kod HT pad od 8%...Optima se odlicno drzi
-
izvjesce ok..i kratkorocne i dugorocne obveze poprilicno smanjene..zadovoljan
-
laudator: ide to daleko preko 5-ce
-
ne panicarite..HAKOM se slaze da treba doc do 3.operatera..I niz clanaka HAKOM izjasnio da podrzava stvaranje 3.oper...evo jedan clanak od pocetka ove god...
https://www.poslovni.hr/trzista/rivals…-optimi-4252901
u donjem dijelu clanka pise:"U Hrvatskoj regulatornoj agenciji za mrežne djelatnosti (HAKOM) su uvjereni da Hrvatska ima mjesta za 3 fiksna operatera"
-
evo potvrdjen certifikat kvalitete i sigurnosti za OPTIMA telekom