evo pratim trgovanje..uglavnom se tuce po asku..ocito se nekome zuri uc na ovim razinama
Posts by prdekalo
-
-
UNITED u velikoj ofanzivi..evo sad kupija najvecu medijsku kompaniju u Bugarskoj
jako zanimljiva recenica:
"akvizicija Nova Broadcasting Grupe u skladu je sa strategijom United Grupe koja u svom vlasništvu želi imati telekomunikacijske i medijske kompanije na tržištima na kojima posluje. Naime, platforma kompanije objedinjuje vodeće operatere i najbolje proizvođače medijskoj sadržaja u jugoistočnoj Europi."
-
noiz:
na burzi sam od 2008 god...znam sta pricam...za 2 do max 3 mjeseca se cujemo u svezi Optime...nije mi ovo prva a nadam se ni zadnja dionica di ce se dobro zaradit
-
noiz:
na zadanim rokovima..a na cemu vi zasnivate gori doli???
-
noiz:
nema vise vremena OPTIMA gori .-doli...u samom finishu..pitanje je trenutka objave prodaje...
-
kad objave cijenu idem prolistat katalog sta audi nudi
-
sta misli ekipa nadolezece izvjesvce nece bit bajno..oce koliko utjecat na sadašnju cijenu?
-
hcmma:
i to je odlicno sta svak zove svakoga i A1 i HT i OPTIMA ..znaci borba za svakog korisnika....znaci kod prodaje OPTIMA ima sansu dobro naplatit svojih 200000 korisnika...
moller:
nema nikakve dionice...OPTIMA mu ponudila nizu cijenu za istu uslugu
-
hcmma:
i sta si napravija..jesi se prebacija na HT?..E vidis moga susjeda prije 10 tak dana zvali iz OPtime i on se prebacija sa HT na OPtimu
-
TITULUS:
Zaba ce spustit loptu..na realne cijenu a to je oko 10kn...jer ako ne proda Zaba ostaje da vodi Optimu a to joj nije core businnes..i mislim da ce ZABA doc u realne okvire cijene (10 do 11 kn) i prodat je..cak sam 100% siguran da ce bit do 01.07 prodana ..jer ako iko voli lovu to su bankari..
-
toni:
zakon nije rjesen..tek sutra ide u 1 citanje...sefica UG ocekiva da bude rjesen i da TELEMACH moze imat fiksnu mrezu s IPTV sadrzajima...i ne samo ona..i ja očekujem da bude uskoro rjesen...
-
vladimir:
.,oko 10 kn najverojatnije i pocetna i krajnja
-
vladimir: jos jedan razlog da se rjesi ZEM jer osim sto ce bit uslkladjen sa EU donit ce od TELAMACHA ogromna ulaganja...
-
bas san se zabriga sta je sa TELEMACH....evo vidim puni su planova za ulaganjem
-
CREDIT SUISSE nije raspisa novi natjecaj...kupac/kupaca ima nij ih potrebno trazit na najtecaju..znaci kupac je vec rijesen il u zadnjoj fazi rjesavanja i cekamo samo objavu ...mozda se ceka izglasvanje ZEM i odma potom objava kupca
-
nemo:
kazes nervoza kod onih koji su usli na 5...zar mislis da ti nece debelo zaradit??
jos malo pricekajmo..ulazit ce se i na 6 i na 7 i na tim ulazima dobro zaradit
-
pa nebi reka da klizi..pa ima minimalno mjesec dana se trzi od 5.20 do 5.40......
-
svaki dan prije 9.30 sve veca plasila..136000 komada...ajmo pitanje..oce nestat u 9.26 9.28 il ce imat hrabrosti ostavit ga do 9.30
-
opet plasilo na 5.20..ima se.triba se pokazat..
-
¸kakvo je ono plašilo na 5.20 20000komada..oce li nestat do 9.30...