jocaamsterdam:
niko od nas ne ulaze u kladionucu..prodaje se posljednji fiksni operater..s kupnjom Opte je tžiste konsolidirano..to ces brzo vidjet
jocaamsterdam:
niko od nas ne ulaze u kladionucu..prodaje se posljednji fiksni operater..s kupnjom Opte je tžiste konsolidirano..to ces brzo vidjet
danas mrinije trgov. Optimom...cine se oko 6 kn dno i akumulacija koji dan..onda idemo up novo dno...
junak:
pricas laži da je moj nickk i optimistrico isti..ja san na poslovnome bio aktivan s ovim istim nikom "prdekalo" 10 tak godina i sad san preseilja na moje dionece net jer je puno ljudi otislo s poslovnog pa i ja i zadrza san isti nik "prdekalo"...molim te ne pricaj laži..
junak:
falili ste temu..nismo ovdje tema da raspravljamo o stanju tvoje kako kazes "individue"..tu smo da analiziramo finish prodaje dionice Optima..
JUNAK:
uhhh sta sve cujem ..mora da si pocetnik u dionicama....
headhunter:
najnize akvizicije sta sa vidja su bile na 6 EBITDA...pa racunam neka mi najgore prodjemo ispod svih prosjeka trženja pa san uzeo neka bude 5 EBITDA ...ispod nema sanse
Meditirao sam i pitao gospodina Svevisnjeg za koliko love ce biti prodana Optima i vidio sam meditirajuci cijenu u oblaku od 119 mil.€(cc.892mil.kn)🙏
Nekoć davno sam rekao da je tražena cijena između 120 i 150 milja€ i vjerujem da će se u tim gabaritima zatvoriti prodaja
moje ocekivanje oko 5 Ebitda il 90 mileura.. oko 10 kn po dionici...
lebowski:
mislim da za citanje nije potzrebna oporba..oporba je potrebna i kvorum za izglasat tako da citanje prolazi glatko s il bez oporbe
lukasenko:
kp kaze da je bio umjetni rast..po ovome danas ocito nije umjetni rast..pravi rast tek slijedi
toni:
pitaj gosp.KRESE jel ishod neizvjestann..samo na zadnjem dokupu zadnjih 2 mjeseca je dokupija iznad 50000 komada i vaec samo na toj kupnji je u plusu barem 35000 kn u plusu,,,a izgleda to je sitnis sto se ocekiva..zato Toni ako imas koju kunu u carapici kupi i na ovim razinama ces dobro zaradit
milo:
maximalno 2 mjeseca
sad ce se jedno vrime skupljat oko 5.90..i ta razina ce se mislim brzo potrosit i onda nova ljestvica..po mome 6.30 do 6.50
optimistrico:
e takav scenarij se i meni mota po glavu...
trial: zaba hpb hanzekovic ik kreso drze vise od 47% ne racunajuci nas male dionicare..moj stav da ce vesina malih dionicara bit za prodaju i eto nas iznad 70%..
trial:
ne razumis me.HT nece zbog sebe (a ne zbog ZABE mene tebe il bilo koga),..dopustit da se doceka 01.07 i da poslije prodaja ide bez amo bas ikakvog utjecaja HT (jer HT ima 17% znaci kupac iza 01.07 moze lako doc do 50% paketa i teoretski nikad ne kupim HT dionice?
trial.
to ce bit rjeseno puno prije 01.07..jer nece HT dopustit da neko upravlja s njegovim dionicama ..pokusat ce izvuc max cijenu sto se moze ,..jer ako se ne proda do 01.07 ht nema vise veze s oPTIMA a Zaba mora u tom slucaju trazit nekog ko se bavi telekomunikacijama da upravlja s poslovanjem Opte..znaci za sve komplikicija..tako da mislim da je sve rjeseno do 01.07 (realno mislim za max 2 mjeseca
leont:
da za danas nam dosta 6..al sutra bi moglo bit dosta 6.30
sta ekipa misli,,jel 6 novo dno il idemo jos gore po novo dno??..moj stav da idemo u ovom trendu barem na 6.30 do 6.40
hugh:
"sitni nalozi" je zadnjih tjedan dana dogurase sa 5.20 na 5.70 ...kad budu jos dosta vece razine nije vazno "sitni il krupni nalozi"..