1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. prdekalo

Posts by prdekalo

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• prdekalo
    • February 3, 2021 at 10:46 AM

jocaamsterdam:

niko od nas ne ulaze u kladionucu..prodaje se posljednji fiksni operater..s kupnjom Opte je tžiste konsolidirano..to ces brzo vidjet :) :) :) :)

• prdekalo
    • February 2, 2021 at 12:58 PM

danas mrinije trgov. Optimom...cine se oko 6 kn dno i akumulacija koji dan..onda idemo up novo dno...

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• prdekalo
    • February 1, 2021 at 11:49 AM

junak:

pricas laži da je moj nickk i optimistrico isti..ja san na poslovnome bio aktivan s ovim istim nikom "prdekalo" 10 tak godina i sad san preseilja na moje dionece net jer je puno ljudi otislo s poslovnog pa i ja i zadrza san isti nik "prdekalo"...molim te ne pricaj laži..

• prdekalo
    • February 1, 2021 at 10:13 AM

junak:

falili ste temu..nismo ovdje tema da raspravljamo o stanju tvoje kako kazes "individue"..tu smo da analiziramo finish prodaje dionice Optima..

• prdekalo
    • January 31, 2021 at 3:27 PM

JUNAK:

uhhh sta sve cujem ..mora da si pocetnik u dionicama.... :) :) :)

• OPTE prodaja - kladionica

• prdekalo
    • January 31, 2021 at 9:19 AM

headhunter:

najnize akvizicije sta sa vidja su bile na 6 EBITDA...pa racunam neka mi najgore prodjemo ispod svih prosjeka trženja pa san uzeo neka bude 5 EBITDA ...ispod nema sanse

• prdekalo
    • January 31, 2021 at 8:43 AM
    Quote from Headhunter
    Quote from amerikanec

Meditirao sam i pitao gospodina Svevisnjeg za koliko love ce biti prodana Optima i vidio sam meditirajuci cijenu u oblaku od 119 mil.€(cc.892mil.kn)🙏

Nekoć davno sam rekao da je tražena cijena između 120 i 150 milja€ i vjerujem da će se u tim gabaritima zatvoriti prodaja

moje ocekivanje oko 5 Ebitda il 90 mileura.. oko 10 kn po dionici...

• prdekalo
    • January 30, 2021 at 6:20 PM

lebowski:

mislim da za citanje nije potzrebna oporba..oporba je potrebna i kvorum za izglasat tako da citanje prolazi glatko s il bez oporbe

• prdekalo
    • January 29, 2021 at 7:23 PM

lukasenko:

kp kaze da je bio umjetni rast..po ovome danas ocito nije umjetni rast..pravi rast tek slijedi :) :) :)

• prdekalo
    • January 28, 2021 at 5:41 PM

toni:

pitaj gosp.KRESE jel ishod neizvjestann..samo na zadnjem dokupu zadnjih 2 mjeseca je dokupija iznad 50000 komada i vaec samo na toj kupnji je u plusu barem 35000 kn u plusu,,,a izgleda to je sitnis sto se ocekiva..zato Toni ako imas koju kunu u carapici kupi i na ovim razinama ces dobro zaradit :) :) :)

• prdekalo
    • January 28, 2021 at 4:33 PM

milo:

maximalno 2 mjeseca

• prdekalo
    • January 28, 2021 at 3:24 PM

sad ce se jedno vrime skupljat oko 5.90..i ta razina ce se mislim brzo potrosit i onda nova ljestvica..po mome 6.30 do 6.50

• prdekalo
    • January 28, 2021 at 12:16 PM

optimistrico:

e takav scenarij se i meni mota po glavu... :) :)

• prdekalo
    • January 28, 2021 at 11:07 AM

trial: zaba hpb hanzekovic ik kreso drze vise od 47% ne racunajuci nas male dionicare..moj stav da ce vesina malih dionicara bit za prodaju i eto nas iznad 70%..

• prdekalo
    • January 28, 2021 at 10:48 AM

trial:

ne razumis me.HT nece zbog sebe (a ne zbog ZABE mene tebe il bilo koga),..dopustit da se doceka 01.07 i da poslije prodaja ide bez amo bas ikakvog utjecaja HT (jer HT ima 17% znaci kupac iza 01.07 moze lako doc do 50% paketa i teoretski nikad ne kupim HT dionice?

• prdekalo
    • January 28, 2021 at 10:34 AM

trial.

to ce bit rjeseno puno prije 01.07..jer nece HT dopustit da neko upravlja s njegovim dionicama ..pokusat ce izvuc max cijenu sto se moze ,..jer ako se ne proda do 01.07 ht nema vise veze s oPTIMA a Zaba mora u tom slucaju trazit nekog ko se bavi telekomunikacijama da upravlja s poslovanjem Opte..znaci za sve komplikicija..tako da mislim da je sve rjeseno do 01.07 (realno mislim za max 2 mjeseca :) :) :)

• prdekalo
    • January 27, 2021 at 7:30 PM

evo Optima se budi..

https://www.seebiz.eu/trzista/zagreb…-porasli/250389

• prdekalo
    • January 27, 2021 at 4:20 PM

leont:

da za danas nam dosta 6..al sutra bi moglo bit dosta 6.30 :) :) :) :)

• prdekalo
    • January 27, 2021 at 3:10 PM

sta ekipa misli,,jel 6 novo dno il idemo jos gore po novo dno??..moj stav da idemo u ovom trendu barem na 6.30 do 6.40

• prdekalo
    • January 26, 2021 at 11:16 AM

hugh:

"sitni nalozi" je zadnjih tjedan dana dogurase sa 5.20 na 5.70 ...kad budu jos dosta vece razine nije vazno "sitni il krupni nalozi"..

1. Privacy Policy
  2. Kontakt