cini se konacno stala rasprodaja TPNG ..sad imamo novo dno i lagano up
Posts by prdekalo
-
-
cini se da je stala rasprodaja na TPNG....sad lagano up..
-
UG mete sve pred sobom..il im je ovo samo zagrijavanje za glavni udar na HR tržistu--preuzimanje OPTE...
-
e to neznam... ovaj OTP ostalo sitno mislim da je danas kompletno van i onda idemo up
-
marin83:
po mome taj nalog nema namjeru prodat tih 4569 komada..on je tu da pritisce prema doli za jeftinij dokup..isti primjer zadnjih 10-tak dana na OPTE nalog prodaja 72000 kom na 6.40 kad se kupnja primakla odma se maka up..
-
jucer najverojatnije OTP jos izlazija...jos jedan dan izlaska i kompletno je van.onda prema 70 kn..
-
+PTKM nesto sitno
-
..ictbusinnes pise da su u igri A1 i Telamach..i neko treci..pa vec se pisalo i prosle godine da su A1 u UG dali ponudu..al meni je jos zanimljivi ovaj treci..niko ne piše ko je taj 3 ponuda....???
-
calipsy:
ja mislim da je UG sigurno da svoj prijedlog..al oce li se prihvatit.. UG u prvom valu investicija je spreman ulozit 1 milijardu kuna u fiksni dio...i zbog tog ocekivam prihvacanje prijedloga UG ..
-
hcmma:
ma dosadija si vise s tim zove ovi zove oni....da san admin odma bi te izbrisa
-
leont:
pa to je odlicna vijest
-
Uskladjivanje ZEM sa EU mi si cini da ce ic bez problema....ipak EK nadgleda sta se radi u tečlekominukacijma..tako da vjerujem u izglasavanja zakona uskladjen s EU regulativom
-
moller.
prije malo vise od god dana prosjek bio na 3.42 lipe i sve to proda prosjecno iznad 7.40 kn i svu tu lovu sad ponovno vratija u Optimu po prosjecnoj cijeni 5.21kn ..
-
moller:
krivo gledas..ukupni prosjek mog ulaza je 5.21 kn a danas kupija 1100 kom po 5.82 kn
-
tollway:
kvarim prosjek..jutros sitno 1100 kom kupija po 5.82
-
++Opte 5.82
-
jubito:
kazes da po tvojim saznanjima niko nije dao ponudu...a jos uvijek kažes imas dionice Opte...ja da san na tvom mjestu i da imam siguran info da nema ponuda odma bi proda dionice Opte..il možda nisi siguran dal ima ponuda pa jos držiš il imas innfo da ima ponuda pa pokusavas koju lipu niže jos kupit Opte...
-
leont:
izvjesce nece imat nikakvog utjecaja na cijenu..ceka se svaki moment objava prodaje
-
harpun:
ulazimo u totalne finale
-
jubito:
e moj jubito kažes pilam i drukam za kupit niže...piliaj..pilaj.ispalalo se sve sto se mogla ispilat..nema vise kupit jeftinije..brzo ce i dosta skuplje..požuri..