U skladu sa krilaticom pripremi se na najgore, očekuj najbolje, meni se te njene pretumbacije uopće ne sviđaju, jer ne znam što se iza brda valja. Nadam se da je nešto potpuno benigno i za nas male nevažno.
Posts by Miron
-
-
Uzbuna u kokošinjcu🙃
Ako je gospođa H. prodala, obzirom na povezanost sa društvom, izaći će objava na zse.
Zaboravljate prt tom, da je netko i kupio vrtoglavi broj komada.
napokon netko malo koherentno rezonira, dakle postoji kupac (mozda kupac ima razloga zasto kupuje), i to za priličnu količinu dakle ne radi se o malom Peri s placa....
Pa da, a ona naivna prodala ne znajući što je čeka uskoro. Vrlo koherentno.
-
Prodala u finišu zato što joj hitno trebaju novci. Čovjek se ovdje može baš dobro nasmijati.
-
znači uskoro slijedi javna ponuda od strane laudatora!!?? po kojoj cijeni kolega?
13, ne bi htio da mi je tko zakinut.
Ma to ti je malo Laudator. Moraš dati barem 20kn da ti je konkurencija ne mazne.
-
Možda prije s magarca na malo odmornijeg magarca..😂😂
-
Skalpiranje na početku i na kraju.
-
Sve ovisi o tome koliko si spremna trpiti.😂
-
Zabranjeno, čuj to. Kao da fondovi desetljećima ne igraju prljavu igru protiv malih investitora.
-
Žena mi trejda Oracle. Ja budala je naučio i sad ne mogu doći do kompjutera.
-
To ja pričam odavno. Algoritmi na najjače, a kada ne ide onda Close Only opcija.
Moderni lopovi.
-
Fujzer
Getriba od fiće u formiranju. Ide to do 30$.
-
Kolega upravo suprotno. Da je u pitanju neka mizerna prodajna cijena prodalo bi se odavno. Ima logike da se radi o pristojnoj cijeni, a po mome mišljenju je sve iznad 10kn pristojno.
-
Dugoročni u ovakvim vlakićima bez vijesti postaju trejderi. Sa jednim manjim dijelom portfelja. I to je u redu. Tvrdokornim držateljima dionica, s vremenom, kako prolaze vlakići, narastu magareće uši.
Slažem se sa tobom, evo su meni magareće uši već prerasle u slonovske i još uvijek nisam ništa naučio i odlučio.
Mislim da će sutrašnji dan donijeti istinu na vidjelo.
Ili će se trgovina smiriti i početi uobičajeno koprcanje po bidu, uz polagani pad cijene ili će se nastaviti skidanje po asku, iako ne očekujem ovakav tempo.
Bude li se cijena održala oko 5,90-6,05 možda tu i ostane do novog vlakića.
Objava ZEM-a bez izmjene članka koji svi doživljavaju kao "to be or not to be" ili objava FI koji će biti standardno lošiji od prethodnog, mogli bi biti okidač prema 5 kn, pa si mislim da ne bi bilo loše sada malo pokratiti i kupiti niže.
Ali uvijek ostaje ona proketa dvojba: a šta ako je to završni skok?!
Samo pazi što ćeš odlučiti, da ne dovedeš u pitanje prijevremenu mirovinu.
-
Možda misli da prodaje neki čovjek sa inicijalima DT.😝😝😝😝😝
-
To je naputak ECB-a za sve banke u EU.
-
Viktorija 'oćeš kupit tu Optimu ili ne, ajde javi pliz...
-
Jel trejdate CFD-ove ili samo dionice?
Pitanje za sve!
-
-
Ali on želi ribu, jer ne voli ribolov.
-