ovdje ponestaje dionica na kupnji.......
Nikad ih nije ni bilo.
ovdje ponestaje dionica na kupnji.......
Nikad ih nije ni bilo.
Netko je napisao da je taj Krešo neki meštar ulagač. Pa taj nema pojma o ulaganju, ali stvarno nema.
Bolje da si tu lovu usmjeri u nešto drugo.
Nastavlja se urušavanje hrvatske burze.
koliko je ovdje propuštene dobiti tvrdoglavih koji se žene za dijonice... a koliko je vlakova u međuvremenu prošlo...ali sad vam nema nego ostati do kraja, možda je ovo sve inscenirano...
Ma sve stoji, ali lako je poslije biti pametan. Scenarij je mogao biti i drugačiji, ali na žalost nije.
A šta ste očekivali prijateljsko preuzimanje sa vatrometom.
Na ovoj temi bi se mogla doktorirati psihologija. Dajte malo ohladite.
Prodat će se kad se proda.
Ja sam i na stranim burzama prisustvovao rušenju cijene pojedinih dionica netom prije eksplozije.
Eh, nadam se da će i tu biti tako.
a ovo sam tek krenuo sakupljati,
Koliko vidim po stanju na bidu i asku, tu se nikome ne zuri. Robe i dalje na bacanje.
Ljudi su oprezni, uvukao se strah.
HT je satelitsko njemacko govno. Najmanje hrvatsko.
A moja punica misli da je to hrvatska firma.
Ma nije ovo ništa mučno. Ako se nakon isteka upravljanja HT-a ne dogodi ništa, onda bi mogli vidjeti što je mučno.
To je ono da Bog da imao, pa ne imao.
Vidi se da se korekcija događa. Korekcija je selektivna.
Dioničar je dobri duh Optime. Nemojte mi ga žifcirat.
evo i očitovanja, ništa
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/38036
da nije bila prijateljska vatra
Ta očitovanja su stvarno jača debilana.
Podravka 9 Adris 12.5 kn divke
Čija Divka je bolja,usporedba
Čim je tu Dalićka nema dileme.
Samo da na kraju balade ne ispadnemo budale.
možda sam osim zekice ovdje među starijma pa ću reći: budala sam vec decenijama, i žalosno je što mi se povraća na sve jer nisam 91 htio u beo svet, nego sam ostao. Najbolji savjet mlađahnima, pokupi se i odi, život je samo jedan. Svijet je veliki i lijep, o priča o djedovini i domovini i stoljeću sedmom, okači o rep. Kad poslijednji Hrvatski uhljeb (političar sa 7578787487 nekretnina )pojede pretposlijednjeg, onda će ovdje zavladati mir i blagostanje.
Nemam više vremena da odem van, pa radim na tome da ugradim brisače na TV, zbog pljuckanja ak' me razumijete.
To bi mogao biti novi brand u HR, pa budu vani morali platiti patent za TV s brisačima.
Samo da na kraju balade ne ispadnemo budale.
Upravo ovakav nekorektan odnos prema investitorima potiče špekulativna ulaganja na dionici, što je štetno za TK. Šteta što ovdje nema jedan Šaranović, da malo razbuca situaciju i pomrsi račune. HT štiti samo sebe, a transparentnost je floskula.
@mitko
Slabo ćeš ti spavat kolega (nisam ciničan kada to pišem).