Čovjek plati knjigu 125kn sredi je u excelu, a nekima je problem odzipati datoteku. Mislim kuda ovaj svijet ide, prestrašno.
Narko živio!
Čovjek plati knjigu 125kn sredi je u excelu, a nekima je problem odzipati datoteku. Mislim kuda ovaj svijet ide, prestrašno.
Narko živio!
Kolega narko hvala za trud.
Šteta što nisi kupila više. Uzlazni trend se već nazirao i dosta prije nego li si ti kupila.
Zafrknut četvrti scenarij. 😂😂😂💣
Gle, za mene je to sve odbijanac kao što se vidi na praktično svim dionicama.
Da li je pump and dump budemo vidjeli kroz naredni period.
Čekaju se Ameri.
Spekulacija, spekulacija... spekulacija.
Možda je špekulacija, ali odbijanac je sigurno.😜
Padalo je i raslo cijelo tržište, pa tako i OPTE.
S tom iznimkom da ovdje pojedini žmukleri pokušavaju obuzdati cijenu čim više u cilju ispunjenja svojih očekivanja.
+ ADPL
- ADPL
Nekako mi se čini da ipak svojim manipulacijama ne polučuju uspjeh koji bi željeli. Sve im to prolazi klimavo.
Kao da su svijesni da polako gube tu bitku. Govorim o A1.
To je forum-indikator 😜.
Iskorištavaju ovo sveopće ludilo oko korone kako bi plasirali fake news pretpostavljajući da ce proći nekažnjeno.
Strašno.
+ ADPL
- ADPL
1. Definiraj što je to po tebi uskoro: mjesec, tri mjeseca, šest mjeseci ?
2. Kakvo izvješće očekuješ za Q2, Q3 i Q4 ?
Dionica Renaulta je 02.04.2019. vrijedila 61,24 €, danas vrijedi 16,31 €, to je -73,4% !
u nekoliko navrata sam pisao o kretanju dionice Renault u odnosu na dobavljača im ADPL, ali ljudi jednostavno ne žele čuti upozorenja.
Točno. Problemi u Renault egzistiraju još od 2018., a sada su dodatno produbljeni, što naravno direktno utječe i na ADPL.
Tko ima volje može malo proučiti FI Renaulta.
Sve je to povezano, mislim virus i utjecaj na TK, pa su takvi i komentari.
Morao sam ovo dići iz mrtvih.
Danas pogledam, a na bidu netko kupuje 2 dionice ukupno 14kn.
U ovim danima smijeh je vrlo koristan.
Slažem se, ovakve prilike su rijetke..
Žao mi je što su nas neki u međuvremenu napustili, npr. kolega Jubito (barem se ne javlja više), a davao je konstruktivne komentare i prošao svašta od samog dna..
Tu sam ja, pratim kao kobac, ništa nisam prodao, čak sam i dokupio.
Ali obzirom da sam se onomad na onomen forumu napravio jako pametan pa sam kupio po 8,20, mislim da mi je bolje da ubuduće šutim.
Samoizolacija !
Pozdrav Jubito!
Ma znaš, tko bi očekivao ovakav scenarij, ne možeš se kriviti zbog te procjene. U tom trenutku je to izgledalo perfektno. Ja sam tada bio nadokupio na 7,9kn. Prosjek mi je nešto iznad 3kn.
Bude se to odigralo pozitivno kako i treba.
Trajat će dok ne završi. 😝
Na sve zastrašujuće vijesti koje pristižu odasvud, najfascinantnija je škvadra koja danas kupuje ADPL i turiste. Navodno dugoročni ulagači. E ti će bogme biti dugoročniii.
Upravo tako, bit će duuuuuuuugoročni.
Najgora je panika, jer se ljudi tada počinju ponašati iracionalno. Takav scenarij je vrlo, vrlo loš i nadam se da će izostati. Zato se svi moramo disciplinirati, jer je situacija u najmanju ruku ozbiljna.