Europa se zeleni, vjerojatno će i Ameri.😝
Posts by Miron
-
-
Ako pogledaš povijesni graf zlata vidiš da to SADA nije best buy. No svatko donosi odluke za sebe. Možda jako dugoročno da, MOŽDA.
Ja osobno sada ne bih.
-
Opravdano je tvoje razmišljanje i bojazan Jubito, no mene tješi što je UG kupila Tele2, pa su oni zasigurno spremni zaokružiti taj poslovni deal do kraja bez obzira na trenutno nezgodne okolnosti oko korone i svega ostalog što ona povlači za sobom.
Budući da je tu izvjesno i A1 bit će to borba za preuzimanje u nepovoljnim okolnostima, nadam se u konačnici povoljna za nas.
-
Što nebi mogla atpl na 19 pa i niže? Pa i za djuru smo mislili nece ispod 10, pa nece ispod 5. Dakle u svakom biznisu 0 je dno, a u ovom su bankrot cesta pojava.
P. S. Šteta što nemogu skaldistiti soju I ugljen ko tankeri naftu pa da se ovde omastimo
Naravno da može na 19, pa i niže, ali za to ipak trebaju biti ispunjeni neki uvjeti.
-
Nije isključeno da ode na 1900, ali mislim da nema šanse da preskoči 2000 OVE GODINE.
Mickey skupo ti to sada, gdje si bio kada je bilo 1100.
-
Ja osobno analizirajući dionicu mislim da to neće ispod 135kn, no to nitko ne može znati.
Neov scenarij mi je ipak pretjeran -90% pad, sumnjam. No, ponavljam, sve je moguće. Kada bi sa sigurnošću znali i predviđali, bili bi multimilijarderi.
-
Postići će se nekakva ravnoteža, po prirodi stvari
Uvijek se postigne. Samo tko može reći da mu je ovakva situacija ugodna. Osjećaj je nekako klaustrofobičan, kao neki udav oko vrata. Treba stanovnika Zemlje držati kontinuirano u neizvjesnosti.
Ja sam pobornik teorija zavjere i mislim da upravo vođe svijeta čine taj namjerni disbalans, nakon čega se preslaguje sustav financija. Fresh start i pumpanje do nekog novog umjetno stvorenog disbalansa.
-
@Neo
A kako komentiraš velike dioničare fizičke osobe u Top20 raznih jakih dionica tipa ZABA, ERNT...... koji nisu prodali niti jednu dionicu? Jesu oni budale i ne prepoznaju situaciju i trenutak u kojem živimo ili?
Da se razumijemo, slažem se sa dosta tvojih razmišljanja, no nekad si malo tendenciozan i subjektivan.
-
I što kada se nafta stabilizira?
Opet idemo sve ispočetka samo što je 3/4 ulagača nasanjkano, što i je intencija svega toga. Treba se sve u nekom trenutku resetirati da bi se krenulo u fresh start.
-
Ništa neobično. Budu organizirane online skupštine.
-
@Neo
A možda bi ti malo mastio brk na OPTe, pa malo drukaš.
-
Trebalo je biti 18.05. no budemo vidjeli što će nam i kada upakirati.
-
Evropa danas pumpa pluseve, a budu i Ameri. Kod nas normalno ništa. Stojimo začuđeno i blejimo.
-
euro nije najbolji izbor
Zašto?
-
Izgleda ni vani ne funkcionira baš sve savršeno.
-
Zelene se od četvrtka.😂
-
Dužničko ropstvo se očito produbljuje, a ne bude nikada niti završilo.
-
Vani zeleno, kod nas naravno, tugaljivo.
-
sviđa mi se ideja da knjige budu javne samo sa inicijalima bez oib-a
problem je što treba skdd-ovcima kupit burek, jadni gladni
ne javno,dovoljno neko preko SKDD servisa,, kad se ulogiraš da možeš vidjeti sve dioničare svoje pozicije, sa inicijalima i bez OIBa,, a vidiš koliko ima dionicara, otprilike koliko komada imaju prvih 50, 100. 1.000 da se vidi raspored,, eventualno da se može vidjeti usporedba 2-3 datuma.. malo kodiranja i super stvar.. makar da se to plati godišnje nešto sitno da imaju za burek.. iako oni imaju i za janjca svaki dan
Imaju oni za stado janjaca svaki dan, zato i ubiru to. Da su onda barem korektni, pa da stave knjige u razne formate, kada već znaju uzeti novce.
-
mirone
uzlazni trend na zlatu ti traje već od studenog 2018.!
Da, znam. Pa to i velim zločestoj, no ne možeš uvijek znati i kupiti na dnu, no možeš možda pri dnu.😜