Sve sivo. Mislim se da li da kupim analizu, živo me zanima što se u njoj nalazi.
Posts by Bulldog
-
-
Kakva crna borba s 50 tisuća eura prometa?? To je redovna sitna kupoprodaja, bez ikakvih značajnijih pomaka ili promjena u vlasničkoj strukturi.
Onaj tko je mislio ući s velikim iznosima, taj je to davno napravio. Ovo sada je čisto održavanje likvidnosti da mali dioničari mogu ući ili izaći bez problema. Prije obznanjivanja ponuda, nema tu nikakvih većih pomaka, pogotovo ne prema gore.
Ma da, a kako objašnjavaš ove silne pomake cijene u zadnjih skoro dvije godine? Pa bilo je preko 20 drastičnih promjena cijene dionice bez ikakvih bitnih informacija koje bi mogle utjecati na pad ili povećanje cijene! Uvijek imaj na umu da ne razmišljaju svi isto kao ti i da je tržište ipak kompleksnije od domaće zadaće u osnovnoj školi. Pozz.
-
Vodi se borba oko 6kn. Vjerujem da će ubrzo ići ispod 6 i da će se tamo zadržati nekoliko dana, a sredinom lipnja očekujem preko 7kn. To ne kaže TA, već je to moje predviđanje s obzirom na iskustvo trgovanja na OPTE. Bilo kako bilo, jedan malo jači igrač može sve preokrenuti i moje predviđanje tada neće imati nikakvog smisla, logično.
-
Taj forum o kojem pričate je u najmanju ruku smiješan i ne treba ga shvaćati uz nikakvu dozu ozbiljnosti jer je očigledno da su teški amateri tamo. Drago mi je da postoji forum kao ovaj gdje vidim ima uistinu dosta iskusnih ljudi koji posjeduju određena znanja (ne mislim konkretno na temu OPTE, već općenito).