E sad nakon svega i relativno cistog starta, ima li smisla ovdje uloziti koju kunu?
Posts by Hoby
-
-
Zvao SKDDu, sve riješeno za dvije minute, nisu azurirali podatke, pozdrav ekipo do neke sljedeće pljačke, ovo je postalo pravilo da svatko radi sto i kako trči, sad se vec bojim za sve ostale pozicije da me ne razvodne ko gemist u seoskoj birtiji
-
Onda je moje negdje u Međuzemlju jer sam ziro ugasio, moram zvati SKDD, mada sam im poslao novi tekuci racun otvoren u PBZu, ali nisam dobio nikakvu povratnu info na mail
-
Meni nista nije sjelo, samo su maknute s gledalice, pise odregistrirano, a isplata 0,0, isto tako mi je bilo s Hidroelektrom. Jesam li nešto propustio, po koliko su platili, 3 kune i nestao sitno?
platili su pošteno kako su i obećali, ali nisam baš provjeravao u lipu, po uplaćenoj ukupnoj količini novca rekao bih da su platili 3,31
samo što je to, ako smo prije 2-3 godine trgovali do 12, a po 7 je išlo standardno,
meni jučer nestale s popisa a do uvečer uplatili novac, možda će tako i vama
Ako smijem pitati, na koji racun Vam je uplaceno, tekuci, ziro ili brokerski?
-
Meni nista nije sjelo, samo su maknute s gledalice, pise odregistrirano, a isplata 0,0, isto tako mi je bilo s Hidroelektrom. Jesam li nešto propustio, po koliko su platili, 3 kune i nestao sitno?
-
Da, vidio sam, sutra cu to, valjda bude islo.
-
Puno Vam hvala Ledica, mijenjao sam banku pa sam brokeru dostavio novi račun, znaci moram i SKDDu, nisam onomad pitao brokera da li on to salje.
-
Pozdrav ekipo, nisam bas u toku, trebam li jos uvijek ziro račun za isplatu dividende ili moze i na tekuci, konkretno dividenda od ATPL, hvala unaprijed ako se nekome da odgovoriti i kad trebam platiti porez?
-
Zanimljivo, VLEN i Dalekovod se trenutno trze po istoj cijeni, a i k/p je priblizno isti omjer, sto mislite, koja ce prije preko 20, ili možda prema 10?
-
Ne moramo se praviti slijepi al većina kvalitetnih i iskusnih analitičara - forumaša se davno pokupila s foruma. Među ovima koji su ostali, većina ih uglavnom pretjerano crnjači, al to je zapravo sporedno. Jedan dio njih se zapravo naslađuje, a to su bas ono niski porivi koji su forum otjerali tu gdje trenutno jest. Nigdje. Od dobre ideje, preko očajne realizacije i sad imamo to sto imamo - vrlo malo do skoro pa ništa.
Misliš na barmena?
-
Zaradili su oni koji su prodali pa Ce oni sa zrnom negdje otici , ali zaboravljajte da na ZSE ionako SVI zaraduju, nikad nitko ne gubi, ni u rastu ni u padu, samo se postaje dugoročan investitor
-
dodao ATPL po 418 i ADPL po 97, ostalo pobjeglo za sad, cekam neki rikverc
Bojim se da ne bude rikverca jedno vrijeme...
Nije u našim rukama, a onaj u cijim jest je hirovitiji od vrtickog djeteta, pa nikad ne reci nikad
-
dodao ATPL po 418 i ADPL po 97, ostalo pobjeglo za sad, cekam neki rikverc
-
Veterani,doajeni i bardovi, sta sad napraviti, uzeti to ili ne, mi svi tu na forumu nemamo ni 3%, sta ce napraviti veliki?
-
Nek daju ponudu kakvu zele,sve se ovo predugo otegnulo,mi koji smo jos ostali unutra vec smo postali predmet sprdnje cijelog foruma, sprdaju se i oni koji su izasli s minusom i okrenuli *masne pare* na drugim okladama
Nemam takav osjećaj.
Ja se u dionici osjećam poprilično komotno. Možda zato što sam i trenutno u plusu. A očekujem ponudu minimalno 6,7 kn.
(Tko zna, možda su se veći igrači pozbrojili pa iskamče i veću ponudu.)
Savjet: ako ti je nelagodna pozicija, prodaj i ne muči se više.
Mreže od UG-a te veselo čekaju na niskim razinama…
Nije mi nelagodno, gledalica kaže prosjek kupnje 2,98, po zadnjoj cijeni 76% u plusu, tri godine u papiru, tax free money. Svakako mi je ugodnije nego u nekim drugim pozicijama, ali volio bih vise dočekati ponudu, jer dugoročno smo svi znate gdje. Vrlo su male šanse da će ponuda biti visa od 5,36, pogotovo osjetno visa. Volio bih da nisam u pravu.
-
Bio bih se prijavio da ne hodam na kemo, ide li itko na skupštinu?
-
Nek daju ponudu kakvu zele,sve se ovo predugo otegnulo,mi koji smo jos ostali unutra vec smo postali predmet sprdnje cijelog foruma, sprdaju se i oni koji su izasli s minusom i okrenuli *masne pare* na drugim okladama
-
Svi mi znamo da je tome tako, samo se pitamo zasto regulatori to dozvoljavaju, i cemu na kraju krajeva sluze regulatori ako se sve na kraju moze izigrati
-
teoretska obveza, ukoliko bi hanfu zanimalo da provjeri da li je notorna treca osoba koja je preuzela dionice AH po cijeni od 6,7 kn na bilo koji nacin povezana s drustvom koje preuzima Optimu...samo naklapamo razne teorije zavjere,ili je treca osoba jednostavno neubrojiva osoba s gomilom viska novca, tko bi znao, svega ima na tom svijetu
-
Dokaza nemamo, samo spekuliramo, ali nema logike da je kupila fizička osoba koja sada svjesno gubi milijune. Ta forsirana prodaja s gubitkom jedino odgovara UGu da bi cijena od 5,36 kn u ponudi izgledala kao super ponuda koju vrijedi prihvatiti.