+ERNT po 199-200€
Lakše malo, koliko kupuješ provjeri da nisi već u obvezi dati javnu ponudu za preuzimanje
+ERNT po 199-200€
Lakše malo, koliko kupuješ provjeri da nisi već u obvezi dati javnu ponudu za preuzimanje
Gledam ovaj ERNT kupujem ga danima pomalo...sad mi već 25% portfelja u njemu, sa prosjekom kupnje 200,07€... sad treba biti strpljiv...
Hajde probaj izdržati barem do 205, pa onda pokratiš polovicu, a drugu polovicu rastegni do 207. Biti će teško, ali tako se izgrađuje karakter😄. Mi gradimo burzu, burza gradi nas.
Moller Pohlepni, ili možda, Moller Hvalisavac
ma umoran sam kolega od ove burze, kao da igraš nogomet stalno u gostima, a sudac potplaćen, a kladioničari vazda imaju dojavu,
da sam se ukrcao na brod, osjećao bih se kao Rose na Titanicu
image.jpeg
Kužimo svi da igra nije fer, ali može se uvijek nešto ušićariti, ako se prati igra
Ludi nemože, taj nick je imao Karlo Šesti, a Idiot je knez Miškin iz romana F.M. Dostojevskog
Ja sam si ove godine priskrbio 8500 eura dividende😁, u slijedečoj se nadam barem 10000😁
ja ove godine od kada sam povukao novac s burze zaradio 130 000€,
baš me zanima kakav bih ja nadimak mogao dobiti, Moller ludi? idiot?
Moller Pohlepni, ili možda, Moller Hvalisavac
Jessica Zloćka Long sve tvrdoglavo drži
Priskrbila sam si par tisuća eura dividende, računam da mi je to zamjena za prihod od najma nekretnine koju nemam.
Ajde vidjeti ćemo što će nam iduća godina donijeti
Sadašnje stanje na našem marketu stvarno ne razumijem, i sukladno tome radim ništa
Za utjehu nek ti bude da su srednjovjekovni kraljevi svi imali nadimke, Filip Lijepi, Edvard Dugonogi, Karlo Ćelavi, sultan Selim Pijanac, pa si i ti na neki način kraljica ZSE, Zloćka Đesika.(Đesika?) Long, , bolje i to nego Španjolska princeza Juana la Loca. Malo povijesti, ispričavam se za off topic
Rok za javnu ponudu je 28 kalendarskih dana od objave u narodnim novinama, a objaviti su dužni po odobrenju HANFE. Znači HANFA može otezati s odobravanjem, ne sjećam se više koliko je to trajalo na Optimi, ali nisu bili brzi. Ponudu ne očekujem ove godine
Stvarno nisam očekivala, u stvari jesam, al' sa malom vjerojatnošću, da će ga prosuti do 192.
U respektabilnoj količini.
Pretplatila sam dva eura, idem si jetricu pojesti.
A sada treba zaboraviti na Ernt, tijekom godine morati će donijeti više od 3,7% prinosa, i sve pet.
Meni je Ernt long. Fuckić, sve mi je long
Američka glumica se zvala Jessica Lang, a tebe ćemo preimenovati u Zločka Đesika Long😆
Sve će to doći na svoje, samo nek potraju dobre vozarine. Kako kažu Istrijani, lipo je u Istri, samo neka nam dura
Ja neću ni okom trepnuti na 53,50, pažnju mi mogu privući tek n 70, inače ću ploviti s njima. Nažalost, puno vas je spremno prodati odmah po 53 i Ici dalje, pa se bojim da bi mogli u ponudi skupiti i 70%
Još neznamo ko je kupio, možda je Vlada, možda su Srbi, možda masoni , hvala prodavaču jučer koji me poklopio s 200 kom.
Izvješće je dobro, ali za 4E se ocekivalo brutalno dobro, a izostalo je brutalno,kad je postalo jasno da je rast gotov,krenula je prodaja i selidba, izgleda u Zabu, Zaba guta ogromnu likvidnost, a slepanje za fondovima garantira sigurnih 15 do 20 posto. Dva mjeseca letargije na Zse jako puno, bit ce dobro ako stane samo na 3E, nista ovdje ne ocekujem do 10.mj
Prodaje većina onih koji su ušli do 2,5 E, cekao se samo okidac, ili ko ce prvi, pa i Ivana7 je priznala rasprodaju a ona sigurno nije imala malo, na to se nadovezala Zlocka i lavina se zakotrljala. Cekam da doklizi do 3 pa u dokup, prije ne.
Kad ste to prodali? Hita OTC kaze da nije bilo ikakve prodaje ovaj tjedan
Tijekom tekućeg mjeseca, nije ni bitno već sam htio ukazati da ukoliko netko ne zna, a ima teške nelikviduše kao ja može ih se na ovoj platformi riješit.
Može li se tamo prodati HEMH, bivša Hidroelektra, ima li još netko taj "biser" osim mene? Dobro i Birtića, Jos netko?
Teško, ovo je netko velik, oni ne kupuju na PR članak, a na forumu se nitko ne hvali kupnjom, svi su zauzeti Atlantskom.
Prati li itko trgovinu na dalekovodu, može li se to racionalno objasniti ili je procurio kakav insajd info?
Display MoreI ja isto neku sicu.....
+2 kom na kraju po 27
Plansko rusenje cijene na kraju dana.
Idealno za Hanfu.
HANFA, što je to?
I meni ovo unakazilo današnju kupnju, ali po mome mišljenju onda ste vi mogli par eura namjeno više dati, ne bi vam 2 komada pokvario prosjek ulaska, ja nisam više imao ojrića na računu
Da početnicima objasnimo strucni naziv HANFA? Po prva dva slova je lako zaključiti da se radi o Hrvatskoj Agenciji, postoji u Hrvatskoj jako puno tih agencija, a ovo NFA je jos lakse, Nadzor Fotosinteze Aminokiselina. Ako vam zvuči besmisleno, ne brinite,u pravu ste.
Može biti, mene samo zanima, a vjerujem da ne samo mene, misljenje iskusnijih dionika TK, može li Dalekovod u bližoj budućnosti biti perspektivna dionica za malog dioničara ili se držati podalje od ove priče?
Ne mislim da će Vujnovac i Jurčević osobno ugovarati poslove jer nisu u upravi nego u nadzornom odboru, ali su utjecajni i s jakim vezama u poslovnom svijetu i svakako mogu doprinijeti napretku Dalekovoda a i manjinski su suvlasnici. A možda to i nema nikakve veze, u tom slučaju zanemarite sve skupa.
Krovna organizacija mi se cini fer vrednovana, a ako Vujnovceva ekipa ovo poslozi i ugovori dobre poslove, a do sada su pokazali da mogu i znaju u drugim firmama, mogao bi ovo biti jedan mali dron ako vec ne iskander, jasno ne bas sutra, ali ovdje smo navikli biti dugoročni