Danas i sutra amaterski promatra.
Ovako me Bakić navukao na Rivieru, pa netragom nestao iz nje i praktički prestao pisati blog Eclectica u kojoj je Rivieru dizo do nebesa.
Big fish gameri...
Posts by Zelenko22
-
-
Fala brate na normalnom odgovoru
-
https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=ATPL-R-A
Zašto mislite da pišem napamet?Smanjio je svoj vlasnički udo za 1,5%. I više nije največi dioničar?
-
Što Bilbija proda jučer onoliko ATPL?
A do prije 2 mjeseca se kleo u nju--- -
Po meni je također dno prošlo. A ADPL je uvijek bila stabilna dionica sa stabilnom upravom i dividendom te je stoga valja malo i sačekat. Ja sam mislio da je dni na 90, čekao ga i prevario se...
-
ATPL će se vratiti tamo di joj je mjesto i gdje pripada. To sigurno neće biti preko noći. Te ako nemate novaca koja vam nece trebati u dogledno vrijeme ni ne kupujte dionice ove firme. Jednostavno niže od ovog ne može. Tj. može al povrat je neminovan. E sad. Kroz koji vremenski period kad bi netko znao bio bi bogat čovjek. Sve ostalo su samo nagađanja. Ja osobno smatram da na 150Kn uloženih u ATPL se može očekivati povrat puno veći nego iste novce oročit u banci. Da se čudo može desit, može. Ali ja osobno nebi tako pristupao ovoj dionici. Po meni je ovo long term dionica. I dno je također po meni dotakla, mada tržište može reći drukčije.
Ulažite samo ako mislite dugo ostati tu. Baš kao u ADPL, jedine dvije dionice u koje vjerujem.
L.P.