Jel netko gledao u knjigu...koliko je ostalo Pivcima?
Nije mi jasno ovo kad MM kupi ili proda...na čiji to račun ide?
Jel netko gledao u knjigu...koliko je ostalo Pivcima?
Nije mi jasno ovo kad MM kupi ili proda...na čiji to račun ide?
Status quo.
Cekamo Q3 rezultate za smjernice.
Valjda su ovih 200 novih nešto i zaradili...
Gdje je zapelo?
Čini se da MM trguje sam sa sobom...
Vani se nešto naglo zacrvenilo
Ne znam zašto ste baš te nabrojali kao podcijenjene...pa banke uvijek prve stradaju pri spomenu recesije...
Nabrojao sam one koje najviše zarađuju s obzirom na cijenu dionice, P/E jelte...a Hrvatska neće ući u recesiju, to možete zaboraviti. A to garantira jaki rast neto plaća i minimalne plaće, rast mirovina,13 mirovina, rast doznaka iz inozemstva, rekordni turistički prihod, jaka država potrošnja i sve veći priljev sredstva iz EU fondova i općenito državne investicije, te rast kreditiranja cijele ove godine. Pogledajte samo kolike su državne investicije u cestogradnji i željezničkoj mreži.
ZABA i HPB ne stoje dobro u zadnje vrijeme... prodaja je velika.
Čini mi se da to ide na početne pozicije.
I bolje je tako.
Samo, nekako ne vidim neke predobre prilike za uletit. Poskupilo uglavnom sve kaj je bilo podcijenjeno.
Pa recimo ZABA, HPB, IKBA, MAIS, AUHR, ERNT, te potencijalno VLEN, LKPC te ADRS2
CROBEX-a
CROBEX danas i CROBEX prije mjesec dana, nema veze jedno sa drugim osim u imenu. Ušla cijela kompozicija novih dionica u njega. Uostalom sve stare CROBEX dionice(prije revizije indeksa) su doživjeli pad od -10 do 25% od ATH ove godine.
Ne znam zašto ste baš te nabrojali kao podcijenjene...pa banke uvijek prve stradaju pri spomenu recesije...
Jel to MM okrenuo ploču?!
ako izbace loše izvještaj 45 je lako moguće
Ako dođe recesija mogli bi se vratit na ipo cijenu. Kod mene u firmi od 1700 ljudi kruže glasine o 30ak% ljudi viška koji bi trebali dobit otkaz i neplaćeni dopust za ostale.
Počelo je.
Hvala...odmah sve prodajem 😲
Odbili smo se od 50, teško da ćemo vidjeti 45...kao što neki očekuju kad se probilo 50 na malom prometu.
P/e je oko 17, vani se IT sektor trži preko 30...
Član Nadzornog odbora Aron Paulić kupio 120 komada po 50,60...
ovo sad ide na 45
Ma ne, na 40
Zašto padamo?!
DAX +1%
Dow Jones Futures +0.5%
Jucer prosao nalog na 50 iako je netko rekao da ispod 51 nece...
45 je iduci pa da vidimo jel ni on nece 😁
Treba gledati i količinu
Ovo je stvarno iscpljujuće pratiti...neka stavi to što ima na recimo 40
Nestao MM
Kud i kako dalje?
Vratio se...
Oni ju sami dižu, nitko drugi ni ne kupuje, tko bi je kupovao po 150, bida nema ni na 100.
Kome će ju poslije prodati...
SPAN za sada imaju kome prodati.
Možda će ubrzati prodaju...Podravka im bježi prema 150
To je za dobro za nas. Smiješi se veća dobit...
apsolutno.. no odlaskom kadrova ko će radit... ?
Zaposlili su ih 200...sve zajedno 800, kako? Ako plaćaju kikirikijem...
sve fino i krasko.. za medije. No koliko plaćate ljude?
neke navodno "kikirikijem". Strućnjake treba i cijeniti, a ne kada čovijek traži povišicu dati mu mrvice....
To je za dobro za nas. Smiješi se veća dobit...
Izgleda ništa od rasprodaje nakon dvije godine...čekamo i dalje