Razmišljam malo...ako kupim 2 mil dionica koju su na ponudi do 6.5 kn...to bi me koštalo nekih 13 mil kn.
I onda to lijepo prodam po 13 kn i zaradim 13 mil kn, platim proviziju, porez...
Ovo nije nagovor niti na kupnju, niti na prodaju
Razmišljam malo...ako kupim 2 mil dionica koju su na ponudi do 6.5 kn...to bi me koštalo nekih 13 mil kn.
I onda to lijepo prodam po 13 kn i zaradim 13 mil kn, platim proviziju, porez...
Ovo nije nagovor niti na kupnju, niti na prodaju
Freight futures am update
Capesize flat
Panamax up ~2%
Pozdrav kolega,
molim Vas link, gdje pratite?
Hvala
Što bi se dogodilo da nema ponuda i da prodaju preuzme banka?
Ok, hvala...to očito moraju objaviti do 31.7.. Negdje sam pročitao da će prvo objaviti da postoje ponude, a poslije cijenu...
Pitao sam već...nisam dobio ozbiljan odgovor. Koji datum se sad čeka?
Na koliko je ulazio?
Jeste vidjeli u 15.55 77000 komada na prodaji po 5,54, pa se povukao par sekundi prije 16.00?
Do kada se mora objaviti da li postoje ponude?
PBZ se opako iskcrava, otpor je jak oko 3.50...
Kad je ZABA platila 10 kn?
Po kojim to grubim izračunima vrijedi 9 kn?
Ja bih digao kredit i uložio...
Sve su to nagađanja, vidjeli smo danas što panika napravi...koliki je bvps za Optimu?
Netko i prodaje...zašto, ako vrijedi duplo???
Ovaj tjedan bi trebali znati tko je kupovao zadnjih dana, bitna informacija za daljnji razvoj situacije...
Očito postoji interes oko 3,50 Kn.
Ovakvim tempom, ako je ostalo još 800 000 dionica, mogli bi do kraja mjeseca biti out...
Hvala. Dosta im je ostalo, čekam po kunu...
Koliko je ostalo još pbz mirovincu?
Onaj tko sad prodaje je u debelom minusu...
Vjerojatno netko mudro skuplja, poslije će ju lako dići kad pbz izađe.
Čitam da im posao u Švedskoj ide po planu.
Gledao sam malo na kojoj cijeni su bili najveći prometi...15mil kn je prošlo prije mjesec dana iznad 6 kn, ispod 5 kn je palo 12.3.. I danas opet 3 mil kn...
Čudno mi je ovdje da netko nema info, ili ima pa kontrolirano skuplja i stopa cijenu?
Čitam malo na jednom drugom forumu da se ekipa malo zeznula...jer su obrisani nalozi, da će opet nazad ispod 5 kn