Vidimo da danima prodaju na 190, nije problem kupiti 5000 dionica.
Posts by josip100
-
-
Ipak sve do kraja ZABA, možda sam pogriješio...
Ali petak je, tko zna što Lukoviću može pasti na pamet preko vikenda
-
- - ZABA, čini mi se da posustaje...ostala četvrtina
-
+2840 kom ZABA (13,00)
-2840 kom ZABA (13,25 / 13,35)
Necu spominjati konkretne brojke, ali uz brokersku proviziju 0,30% (Agram) meni je ovo izvrsna zarada za daytrading,
posebno zato jer sam imao skoro istu količinu na 12, ali nisam vjerovao da ce iznad 12,50 pa sam bio prodao uz jedva simbolicni dobitak i dosta nerviranja, tako da prvi put nije uspjelo, ali drugi jest.
Jel vam sad bar malo žao?
-
Kolika bi mogla biti dividenda za ovu godinu?
-
Ne može ovo na ZABI potrajati dugo. Stat će to na 15
-
Ne vjerujem da će do 3. Dugo se kretala oko 3,80 - 4,00, mogli su prodati tada.
Uostalom, što je sad toliko loše u izvješću...novaca imaju, 20 mil potraživanja, dok 11...
U budućnosti dobit može samo rasti. Nekako mi se čini da se pokušava izazvati panika, da bi se ušlo povoljnije.
-
OTP indeksni iz top 10 dioničara kupuje
. VLEN-R-B 7. 6. OTP indeksni +5.464 +0,03% +0,02M 48.781 3,50 31.07.23 0,17 0,29% A tko prodaje?
Po načinu prodaje, rekao bih da se radi o jednom prodavaču
-
+ ZABA
Gledam VLEN...
-
Nisam fer, nisam prijavila da sam ga prodala.
Al' ne mislim da je to ikome vazno
Po 3,40...
Meni je važno...
+ + + VLEN
-
Kupila Vlen.
Svaka se cura mora moći negdje i zabavljati.
Prerano za Vlen???
-
Raketna krstarica USS Normandy u "Lencu", u američkoj mornarici ima legendaran status - Novi listU “Viktor Lenac” ovog je tjedna uplovio nesvakidašnji gost – raketna krstarica USS Normandy koja će se u ovom kvarnerskom brodogradilištu zadržati kratko, do…www.novilist.hr
Interes oko 3,50 je velik...
-
Možda ovo ima neke veze s rastom...
Volkswagenova prodaja snažno porasla u prvoj polovini godineNJEMAČKI automobilski div Volkswagen izvijestio je danas o snažnom rastu prodaje u prvoj polovini godine zahvaljujući oporavku opskrbnih lanaca koji je…www.index.hr -
Ovaj što je prvi potegao sa cca 13700e sigurno to radi napamet.
Kupuje se budućnost...
-
Firma primila dosta radnika novih na određeno,očitobda su se malo trgli,objava za novi ugovor ide idući tjedan.Vrime je da se malo krene up!
Skida se zadnjih par dana...nije daleko ni ovaj na 18 (ako stvarno prodaje)
-
Ugradnja dizalica topline s morskom vodom... smanjenje troškova...
Brodogradilište Viktor Lenac: projekt ugradnje dizalica topline s morskom vodomSvjedoci smo posljednjih godina brojnih ulaganja u energetsku obnovu fasada na zgradama stambene namjene, ali i javne poput škola, vrtića, dvorana... A što je…radio.hrt.hr -
- HPB, čistih 1000e za par dana...
-
Informacije sa GS:
Talijanski vlasnik nastavlja ustaljenu praksu. Rekordna zarada "Lenca" preusmjerava se u - zadržanu dobit - Novi listRIJEKA – I prošlogodišnja, rekordna zarada brodogradilišta u neto iznosu od 5,34 milijuna eura preusmjerit će se u zadržanu dobit društva – potvrdila je Glavna…www.novilist.hr -
O kakvom novom ugovoru se radi?
-
- ATPL
+ HPB