1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Headhunter

Posts by Headhunter

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Headhunter
    • April 1, 2020 at 7:22 PM

Možemo biti zadovoljni sa današnjim trgovanjem gdje je prosječna cijena cca 5,45 na uzorku 500 000 komada..

Uglavnom kvantni skok koji nitko nije očekivao i sto je najbitnije nitko neće vise olako prodavati na nižim razinama jer posluje u minusu sa tim načinom trgovanja..

• Headhunter
    • April 1, 2020 at 11:25 AM

Zašto bi se blokirala trgovina, pa da mi manji investitori koji smo kupovali jeftino kada nas se napadalo da kupujemo firmu koja ide u stečaj ne možemo prodati?

• Headhunter
    • March 31, 2020 at 9:48 PM

Krešo nadokupio par desetaka tisuća dionica i upao u top 10. On je dugo već tu sa ozbiljnom količinom tako da ovo nije neka specijalna vijest, ali dobro za vjeru u konačan ishod.

Inače ti grafovi trenutno bas ništa ne znače jer sve ovisi u kojem smjeru ide prodaja ili brutalan rast ili brutalan pad, nema između :)

• Headhunter
    • March 31, 2020 at 3:23 PM

Naravno da može cilj je izvuci čim vise novca za dionice većinskog paketa.

Sad je samo potanje do kojeg je iznosa ponuđač spreman ići i koliko jako želi firmu.

Po mojoj procjeni do 18.06 bi moglo sve biti poznato, jer su stavili u natječaj kako ponuda vrijedi 3 mjeseca.

• Headhunter
    • March 31, 2020 at 3:13 PM

Due dill je već odrađen u proteklom razdoblju, ponude su predane sa iznosima koje je ponuđač procijenio kao dovoljne za transakciju, sada počinje drugi krug gdje će vjerojatno biti cjenkanje, pa tko ponudi vise njegova djevojka.

• Što smo danas tržili

• Headhunter
    • March 31, 2020 at 12:29 PM

+ Opte 4,52

• Headhunter
    • March 30, 2020 at 11:02 AM

Definitivno vise se nikom ne prodaje na ovim razinama, tako da tko želi u dionicu morat će potegnuti 4,5+

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Headhunter
    • March 29, 2020 at 12:33 PM
    Quote from Neo

zna li tko sto je s blokadom racuna???

još je u blokadi od 12.03

• Što smo danas tržili

• Headhunter
    • March 27, 2020 at 4:16 PM

+ Opte

Dobra mi je cijena za dugoročni ulaz pa sam nadokupio malo, jer uvijek može vikendom i nešto pozitivno da iscuri :)

• Headhunter
    • March 27, 2020 at 1:18 PM

Onda su jako korektni ako je to tako.

Očito su dobili info kako će sve biti ok pa da ne talasaju.

• Headhunter
    • March 27, 2020 at 1:04 PM

Meni isto tako izgleda jer ne podižu količine a bar bi PT Drvo spustio prosjek sa ulazom na ovim količinama

• Headhunter
    • March 26, 2020 at 6:48 PM

Obzirom da nitko iz top 10 ne kupuje dionice već skoro cijeli 3 mjesec, postoji li opcija da su oni već prodali izravnim ugovorom mimo burze svoje dionice, pa ne smiju povećavati količinu?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt