Posts by Headhunter
-
-
Ma kakav A1 ovo je isključivo manevar ekipe koja agresivno skuplja od srijede. Vjerujem da to skuplja par investitora a ne samo jedan..
A1 nema ništa od toga da cijena na burzi poraste ili padne jer ako kupuje zanima ga kontrolni paket i onda ostalima nudi istu cijenu po kojoj je kupio kontrolni paket.
Valjda kada se iščitaju knjige budemo pametniji a možda do tada već i bude službeno😉
Ne bih se kladio na to sto pises
U kojem smislu kolega?
Da A1 nije ozbiljan kupac ili?
Pa i po meni ja ne vidim tu A1 kao kupca, jer je firma puno bitnija UG i to strateški obzirom da nema fiksne operacije u HR.
-
Ma kakav A1 ovo je isključivo manevar ekipe koja agresivno skuplja od srijede. Vjerujem da to skuplja par investitora a ne samo jedan..
A1 nema ništa od toga da cijena na burzi poraste ili padne jer ako kupuje zanima ga kontrolni paket i onda ostalima nudi istu cijenu po kojoj je kupio kontrolni paket.
Valjda kada se iščitaju knjige budemo pametniji a možda do tada već i bude službeno😉
-
Iz svega navedenog izgleda kako je objava prodaje pitanje dana kada se ovakvim instrumentima sluzi kupac koji se pojavio prošlu srijedu.
Znaci ne tjedna i mjeseca već dana.
-
A on nije to potvrdio kategorički već kao čini se, pa ne znam jel utuživo.
Ajmo odvjetnici potvrdite ili opovrgnite
-
Provjereno sa regulatorom.
uglavnom fake news kako kaže Trump
-
Čuvajte papire ljudi, ne nasjedajte na svašta..
-
Je li se današnji članak referira na odluku Hakoma od 31.03.2020.???
da
-
Informanka.
- po malo se moj portfelj popravlja, prošli tjedan plus od 4% a ovaj skoro pa +5%.
- tako da mi je ovogodišni gubitak ispod 20% ili točnije -19.65%.
Kolegice Ivana,
pretpostavljam da ste Opte dionice prodali prije Korona krize, jer znam da ste u njima bili poprilično dugo, a i rast portfelja bi bio kud i kamo veći za ovaj tjedan da ste ostali u poziciji.Zaradilo se za fina nova kola😁
-
Posustaje dobro broj novozarazenih u Italiji i sve veći broj oporavljenih.
Oni su od Uskrsa u normalizaciji stanja i ponovnog otvaranja tržišta.
-
Izgleda da nas očekuje raketa prema gore
-
Masa tradera isto čeka ispod 6 tako da klasičan pritisak radi uzgon.
Nekako je nervoza kao da nas čeka neka objava, takav mi je dojam.
-
Ako je bilo kome Korona pomogla to je nama dioničarima optime koji smo još nadokupili na niskim razinama i čekamo rezultat prodaje..
-
Moje mišljenje je kako veliki kupac ne želi sebi nabiti cijenu i povukao je ručnu te skuplja sve po 6,00 a onda krajem dana možda pokupi veće naloge do 6,3
-
Znaci čekamo novog morskog psa u top 10, ako ovo u zadnja 2 dana nije kupovao niko od postojećih.
Ako se sutra nastavi isti stil trgovine to bi trebao biti znak da i optima ima svog Šaranovića
-
Znaci sutra bi trebao vrh biti 6,60 i vikend pauza.
-
Vrlo lako moguće da je NETKO od ponuđača krenuo prikupljati na burzi skriven iza skrbničkog.
Zna koliko on nudi i ako ne uspije kupiti firmu prodat će svoj udio po većoj cijeni.
Win-win
-
Vjerojatno je počeo due dilligence,
on je odavno završen
-
Ko misli prodat neka stavi ma 6,10 veći nalog očito da kupca privlače veće količine
-
Grabi se koda sutra ne postoji😂