1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. RohMil

Posts by RohMil

• OPTE prodaja - kladionica

• RohMil
    • November 3, 2020 at 6:37 PM
    Quote from zlocesti

Ne znam. Napisala sam i na Kladionici

Da li je UG lakše sakupljati korisnika po korisnika fiksne telefonije, ili kupiti pretplatničku bazu iz Optime

Opte ima korisnika fiksne telefonije

Kolega, jesam ja dobro shvatio, ali ovdje se izgleda ne smije niti pitati niti pisati. Jeli ova optima s nečim blokirana ili je nešto drugo u pitanju.

Ja bi svoje više volio nego da tuđe uzimam, a sad kako drugi misle neka bude meni svejedno, samo sam mislio isto kupiti ako je sada pravo vrijeme za kupnju dionica.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• RohMil
    • November 3, 2020 at 6:23 PM
    Quote from naim

Koliko ime je Viro dužan?

Koje se odvjetničko ime spominje uz njih?

Mislio sam nešto novaca podignuti i reći brokeru da mi kupi oko 20 kuna nešto komada kad će već uskoro biti po 100 kuna. A sad čitam možda i nije to tako kako se ovdje piše.

• RohMil
    • November 3, 2020 at 4:19 PM
    Quote from zlocesti

Ne znam što bih mislila, pa ne mislim ništa

Svi su portali prenijeli viejst, i svugdjese čitao fiksnoj telefoniji

Da li im je isplatnije kupiti pretplatničku jezgru, ili prikupljati korisnike na tržištu, pitam se .

Ako je isplatnije svoje izgraditi, ona je svoje možda bolje imati nego tuđe. Kod nas svi vole svoje kuće i svoje stanove, pročitao nas negdje da smo tu među prvima u europskoj uniji. Onda je znači svoje imati bolje.

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• RohMil
    • November 3, 2020 at 4:09 PM
    Quote from Moller
    Quote from RohMil

Kolega, zašto je viro oko 20kuna, nisam dobro shvatio Vaše procjene. Da li je to cijena i za male dioničare.

zato što je vlasnik HIŠa i nije nitko budala ovo dovesti u stečaj, onda naplata ide preko stečajnog upravitelja, a taj puno ne kalkulira oko cijene, daj što daš i tvoje je, zato Zadro i Pipunić ovo moraju "krvlju" braniti kao svaki kralj dostojan svoga kraljevstva

Hvala Vam na objašnjenju.

• PODR (Podravka d.d.)

• RohMil
    • November 3, 2020 at 3:51 PM

Imam nešto malo ovih dionica. Izgeda da je neko pretumbavanje. Može biti i da je distribucija, tko zna što može biti kad se veliki lotovi skidaju na neviđeno.

• RohMil
    • November 3, 2020 at 3:48 PM

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Vidim da oni hoće neku svoju novu mrežu graditi. Valjda i za korisnike fiksnih usluga, a ne samo za 5G mobilnu mrežu.

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• RohMil
    • November 3, 2020 at 3:37 PM
    Quote from Moller

malo sam i ja prošvrljao danas tim forumom i nema što, jači su puno od nas, stvarno se uzdaju u tu cijenu 180 kn, valjda je to posljedica nedovršenog redizajniranja, znate, ljudi ako su duže izloženi nepovoljnim djelovanjima obole, pa svakom normalnom je jasno da nema šanse da dionica bude više od 100kn, moje su procjene čak oko 80 ali eto zaokružio sam

Kolega, zašto je viro oko 20kuna, nisam dobro shvatio Vaše procjene. Da li je to cijena i za male dioničare.

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• RohMil
    • October 30, 2020 at 2:46 PM

Imaju bome dobit da 4. kvartal ne moraju niti raditi.

• KABA (Karlovačka Banka)

• RohMil
    • October 23, 2020 at 12:00 PM

Mozda je jos rano da bude obavijest. Obicno prode malo vise vremena dok se detalji ne saznaju.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• RohMil
    • March 20, 2020 at 4:07 PM

Zagreb, 20. ožujka 2020.
    Završen postupak podnošenja ponuda za stjecanje dionica OT-Optima Telekom d.d.
    Društvo OT-Optima Telekom d.d., Zagreb, Bani 75/a (dalje: OT-Optima Telekom), izvješćuje
    javnost da je Hrvatski Telekom d.d. (dalje: HT) javno objavio da je dana 18. ožujka 2020.
    godine u 16.00 sati završen postupak podnošenja ponuda sukladno Pozivu na podnošenje
    ponuda za stjecanje dionica društva OT-OPTIMA TELEKOM d.d.
    Tekst je dostupan i na internetskoj stranici HT-a https://www.t.ht.hr/odnosi-s-investitorima

• Što smo danas tržili

• RohMil
    • March 20, 2020 at 3:30 PM

Dokupio 4000 kom. optime

• Što smo danas tržili

• RohMil
    • March 19, 2020 at 4:08 PM

Kupio 3500 dionica Optime

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• RohMil
    • March 18, 2020 at 3:47 PM
    Quote from zlocesti

U cijeloj ovoj strci u svakodnevnici, specifičnost profesije, smetnula sam sa uma da je danas 18.03 ????????

Ma jel' to danas u podne bilo, rok za predaju ponuda ?

Hellou zloćka, pala s Marsa

Zar ne do 16 sati? Ne znam zasto sam mislio do 16! Ali svejedno jer tako danas nitko nece nista objaviti, barem mislim

• CORONA virus

• RohMil
    • March 18, 2020 at 3:01 PM

Kineski liječnici koji su jučer stigli u Italiju kako bi surađivali s našim specijaliziranim timovima šire ovu poruku. Pažljivo je pročitajte i pokrenite sa svojim kontaktima. Hvala vam

Novi koronavirus NCP * možda neće pokazati znakove infekcije već nekoliko dana, * prije čega nije moguće znati je li osoba zaražena. Ali do trenutka kada imate temperaturu i / ili kašalj i odete u bolnicu, pluća su vam već oboljela od 50% fibroze i prekasno je!

Tajvanski stručnjaci predlažu da napravite jednostavnu provjeru koju možemo sami napraviti svako jutro:

Duboko udahnite i zadržite dah više od 10 sekundi. Ako ga uspješno dovršite bez kašlja, bez nelagode, osjećaja ugnjetavanja itd., To pokazuje da u plućima nema fibroze, što u biti znači da nema infekcije.

U takvim kritičnim vremenima to provjerite svako jutro u okruženju s čistim zrakom!

Ovo su ozbiljni i izvrsni savjeti kineskih liječnika koji su liječili slučajeve COVID-19. Svi bi trebali biti sigurni da su im usta i grlo vlažni, nikako da se SUŠE. Pijte nekoliko gutljaja vode barem svakih 15 minuta. ZAŠTO? Čak i ako vam virus dospije u usta ... voda ili druga tekućina izbaciće ga kroz jednjak i u želudac. Jednom u trbuh ... Želučana kiselina želuca ubit će sav virus. Ako redovito ne pijete dovoljno vode ... virus može ući u vaše dišne putove i pluća. Vrlo je opasno.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt