Posts by fond300
-
-
Dubrovnik je prazan i biti će prazan za Uskrs kao i Poreč. Vidim da ima šprdancije ovdje, ali nisam siguran da ima mjesta za to. Stanje već punih 12 mjeseci nije dobro, a rješenja nema. Cjepljenje ide jako loše. Opaka bolest se širi ljudi umiru i ostaju invalidi. Ukoliko bude u RIVP dokapitalizacija skupština tj. većinski ima sve opcije na stolu. Mali dioničari mogu u takvom scenariju proći lišo, a mogu biti i ošišani. Dug kompanije Valamar raste a prihodi padaju. Slovačka je zabranila turistička putovanja, Srbija preko 5, a Poljska preko 25 tisuća oboljelih. Nadam se da će u ljetno vrijeme biti manje teških slučajeva, ali izgleda da 3. val ugrožava mlađu populaciju u odnosu na 1. i 2. val. Virus je promjenio SVE a najviše turizam i trajat će nažalost zahvaljujući mutacijama dugo i predugo.
Točno to, u Dubrovniku su škole zatvorene, restorani, kafići ne rade .... e sad neko si misli da super pripremaju se za turističku sezonu no zatvorenu si iz jednog razloga što imaju puno zaraženih što su uvezli iz susjedne BiH (skijanja). Ove godine Dubrovnik neće vidjeti ni jednog kruzera, nažalost.
Hoteli će raditi samo neki i pitanje je s kakvim kapacitetom dok gosti neće sigurno biti visoke platežne moći jer neće dolaziti.Uglavnom Dubrovnik pušiona samo takva
-
Najmanje dvoje iz top10 se istresa da vam uvali na 11kn a vi se gurate na kupnji.
Sretno novim imaocima
-
Još malo i nestalo ovih u izlogu na 11kn
-
Ne može ni to vječito. Ako vozarine budu rasle, a kako stoje stvari, i dalje će rasti ( v. futurese), doći će neki 3.,4. igrač koji će itekako biti zainteresiran dići cijenu.... A onda će ovi nivoi ostati za povijest.
Meni ovo zadnjih tjedana izgleda kao akumulacija. Dokle ce moci stopati cijenu cemo vidjeti.
E vidiš meni ovo zadnjih tjedana izgleda kao distribucija.
Ovisi iz kojeg kuta gledaš
-
...a i Q1 2021 će biti odličan.
Kolega, koliko bolji q1 kvartal očekujete, ili što bi vas zadovoljilo pod odličan kvartal?
Upravo i prošao blok od 4000kom na 670. najs, najs
-
Lupljeno 10 000kom po asku. Vožnja po treći put do 32,5-33kn.
Treća sreća
-
Sve manje i manje https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionica…sifSim=ATPL-R-A
Sve manje kod OTP banke, da a upitno je da li ADDIKO BANK D.D./SZAIF D.D. isto prodaje.
Nekako sam misljenja da prodaje
-
Slovenski Sbitop je na razinama prije covida, kao da je Crobex oko 2050 bodova. Dobrih 10% nas janezi šibaju.
Bravo mi
-
mislio sam da će bit veći minus na to sam mislio kad sam rekao bolje od očekivanog
a super je opet 15 miliona duga manje
ruku na srce moramo bit iskreni pa reći onako kako je DOBRO JE DA NEKAŽEM SUPER
Koji lik🤣🤣🤣
-
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…c1da140b11d.pdf
KONČAR, d.d. - Financijski izvještaj - 2020, Četvrti kvartal, Nerevidirano, Konsolidirano Bruuuuuutttaaalllaaaa
-
Ne vjerujem da su skriveni. Nekom je ok ova cijena za izlazak. Po grahu☺️, ovo može puno više.
Pa onda rokaj brate
-
Stalno dolaze skriveni nalozi na prodaju.Teško ćemo nekud dok se ovi fondeki ne istresu
-
Nešto nervozna prodaja... sad ćemo da vidimo koliko imamo nervoznih ručica
-
ADDIKO BANK D.D./SZAIF D.D.23.204 1,66% Addiko je izašao i imao je prije jučerašnjeg dana 23204 a na njegovo mjesto je došla, Croatia banka po tome imamo dvoje koji rasprodaju
Dobro je netko napisao trebat će se uključiti jači kupac jer ima toga dosta za samljeti
CROATIA BANKA D.D. 22.110 1,58% -
I danas vozarine brutalno rastu!!!
+ 3825 Panamax 25500 usd
Po rastu vozarine = bitcoin
-
Danas je bilo 1,7mil prometa na atpl tehničari može vaše viđenje daljnjeg mogućeg razvoja kod atpl?
Unaprijed zahvaljujem
Lp
-
top 10 bez promjena
igh ne prodaje
ana ne prodaje
da nestavljam link
Ne prodaju sad al zato čekaju na 150 da uvale...
-
++ dlkv pa da vidimo sad, ako ide niže spreman