Svaka rijec ti je na mjestu💪
Bio sam jednom davno na nekom razgovoru za posao i na onom ispitu licnosti sam dobio da sam vjeciti optimist. Citajuci postove na ovoj temi vidim da sam prema ekipi ovdje zapravo teški pasimist. Vi ste jedna posebna vrsta. Vi u svemu vidite dobro. Prije je jedan u top 10 prodavao, pa je taj bio shorter i samo mulja. Onda je drugi poceo prodavati pa su se ta dvojica udružila. Onda su poceli Pivci prodavati, pa su i oni shorteri - moguće, a ako nisu onda nemaju pojma o dionicama. Onda je poceo i cetvrti prodavati, a taj vec nije udruzen u ovaj zlocinacki poduhvat, nego jednostavno nema pojma o dionicama. Onda i peti poceo prodavati, ali nit on nema pojma, tj. nema veze što prodaje jer je važno da netko kupuje. To tu takozvani fondovi koji ne znaju ulagati nego spaljuju lovu. To se govori kad prodaju dionicu koju vi imate. Ako kupuju dionicu koju vi imate onda je to pametan novac koji svakako treba poslušati. Onda kad vozarine rastu vi ste u sedmom nebu, a kad padaju vi kažete da će brzo okrenuti. Onda padnu do nule, a vi kažete da je to super jer vozarine od tu mogu samo rasti. Ovakvih dioničara se ne bi ni Musk posramio. Samo po pozitivi se roka. A ako nesto istinito negativno napises, onda si druker koji pojma nema. Tad dode tip poput diokidine koji cijelo vrijeme piše kako samo drukas, jer je dionica zapravo super, i onda se javi 7 dana kasnije s Bahama, da je prodao dionicu i kaze da dionica zapravo ne valja. Dok je pisao pozitivno onda on nije bio druker, iako nikad nicim pametnim nije doprinio temi, nego je tek sad kad piše negativno postao druker, a takve ne treba slušati. Ma svaka čast