Tu kad pukne 350 idemo 15% niže. Ako bdi bude debelo minus jao jao
Posts by fond300
-
-
Baltic Dry Index falls 6.09% to 2,591 points
Capesize -9.82% to $28,059
Panamax -6.48% to $22,736
Supramax 58k tons +0.16% to $24,890
Ovo ne da usporava nego pojačava minus.
-
I danas vozarine padaju
-
+arnt
Vrijeme da se krene
-
BCTI bi probojem 590 bodova trebao rasti do zone 670-680.
No ima boljih tehničara da to provjere i potvrde.
-
BCTI 607 +3.3%
BDTI 835 +0.25%
-
-
Baltic Clean Tanker 588.00 17.00 2.98% Vozarine od jučer!
Očito za TPNG porast Indexa BAID i BAIT ne vrijedi kao kad BDI raste kod ATPL. Šteta
Ma kolega ne treba se sekirati, ako će index tankera rasti rasti će i tpng.
-
Nadao sam se pošto je petak da će biti tradicionalnog lupanja po bidu...
-
Onda je moj jedini zakljucak da su lavinu pokrenuli pojedinci sa par tisuca komada koji su ulazili na pocetku rastuceg trenda (<250kn) s namjerom da kapitaliziraju dobitak i iskoriste negativni trend BDI. Sa sobom su potegnuli male koji su ulazili na 500+ i panicno rasprodali.
Prema danasnjem trgovanju cijena se stabilizirala u zoni oko 400. Ako se BDI stabilizira u iducih par dana lako je moguce da i do kraja godine dionica ostane u ovoj zoni. To je i vise nego dobra osnova za 2022. osobito ako znamo da su isti igraci sada u cashu i da su u stanju pokrenuti novi nagli rast ako se trend BDI preokrene opet u pozitivu tijekom prvog ili drugog kvartala.
Ovo su sve samo moja razmisljanja i razlozi zasto nisam ni kupovao ni prodavao. Naravno kao i sve zalosti me oportunitetni gubitak odnosno nerealizirani dobitak ali prenaglo se sve desilo da stignem reagirati.
Moja prognoza je da u slučaju pozitivnih futuresa i pozitive vani sljedeća tri dana ide natrag barem na 475 kn....samo prognoza i ništa više.
Pa da dodam da je Mittko napisao da je otpor tu u zoni 470-480
-
Ovi što stavljaju na 41.60 i 41.80 su istovremeno i kupci na 40 ne bi me iznenadilo
-
Na 40 skriveni 5000kom tko želi izaći sad mu je prilika.
Lp
-
Bdi pošteno pada, ovaj koji izlazi nije još izašao ide to još dole.
Sutra ponovo igranka
-
-
Mittko da li moze INGRA.
Zahvaljujem
-
Ostali narandasti slijedecih tjedan Dana.
Izvrsno za turizam
-
Maps in support of the Council Recommendation on a coordinated approach to travel measures in the EUMaps showing new COVID-19 cases at subnational level, national weekly COVID-19 testing rates and testing positivity rates, and a subnational map with a…www.ecdc.europa.eu
Cijela obala narandasta
-
Obala ostala narandasta🍻🍻🍻
Maps in support of the Council Recommendation on a coordinated approach to travel measures in the EUMaps showing new COVID-19 cases at subnational level, national weekly COVID-19 testing rates and testing positivity rates, and a subnational map with a…www.ecdc.europa.eu -
Istra već danima ima više turista nego rekordne 2019.: U Poreču 30.000 gostiju, ROVINJ NA PRAGU 2 MILIJUNA NOĆENJA!Nakon više od godinu i pol dana Covid posta, istarski turizam ponovno je gladan rekorda. I oni su počeli padati ovog ljeta. Doduše, zasad…www.glasistre.hr
Istra prepuna, Arena prepuna🍻
-
Neko veeeeliki izlazi Koji ne pita za cijenu😪