++ dlkv pa da vidimo sad, ako ide niže spreman
Posts by fond300
-
-
Mene čudi ova agresivna kupnja danas.
Svejedno mislim da neće probiti 8 kuna do nekih daljnih vijesti.
Oće, oće itekak, to su se čudili i na ingri
tilt,tilt, tilt blokada samo što nije
-
Ovo po načinu trgovanja ne kupuju mali, vrlo moguće da su se ponovo članovi uprave uključili u kupnju. Vidjet ćemo po objavam kroz koji dan
-
I ovo su vjerojatno kupili članovi uprave. U tom slučaju idemo na 15 kn do kraja tjedna.
Ne bi me čudilo, nedavno kad se na vlenu na 10 počistilo strašilo botegnulo je do 15kn.
Lp
-
jel sastanak "vijeća za burzovnu sigurnost" gotov?.......kad kreče rušenje?......ili ide odgoda do daljnjeg?........
Na cbx nema tko rasprodavat, sve dionice u čvrstim rukama
-
samo se igrajte, prebacujte iz lijevog u desni džep...isto rade i vaši gospodari prstenova, ali za svoj džep - tek kada završi junačko pripetavanje, rast će se nastaviti brže nego očekujete..jer budemo vidli, rekli su slijepci
Bravo Bubimire, čini se da si dobro nacrtao
S obzirom da je bilo prebacivanje na 31 od cca 3mil kn sada možemo dalje prema gore
-
Kipa se i dalje, ocito jos netko izlazi osim Ivana. Vidjet cemo koliko jos ima
-
+ + tankerska
-
Lijepo vas se kiti.
Lp
-
probijena razina na 30,50 ovo sad ide do 33,50-34.
-
Nova razina na crobexu cca 1900.
Lp
-
Sad bas gledam da je dionicar pod br. 9 u zadnjih nekoliko dana prodao cca 9000kom.
Znaci neki su znali prije za prijedlog Hnb-a o neisplati dividende
-
Lijepo se šamara po asku.
Ekipa ne treba ići protiv trenda a trend je ovdje više nego jasan.
Lp
-
5. Privredna banka Zagreb d.d. +706kom
-
U ponedjeljak 21.12. dioničar pod br.3 - 121kom
dioničar pod br.5 - 1778kom
dioničar pod br.9 - 600kom
Taj dan su kupili 77% prometa
U utorak 22.12. dioničar pod br. 5 - 1113kom
Taj dan su kupili 96% prometa
Ovo mi trenutno izgleda kao najsigurnije i dosta podcijenjeno ulaganje s obzirom na ostatak dionica iz njihove branše.
Ako ste pratili trgovanje unazad dva dana sve je išlo po asku
Lp
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. I dalje se lijepo skuplja
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Troje u top 10 navalilo na kupnju te im se kao šlag na torti priključio novi Zagrebačka banka.
Ovdje će biti jako zanimljivo u narednom razdoblju
Baš zanimljivo.....br 5 je do 16.12. prodavao.....
Da tako nešto slično je izvodila privredna banka i kod adpl na 130 pa je odjednom počela kupovati i cijena otišla na 160kn.
Vidjet ćemo što su veliki naumili
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Troje u top 10 navalilo na kupnju te im se kao šlag na torti priključio novi Zagrebačka banka.
Ovdje će biti jako zanimljivo u narednom razdoblju
-
Uzeo danas još povlaštenog adrisa.
-
Ne na agram brokeri, 1290 je zadnja cijena od jucer. Na ZSE pise +2.33 a na agram - 1.49
Zanzibar majke ti