Mene čudi ova agresivna kupnja danas.
Svejedno mislim da neće probiti 8 kuna do nekih daljnih vijesti.
Oće, oće itekak, to su se čudili i na ingri
tilt,tilt, tilt blokada samo što nije
Mene čudi ova agresivna kupnja danas.
Svejedno mislim da neće probiti 8 kuna do nekih daljnih vijesti.
Oće, oće itekak, to su se čudili i na ingri
tilt,tilt, tilt blokada samo što nije
Ovo po načinu trgovanja ne kupuju mali, vrlo moguće da su se ponovo članovi uprave uključili u kupnju. Vidjet ćemo po objavam kroz koji dan
I ovo su vjerojatno kupili članovi uprave. U tom slučaju idemo na 15 kn do kraja tjedna.
Ne bi me čudilo, nedavno kad se na vlenu na 10 počistilo strašilo botegnulo je do 15kn.
Lp
jel sastanak "vijeća za burzovnu sigurnost" gotov?.......kad kreče rušenje?......ili ide odgoda do daljnjeg?........
Na cbx nema tko rasprodavat, sve dionice u čvrstim rukama
samo se igrajte, prebacujte iz lijevog u desni džep...isto rade i vaši gospodari prstenova, ali za svoj džep - tek kada završi junačko pripetavanje, rast će se nastaviti brže nego očekujete..jer budemo vidli, rekli su slijepci
Bravo Bubimire, čini se da si dobro nacrtao S obzirom da je bilo prebacivanje na 31 od cca 3mil kn sada možemo dalje prema gore
Kipa se i dalje, ocito jos netko izlazi osim Ivana. Vidjet cemo koliko jos ima
+ + tankerska
Lijepo vas se kiti.
Lp
probijena razina na 30,50 ovo sad ide do 33,50-34.
Nova razina na crobexu cca 1900.
Lp
Sad bas gledam da je dionicar pod br. 9 u zadnjih nekoliko dana prodao cca 9000kom.
Znaci neki su znali prije za prijedlog Hnb-a o neisplati dividende
Lijepo se šamara po asku.
Ekipa ne treba ići protiv trenda a trend je ovdje više nego jasan.
Lp
5. Privredna banka Zagreb d.d. +706kom
U ponedjeljak 21.12. dioničar pod br.3 - 121kom
dioničar pod br.5 - 1778kom
dioničar pod br.9 - 600kom
Taj dan su kupili 77% prometa
U utorak 22.12. dioničar pod br. 5 - 1113kom
Taj dan su kupili 96% prometa
Ovo mi trenutno izgleda kao najsigurnije i dosta podcijenjeno ulaganje s obzirom na ostatak dionica iz njihove branše.
Ako ste pratili trgovanje unazad dva dana sve je išlo po asku
Lp
I dalje se lijepo skuplja
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Troje u top 10 navalilo na kupnju te im se kao šlag na torti priključio novi Zagrebačka banka.
Ovdje će biti jako zanimljivo u narednom razdoblju
Baš zanimljivo.....br 5 je do 16.12. prodavao.....
Da tako nešto slično je izvodila privredna banka i kod adpl na 130 pa je odjednom počela kupovati i cijena otišla na 160kn.
Vidjet ćemo što su veliki naumili
Troje u top 10 navalilo na kupnju te im se kao šlag na torti priključio novi Zagrebačka banka.
Ovdje će biti jako zanimljivo u narednom razdoblju
Uzeo danas još povlaštenog adrisa.
Ne na agram brokeri, 1290 je zadnja cijena od jucer. Na ZSE pise +2.33 a na agram - 1.49
Zanzibar majke ti
Po cemu je atgr u minusu na 1320 a jucer je zavrsilo na 1290 bar agram brokeri prikazuju????