1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. bokkajima

Posts by bokkajima

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• bokkajima
    • March 13, 2020 at 10:43 AM
    Quote from Moller
    Quote from bokkajima

U krizi ce telekomunikacije funkcionirati bolje nego bilo sto.

Kad sve stave u karantenu samo cemo sjedit doma telefonirat, uzimat jos vece pakete i gledat tko ima bolju ponudu TV programa...nece nas zanima cijena, samo dobri programi i puno brzog interneta

ima smisla, onda treba sve ostalo rasprodati, tko ce jos trebati hranu, ako ce moci razgovarati i gledati TV program prepun vijesti o virusima i posljedicama, bas ce biti zanimljivo za provoditi dana u izolaciji

mozda bi za tebe imalo vise smisla koliko otici na neki duzi odmor u istru sad su povoljni hoteli...ja cu ipak biti doma u izolaciji ako bude potrebno uz dobar tv program i puno interneta i trgovat a ujedno i promatrat...ugodan vikend na moru...Italija je romanticna a ima dobru hranu i viruse

moram priznat da ne vidim poveznicu ako imamo tv ne treba nam hrana...bit ce da te dobro temperatura opalila

:/

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• bokkajima
    • March 12, 2020 at 11:33 AM

svakako bi trebali ponistiti...to sam jednom dozivio u proslim vremenima

ponistili mi kupovinu...a dobro sam kupio...ali ipak je to bilo fer bez obzira sto u tom trenutku sam bio ljut

• bokkajima
    • March 12, 2020 at 10:43 AM

U krizi ce telekomunikacije funkcionirati bolje nego bilo sto.

Kad sve stave u karantenu samo cemo sjedit doma telefonirat, uzimat jos vece pakete i gledat tko ima bolju ponudu TV programa...nece nas zanima cijena, samo dobri programi i puno brzog interneta

• bokkajima
    • March 12, 2020 at 10:25 AM

grozno je gledati što rade sa svim dionicama, jedina dobra dionica je sada optima jer ona ima svoju konkretnu priču a to je da ide u prodaju tako da cijena na burzi tu ne igra neku ulogu

jedino sto je dobra sada za spekulante za kupi/prodaj

1. Privacy Policy
  2. Kontakt