1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. ZSEZSE

Posts by ZSEZSE

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• ZSEZSE
    • March 27, 2020 at 9:53 AM

napucat će ovo mirovinci-čitajte između redaka u novinama!

Postoje ideje da se u spašavanje gospodarstva odmah uključe i državne tvrtke, ali i mirovinski fondovi (pitanje je što će biti s novcem iz drugog stupa).

Kao i mnogo puta dosad....

Ajde bolje u Valamar nego u sindikalne Petrokemije i brodogradilišta....

Od ovoga bi stvarno nešto i mogli zaraditi...

• Što smo danas tržili

• ZSEZSE
    • March 26, 2020 at 3:29 PM
    Quote from ING

+ ADPL

+ RIVP

+ ADRS

+ ERNT

+ VLEN

pohlepnik ^^

• ZSEZSE
    • March 26, 2020 at 11:17 AM
    Quote from Barikb

Što je ovo ? Donesena odluka da nema dividende i cijena ide gore.

Još jednom se pokazalo da nitko ništa ne zna i da je krhko znanje posebno na burzi.

... se pokazuje da mirovinci kolo vode...

• Što smo danas tržili

• ZSEZSE
    • March 26, 2020 at 10:24 AM
    Quote from istriano

+RIVP po 20,00 (dižem si prosjek ula

Quote from kvart99
    Quote from Mrcash

Zavrtit 390 tis kn za 13 tis zarade.... Neznam meni je to smiješno, toliko truda, stresa radi crkavice. A samo jedan krivi potez i sve ode u bunar

Vama je 13k kuna mjesecno crkavica ?

Ako vi u ovoj situaciji zaradjujete vise od toga, onda ste sigurno puno bolji ulagač od svih ovdje prisutnih i trebali bi okretati velike pare na NYSE ili bilo kojem drugom normalnom trzistu.

Nije stvar u tom da je to crkavica nego 3%, a gubitak je mogao biti brutalan

• ZSEZSE
    • March 26, 2020 at 9:39 AM
    Quote from zm1
    Quote from Barikb

Prvi, dakle napripremljeniji u branši...

https://www.glasistre.hr/istra/valamar-…30-posto-631227

"Privremeno, dok se stanje ne smiri, ne možemo redovno poslovati. Ponosni smo na naše djelatnike i cilj nam je da niti jedan djelatnik radi ove krize ne izgubi radno mjesto. Valamar će učiniti sve da se svi naši ljudi koji su na pauzi čim prije vrate na svoja radna mjesta. Situacija je privremena, posao će se ponovno pokrenuti i tada svi moramo biti spremni za "RESTART" poslovanja. Valamar je snažno i stabilno poduzeće te vjerujem da ćemo uz podršku javnog sektora, naših dioničara, investitora, partnera i djelatnika prebroditi ovaj period i pripremiti se za kvalitetan nastavak poslovanja", poručio je prvi čovjek Valamara Željko Kukurin.

A šta je drugo uprava mogla reći ? Pa moraju biti optimistični i smirivati situaciju !

Kako šta?

Pa mogli su sve pobacati na cestu , zaj..dioničare čekati da kriza prođe.

Dugove ostaviti u staroj firmi, a osnovati Valamar plus doo i u njega preseliti sve što valja.

Pa to je barem poznati model koji dosad nije smetao nikome.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• ZSEZSE
    • March 26, 2020 at 7:53 AM

ekipa ameri i britanci kažu isti naziv, ali im to nije isti broj.pogledajte po netu...

• ZSEZSE
    • March 25, 2020 at 6:40 PM

Ovo se meni čini dobra priča:

Najbitnije-kuže da radnike nesmiju raspustiti je je teško osposobiti stroj da ponovo radi.

Drugo- država ih prati

Treće-U Italiji izgleda (napominjem izgleda) pomalo pada broj mrtvih i novozaraženih

Četvrto-transparentni su prema dioničarima i kažu da ukidaju dividendu

Moguće da sam i u krivu.

Ovo nije poziv na kupnju dionica, niti na prodaju.

Osobno ne mislim trenutno više kupovati i mislim da će cijena do 16-17(onda možda) i onda ide prema gore.(okidač će biti kad se krene događati ovo kao u Sloveniji)

Ali isto tako ne namjeravam prodavati jer kad vlakić krene lijepo je biti unutra.

Iskreno nevezano uz dionice ako ovaj RIVP propadne kao firma mislim da će mi ta lova uložena unutra biti najmanji problem kao i većini ostalih malih ulagača...

• Turističke dionice i perspektive

• ZSEZSE
    • March 25, 2020 at 9:40 AM

Došla korona, bio potres, pada snijeg a dioica raste!

Vrh!

Što će biti kad potresi prestanu, korona nestane i sunce izađe?

• ZSEZSE
    • March 24, 2020 at 6:46 PM

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Danas smo očekivali manje brojke i odmah 750 ljudi umre :(

Nadam se da će brojka krenuti prema dolje...

Doduše nešto je malo manje zaraženih nego jučer...

Plava crta je trenutno SF a i u njoj umire hrpa ljudi...

• ZSEZSE
    • March 24, 2020 at 12:22 PM

Da Barik gura gore, gura gore... :)

Da će neki koji ovdje guraju dolje isto početi gurati gore kad se nakupuju, kao nekih drugi dionica vjerojatno hoće.

Moj savjet je za sve Vaš novac Vaša pamet, a ovo po forumu jedan mirovinac iz zaj... izbije na 1.500.000 kn prometa.

Zanima me koja je razlika između ADPL i RIVP ili PODR?

Što recimo da se jedan radnik zarazi i gurnu recimo pogon u izolaciju?

Što da se to desi jednoj Podravci? Što s povjerenjem kupaca u robu?(pogledajte Barilu po dućanima)

Koliko onda ona gubi? Da li je onda uistinu sad na dnu?

Sto je teorija, zato kao što rekoh svako svojom lovom pametno.

Stvar koju sam tih cca 12 god na burzi naučio je da netreba biti rob nijedne dionice

Osobno mislim da kad se još malo u RH razbukta da će dolje pa onda opet nazad, kao što rekoh čekam Italiju..

• ZSEZSE
    • March 24, 2020 at 8:19 AM

Ekipa nisu potres i virus kraj svijeta, da je ugodno nije.

Samo se nadam da će ovo krenuti dole i iduća 3-4 dana

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• ZSEZSE
    • March 23, 2020 at 2:55 PM
    Quote from MickeyM

Nije da će se samo na turistima događati da iz top 10 skraćuju pozicije. To budemo uskoro na svakoj dionici gledali, ovo je moje mišljenje, a vidjeti ćemo hoće li tako biti.

Ovo i nije strašno, 120k komada i to 10.-ti dioničar.

Inače imam u portfelju turističku kompaniju i nisam se odlučio na ovim cijenama prodavati, jer vjerujem da se sezona još može donekle

spasiti, ali o "ŠPICAMA" više ne razmišljam, to je pojam za prošlo svršeno vrijeme, i za vrijeme narednih godina a ne ove.

Za ovu godinu očekujem tupu sjekiru, ako i ona bude.

Display More

Barikb ti je dobro napisao, prvo su dukupljivali sad prodaju.

Na 25 im je bilo OK, sad im je prejeftino :)

AZ je dokupio puno više komada, ali izgleda ne prodaje-vidjet ćemo večeras...

• ZSEZSE
    • March 23, 2020 at 1:20 PM

Čekam brojeve iz Italije idućih 4-5 dana.

Ukoliko kod njih bude smanjenje, a kod nas dobra cijena idem u dokup vjerojatno :)

Nije nagovor ni na prodaju ni na kupnju.

Bolesno je kako se potres pogodio s ovim svim 140 godina ništa i onda kad je ekipa u panici BAM...

• CORONA virus

• ZSEZSE
    • March 22, 2020 at 7:15 PM

Nadam se da je ovo s Italijom početak novog trenda!

• ZSEZSE
    • March 20, 2020 at 11:45 AM

Pratm tečaj, ali nekako i dalje mislim da je sva ova panika nepotrebna.

Možda sam u krivu.

• ZSEZSE
    • March 20, 2020 at 11:04 AM

Možda "mali" ovi koji su ušli pa bi ipak izašli da dokupe jeftinije?

pogledajte prvih top 10.

Kako trenutno situacija stoji dobar su posao odradili 8o

Kokičarenje.

Izašli su na trenutnom dnu.
    Neko je već napisao šta ih boli briga nisu njihovi novci.

Dok ovi koji su ušli s puno stoje i čekaju rasplet ili dokup.

• ZSEZSE
    • March 20, 2020 at 10:24 AM

Dali ću ikad dočekati ispod 15?10?

Mislim da taj film zasad nećemo gledati...

Vjerujem da oni koji su gubili ovdje su grdo nastradali i sad je ekipi svejedno-neidu van.

Planiram čekati dva tjedna i onda možda dokupiti ovisno o situaciji u Italiji?

Mišljenja?

• ZSEZSE
    • March 20, 2020 at 9:39 AM
    Quote from darac11

Da se malo požalim , sve što sam stvarao u posljednjih 12 godina s reinvestiranim dividendama se je otopilo u 3 tjedna!

(radio kao konj, prekovremene, subote, nedjelje , praznike; šparao i štedio na svemu , odricao se godišnjeg , odječe, auta , sitnih stvari ; kupovao isključivo na akcijama smo što mi treba, živio s roditeljima (najgore je živio s roditeljima).

Koliko vidim to si ti, ovi ostali živo ih ne j... to se gruva s parama +10%, -10% svejedno...

Žao mi je takve ekipe kao ti koji su pokušali više s vlastitom lovom i onda gledaš kako se topi.(znam kako je)

Bilo bi ti pametnije da si BMW kupio i gledao kako cijena eurosupera sad pada i misliš kako si dobro prošao.

• ZSEZSE
    • March 20, 2020 at 8:24 AM
    Quote from Aladin

Koliko bi se ustedilo na rashodima u proracunu da se sve mirovine ogranice na max. minimalnu placu za ovu godinu.. i svima linearno u koji iz javnog novca primaju place osim lijecnika smanji za 20-30% ?

Lječnicima bi tek trebalo uzeti kad sve ovo čitam.

Koliko bahat moraš biti da doneseš zarazu izvana u bolnicu (on koji bi trebao biti uzor)?

Neki dan sam išao na pregled u jednu bolnicu s djetetom i oni sve unutra stavljaju, kažem im pa uzmite od ljudi brojeve telefona i nek sjednu u auto i kad su naredu ih nazovite da ne sjede svi skupa-da, ali onda bi trebalo zvati telefonom.....

Oni se svi pozivaju na plaće u Njemačkoj, u Njemačkoj se radi kao crnac.

Čast nekim izuzecima, donijeti takvu bolest na odjel je čista bahatost.

• ZSEZSE
    • March 20, 2020 at 12:08 AM

Šta im nebi bilo pametno po ovim cijenama otkupljivati vlastite dionice?

S jedne strane braniš cijenu, s druge kasnije ih možeš dijeliti umjesto dividende?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt