1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. ZSEZSE

Posts by ZSEZSE

• Turističke dionice i perspektive

• ZSEZSE
    • July 7, 2020 at 7:35 AM
    Quote from StatusQuo

Prvi nekakvi obrisi dolazaka za 6 mjesec, znaci istra je u 6 mjesec 31% nocenja, vjerovatno ce 7-8 mjesec biti bar 60-70% nocenja bar za istru ako ne i vise tako da bi bar za istru godina mogla mozda oko 50% zavrsit, dok sta idemo juznije to ce sigurno biti sve gore

http://istra.hr/downloadf/tz_2020_6.pdf

Jucer vidio slike Dubrovnika-prazno.Gospari na aparatima.Zalosno koliko jedna zemlja može biti ovisna o jednoj grani.

• Birtija

• ZSEZSE
    • July 5, 2020 at 9:27 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from ZSEZSE

ova država je kao neki narkić sustavno se samouništava.HDZ 62 mandata🤬.ali ima tu neke pravde neka na jesen jedu što su skuhali.

mislim da su imaoci nelikvidinih dionica trebali glasati za Katarinu Perović da ona to preraspodjeli potrebitima kako bi ušli u režim kontinuirane trgovine ^^

Budeš vidio kad na jesen zafali love pa ce 12%kapitalne prebaciti na 25%.

• Birtija

• ZSEZSE
    • July 5, 2020 at 8:01 PM

ova država je kao neki narkić sustavno se samouništava.HDZ 62 mandata🤬.ali ima tu neke pravde neka na jesen jedu što su skuhali.

• Best buy

• ZSEZSE
    • July 2, 2020 at 10:01 AM
    Quote from JosefBeuys

Rivp je opet interesantan...

Da, ali ne po toj cijeni...

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• ZSEZSE
    • June 29, 2020 at 3:46 PM
    Quote from Moller

možda su hoteli na kopnu u maloj prednosti, ali ovo na otoku je skoro kao Goli

https://www.jutarnji.hr/life/putovanja…-ocima-15005189

A cijena 25 kn...samo polako kad izađe 2Q, a tek 3Q i završeni izbori.

Mislim da ovo tek počinje kuhati...

Lova only.

• Ulaganje u zlato

• ZSEZSE
    • June 29, 2020 at 6:53 AM
    Quote from komot

Mislim da ne bih spavao kao beba već bi stalno bio u strahu od lopova. A problem je i što je velik spread kod kupnje i prodaje ovog fizičkog zlata, barem kod nas kolko sam ovlaš gledao.

ispod kg to nema smisla...

• Turističke dionice i perspektive

• ZSEZSE
    • June 28, 2020 at 9:17 PM
    Quote from Mark85

https://www.nacional.hr/guzve-na-grani…e-koronavirusa/

Svega 37% manje ulazaka u HR nego lani, to je zapravo odličan rezultat kada se zna da se još nismo ni otvorili za državljane trećih zemalja.

To je bajka prošlu subotu u Mošćeničkoj dragi se parkiram pored glavne plaže 10 metara, prošle godine bi to mogao sanjati.Birc s 20 stolova 4 možda puna piju pivu.Bit će ovo jako loša sezona

• Best buy

• ZSEZSE
    • June 28, 2020 at 9:13 PM
    Quote from Ivana7

Informanka.

- nije dobro, negativni niz se nastavlja, psihološki nije dobro, možda bi najbolje bilo ne gledati neko vrijeme sve ovo.

- mogu ja popušiti na burzi, preživjeti ću, ali kako mi je sastavljen portfelj tada će zasigurno i naša draga domovina otići u 3PM.

- nema od žaljenja ništa, konkretne brojke za ovaj tjedan su minus -1.5% i u ovoj godini -13.7%.

- a još kad nas pogodi kriza o kojoj se piše na ovom forumu pitam se pitam dokle će ići taj propad ???

Znam da je loše, ali da li nekoga mogu zamoliti da opali neki ludi graf s pozitivom da Ivanu7 izvučemo iz depresije ona jedina ima minus na forumu svi ostali dobivaju.Predlažem graf cijene svinjetine u zadnjih 4 godine bez oznaka.Hvala.

• CORONA virus

• ZSEZSE
    • June 28, 2020 at 9:10 PM
    Quote from buMBum
    Quote from ZSEZSE

samo mi jedno objasni Ivanisević je prva dva puta bio negativan ti bi ga pustio u u zemlju?

Koliko je meni pozato Goran je drzavljanin RH i nitko mu pa niti ni ja ne moze zabraniti ulazak u domovinu!

2. Potvrda da ste negativni na virus od prije dva dana ne znači da će test za pet ili 10 dana biti ponovo negativan.

3. Test bi se obavio u zemlji iz koje turist dolazi i na njegov račun.

4. Test nije 100% garancija da je testirana osoba negativna ali bi sigurno odvratio pozitivnu osobu od putovanja i ulaska u R

Samo je poanta da netko tko je dva puta negativan ne znači da je zdrav-ništa drugo

• CORONA virus

• ZSEZSE
    • June 28, 2020 at 3:28 PM
    Quote from buMBum

Porediti ostale smrti sa smrti izazvanom Covid-19 je besmisleno i moze samo onaj koji i poslije 6 mjeseci kao na početku pandemije poredi ovaj virus sa virusom obične gripe! Upravo takvo poredjenje i takva poruka vlastitom narodu i ostati svijetu je dovela do ovoga što danas imamo u Americi, Englsekoj, Brazilu, Švedskoj! Totalno promašeno i neodgovorno!

Koronarne bolesti, rak pluća ili bilo čega drugog, saobraćajni udesi sa smrtnim ishodom, ubojstva i ostalo nisu zarazni!

Porediti godišnji broj svih umrlih sa brojem umrlih zadnjih 6 mjeseci je isto besmisleno i promašeno kada se najavljuje pogoršanje u drugoj polovici ove godine!

Zapitajte se samo zašto su izbori kod nas 5.7. a ne na jesen kada su trebali biti! Da li oni koji znaju više od nas bilju ili lošiju situaciju nego što je danas? Da li mozemo govoriti da se ovdje radi o regularnim izborima ili izborima sa predumišljajem i Time izbornom prevarom? Odgovorite sami!

Što znači ovaj virus uskoro ćemo čitati o dogadjajima na našim otocima i u pojednim gradovima (Cavtat, Dubrovnik, Orebić...) koji ne mogu skrbiti ni o vlastitim gradjanima u normalnim vremenima a tek o gradjanima koji su zadnjih dana prešli našu granicu i koji će u narednim danima doći bez ograničenja u HR!

Ograničen je ulazak susjedima koji npr. imaju 1.300 više oboljelih do danas od nas (BiH) ali su istovremeno dobro došli drugi koji imaju 200.000 i više oboljelih od nas, i to za šaku više dolara, kruna ili eura. Totalno neodgovorno, promašeno, diskriminatorno, licemjerno i pohlepno! Da li smo slučaj Zadar već zaboraviti i jedino što vidimo i mislimo je cijena dionice Valamara?

Čuo sam prije dan ili dva izjavu od jedne ugledne osobe našeg društva da u slučaju zaraze turista treba „ uskočiti drzava“ !!! Idiotizam na kat!

Zato još jednom:

Otvoriti granicu za sve ali ulazak samo uz dokaz, koji ne smije biti stariji od 48 sati, i koji potvrdjuje da je osoba negativna na Covid-19, te dokaz o zdravstvenom osiguranju koji pokriva period koji osoba zeli provesti u HR!

Display More

samo mi jedno objasni Ivanisević je prva dva puta bio negativan ti bi ga pustio u u zemlju?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• ZSEZSE
    • June 26, 2020 at 1:40 PM
    Quote from KultLicnosti

Neznam što je tužnije.

Ovi što čekaju uskrsnuće ZSE ili

oni što čekaju uskrsnuće Hajduka.

Dok je bio lockdown Hajduk barem nije gubio :)

• Birtija

• ZSEZSE
    • June 26, 2020 at 10:09 AM

Izgleda da ode to dole...

• Best buy

• ZSEZSE
    • June 25, 2020 at 8:38 PM

ponovo će lova(dio) na investor pa kad krene žešće rušenje da se ima municije za pucnjavu :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• ZSEZSE
    • June 24, 2020 at 9:31 PM

vani crveno? Prognoze?

• ZSEZSE
    • June 22, 2020 at 10:55 PM

Bio u istri sad došao, samo Zg i Ri tablice tek svaki 20 je stranac.

• Birtija

• ZSEZSE
    • June 19, 2020 at 10:33 PM
    Quote from zlocesti

Graf od čega ?

Od bilo čega ?

da bilocega samo da raste!

Moze i od čega bilo!

Hvala.

Svi dobivaju nitko ne gubi!

• Birtija

• ZSEZSE
    • June 19, 2020 at 9:28 PM

Daj nek netko opali neki graf, ovako je dosadno može i cijena svinjetine bez oznaka....

Hvala

• ZSEZSE
    • June 19, 2020 at 9:23 PM

Frend sad na Krku kaže žive duše nema kako je inače...

• ZSEZSE
    • June 18, 2020 at 12:13 PM

:huh:corona free RH?

• AGROKOR

• ZSEZSE
    • June 15, 2020 at 4:28 PM

Da li su pokrenute kakve tužbe protiv države vezano uz LEX?

Da li Udruga još radi?

Što je s onim odvjetnikom iz Splita?

Vidim da se Agrokor opet počeo spominjati, na kraju kad se dioničari budu naplaćivali od države ispast će opet "lopovi".

Da li je moguće sad kupiti dionice neke firme npr.. Ledo od nekoga izvan burze i prenjeti na sebe?

Ne razumijem koji je smisao blokade na ZSE, javnost se informirala i što sad???

1. Privacy Policy
  2. Kontakt