1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Rocky

Posts by Rocky

• OPTE prodaja - kladionica

• Rocky
    • September 16, 2020 at 10:43 PM

Vele kupaca nema a i nije ih niti bilo, čak se to i tvrdi. Mogao bi se s tim i složiti ali ne mogu kad je bila ponuda od A1.

Druga je stvar što ponuda nije bila dobra, a i ako opet budu možda nešto nudili osobno ne očekujem ništa više od iste crkavice koju su si zacrtali dati.

Dakle po mojem skromonom mišljenju bez promjene bitnih članaka u ZEM vidim da smo mnogi ovdje u gabuli jer nema šanse da uloženi

novac izvučemo.

• Rocky
    • September 16, 2020 at 9:07 PM
    Quote from JosefBeuys
    Quote from BSOD

Za odgovor na to pitanje treba sutra na otvaranju kupiti barem 20.000 komada.

Admin, šalji ovo u Birtiju.

Kolega Hugh, već ste do sad mogli naučiti da se na ovom forumu može slobodno iznositi mišljenje dokle god hvalite Optimu. A do tad onima koji su kupovali po 8 sad vrijedi 5.

Kupovao sam i preko 8kn kolega, ali na žalost ne vrijedi sada ni 5kn, a TA kaže da će biti i ispod 4kn. Budite sad pametni pa mi recite što da činim

sa ovim dionicama.

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Rocky
    • September 16, 2020 at 5:04 PM

Šteta zbog zarona DDJH, ocekivao sam opet blizu 6kn ali ocito prodavaci nisu mene pitali.

Kad ne bude kupaca kao sada mozda onda prema gore ili na gore krene?

• Birtija

• Rocky
    • August 11, 2020 at 6:54 PM
    Quote from zlocesti

Išla poviriti, mitkko plus pet !

Unatoč minusu od 53 milijuna kuna, ovo je krenulo up

Molim moderatira da razmotri da se Neu ukine ban, pala knjiga na dva slova

Sumnjam da od 600 ljudi nitko više ne crta , samo ste lijeni postati, a ? :/:S

Ja bih crtao ali ne znam, bio sam u maloj skoli los iz likovnog!🤣😅

• Što smo danas tržili

• Rocky
    • August 7, 2020 at 3:10 PM

+++OPTE jesu me natrpali !

• Rocky
    • August 7, 2020 at 3:08 PM

Pečem ja peku, sada vidio "kikiriki" na OPTE nagradili me sa 5000 dionica!

Hebiga, nije prvi puta da mi nalozi ostanu!

• Što smo danas tržili

• Rocky
    • August 7, 2020 at 10:08 AM

+IGH opet malo!

• Što smo danas tržili

• Rocky
    • August 6, 2020 at 9:50 PM

+IGH ali malo!

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Rocky
    • August 6, 2020 at 9:49 PM
    Quote from joka14

AKCIONAR D.O.0 -1000

Od kuda je taj pravni subjekt? Nisam ga pronašao.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Rocky
    • August 6, 2020 at 8:36 PM
    Quote from LodeRunner
    Quote from Backdraft

Informativno: koliki je danas tromjesečni prosjek?

Neponderirani cca 5.7kn. No to je i dalje nebitan podatak.

Kolega kako ste došli do toga "neponderiranog" prosjeka za 3 mj.
    Kojim ponderom bi to trebalo još gledati?

• KABA (Karlovačka Banka)

• Rocky
    • August 6, 2020 at 2:52 PM

KABU nam je netko sa cca 73k kn kuna zaključao na 8,55. Dok to ne pogrickamo neće prema gore!
    Jel to ima veze sa ponudom za preuzimanje ne znam. Možda da, jer se cijena ne "mrda" od tog naloga!?

• Turističke dionice i perspektive

• Rocky
    • August 2, 2020 at 11:39 PM

Od turističkih dionica jedino se nekako drži JDRN. To mi je drago jer tu imam za mene srednji ulog! Inače što kolega Mrcash navodi je točno, ali se uvijek

govorilo da je statistika točan zbroj netočnih podataka!

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Rocky
    • August 2, 2020 at 11:33 PM

Kada bi bilo noćnih crtača da nam OPTE do ujutro pripreme? Mi na moru ne stignemo niti vijesti na mobu pratiti kamoli što drugo.
    Baš me interesira obzirom na trgovanje u petak gdje je lijep volumen odrađen, idemo li blizu 7kn ili i preko toga.
    Ne mislim prodavati, i nije ovo nagovor na kupnju ili prodaju!

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Rocky
    • July 31, 2020 at 2:40 PM

Izvješće je stiglo, kakva je godina što drugo i očekivati. U 2Q samo cca 6milijuna gubitka, super

https://zse.hr/userdocsimages…NotREV-K-HR.pdf

• Rocky
    • July 28, 2020 at 12:30 PM

Ako je dug prema Q2 preko 800 milijuna koliko onda ispada recimo da bude ponuda 7xEBITDA?
    Sigurno netko to bolje zna od mene izračunati, ali oko 5,30kn to odokativno ispadne!

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Rocky
    • July 22, 2020 at 11:22 PM
    Quote from buMBum

64 miliona razlilke u knjizenjima u firmi koja knjizi fakture i vremenska razgraničenja 100 godina!!!!’!!!!!!!!!!’

Zbogom pameti ili

UHAPSITE LOPINE!!!!!!!!

Za radna mjesta biti će odgovorni Dioničari koji ne pristanu na

OTIMAČINU

Model otimačine kao što je napravljeno u Petrokemiji pripremaju očito isti i ovdje po principu copy/paste!

Očito je u obadva primjera da je prvo odredjena cijena preuzimanja a onda se ide na uštimavanja!

Zašto bi netko uopće preuzeo gubitnika ako on nema nikakvu budućnost? Ako ima, da li mu je onda vrijednost nula ili je to vrijednost danas + vrijednost narednih 10 godina!

Ovdje se zadnjih dana raspravlja da li će PTKM iskazati 100 ili 150 miliona dobiti i to samo 3 godine poslije OTIMAČINE istog kroja i modela!

Nigdje još nisam vidio da treba kazniti onoga tko je pomogao u izvlačenju imovine / pogrešnim izvješćima, lošim ugovorima i one koji su kontrolirali i da su oni krivci za radna mjesta, a pogotovo ne da se obešteti one koji su ostali bez mukom stečene Imovine!

Sramotno da još nitko ne zna objasniti narodu Članak 3 Ustava a sinoć smo i danas u svim medijima imali ponovo priliku da vidimo I čitamo različita tumačenja Izvornih Odredbi Ustava! Ponovo se pominjala 1945-ta i tu se stalo!

Uvrijedjeni gospodin je napustio priliku umjesto da je verziranu gospodju poslao u povijest kamo pripada!

Dalje jok!

Jadno!

Bijedno!

Žalosno!

Display More
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Rocky
    • July 21, 2020 at 10:38 PM

Ovdje vidim neki velikim i crvenim slovima, na čudnom jeziku se "glasaju"!

U čemu je problem oko spasa DDJH ja ne znam. Mislim da bi kompaniju trebalo spasiti, pa je li se spajuju dionice 50/1

ili 100/1 je bolje nego stečaj!

Očito neki mogu što hoće pisati?

Quote from buMBum

64 miliona razlilke u knjizenjima u firmi koja knjizi fakture i vremenska razgraničenja 100 godina!!!!’!!!!!!!!!!’

Zbogom pameti ili

UHAPSITE LOPINE!!!!!!!!

Za radna mjesta biti će odgovorni Dioničari koji ne pristanu na

OTIMAČINU

Model otimačine kao što je napravljeno u Petrokemiji pripremaju očito isti i ovdje po principu copy/paste!

Očito je u obadva primjera da je prvo odredjena cijena preuzimanja a onda se ide na uštimavanja!

Zašto bi netko uopće preuzeo gubitnika ako on nema nikakvu budućnost? Ako ima, da li mu je onda vrijednost nula ili je to vrijednost danas + vrijednost narednih 10 godina!

Ovdje se zadnjih dana raspravlja da li će PTKM iskazati 100 ili 150 miliona dobiti i to samo 3 godine poslije OTIMAČINE istog kroja i modela!

Nigdje još nisam vidio da treba kazniti onoga tko je pomogao u izvlačenju imovine / pogrešnim izvješćima, lošim ugovorima i one koji su kontrolirali i da su oni krivci za radna mjesta, a pogotovo ne da se obešteti one koji su ostali bez mukom stečene Imovine!

Sramotno da još nitko ne zna objasniti narodu Članak 3 Ustava a sinoć smo i danas u svim medijima imali ponovo priliku da vidimo I čitamo različita tumačenja Izvornih Odredbi Ustava! Ponovo se pominjala 1945-ta i tu se stalo!

Uvrijedjeni gospodin je napustio priliku umjesto da je verziranu gospodju poslao u povijest kamo pripada!

Dalje jok!

Jadno!

Bijedno!

Žalosno!

Display More

Bum,bum, bummm "ključić" za ovo ti ne gine!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Rocky
    • March 16, 2020 at 11:05 PM
    Quote from zlocesti

Luda kuća.

Banka zlata na svojoj web stranici obavještava klijente da zbog velike potražnje nemaju više poluga proizvođača Argor Heraeus. Munze Osstereich je moguće isporučiti, ali zbog problema sa dostavom za cca 5 dana.

Cijena zlata je pala.

Cash je trenutno kralj !

Jel to ovaj inflatorni cash? Ufff, nije dobro!!!!

• CORONA virus

• Rocky
    • March 16, 2020 at 10:58 PM

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kad dugo spavam... ubit će me žena!

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Rocky
    • March 11, 2020 at 9:00 PM
    Quote from Neo

Ne znam zasto su neki sigurni da je ovo dno.

Naime po podacima sa portala mojedionice.com BVPS iznosi 19.74.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kolega Neo, niti ja ne volim kad mi istinu vele. Zato su vam prstić dolje dali!

Ali realno kad gledam 1.Q turisti su uvijek bili najlošiji gledajući sva četiri. Sada imamo jednu vrlo opaku pojavu,

svi to znaju. Sada se BV topi kao sladoled na suncu! A što mi je činiti, nemam puno naspram drugih,

a ne da mi se na ovakvoj "perjanici" gubiti novac. A gdje ću onda zaraditi pitam se.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt