1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. nik07aos

Posts by nik07aos

• Što smo danas tržili

• nik07aos
    • January 21, 2022 at 12:26 PM
    Quote from Milo

Strah od rata je velik..i to ima najveci utjecaj, boj se da bi ovaj put moglo eskalirati

Koliko su zastrašujući toliko su i smiješni članci o nekakvoj predstojećoj ruskoj invaziji na Ukrajinu.

Uopće ne sumnjam da će prosječni Jozo progutati to, ali po svemu sudeći radi se kombinaciji dva faktora - imamo (1) opravdanu rusku izrevoltiranost dolaskom NATO-a na same granice Ruske federacije (i time postavljanjem raznih projektila i raketnih baza Putinu u vrt praktički) i (2) činjenicu da će Rusi kao odgovor na to približavanje NATO-a pokrenuti postupak priznavanja regija Donjeck i Lugansk kao nezavisnih odnosno odvojenih od Ukrajine kako bi time stvorili neku vrstu sigurnosnog područja, buffer zone koja će Federaciju odvojiti od novog najdražeg američkog ljubimca.

Tu naravno postoje i neki drugi problemi kao što je Sjeverni tok 2, ekspanzija ruskog vojnog savezništva s Kinom, itd.

Da skratim, sumnjam da će se Rusija upustiti u otvoreni rat s Ukrajinom međutim nama kao ulagačima apsolutno ne odgovaraju takve tenzije u kombinaciji s inflacijom, FED-ovim mjerama...

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• nik07aos
    • January 18, 2022 at 8:45 PM
    Quote from noviulagac
    Quote from komot

Ja uopće nisam spominjao Plenkovića. A to što vi tvrdite da Hrvatska nikad nije bila korumpiranija govori da ste jako mladi.

Pa ono...nisam branitelj, ali nisam ni baš tako mlad. Manje više znam sve od Račanove vlade pa dalje

Po vašem pisanju mogu zaključiti da imate oko tridesetak godina no to nije ni bitno. U Hrvatskoj se kralo i još se krade naveliko, kralo se i u Jugoslaviji, uostalom sva ova stara hadezenjarska garda većinom vuče korijene iz socijalizma (uz primjesu zadrte dijaspore). Međutim, razina korupcije koja postoji danas nije usporediva s onim notornim vremenima pretvorbe i privatizacije pod vodstvom beogradskog generala Franceka.

• Što smo danas tržili

• nik07aos
    • January 12, 2022 at 2:23 PM

+VLEN

+TPNG

jučer +ATPL

babina penzija se prži na ZSE

• Sretan Božić i Novu godinu žele vam Dionice.NET

• nik07aos
    • December 24, 2021 at 10:46 AM

Sretan Božić svim malim dioničarima, velike 'ko .ebe!

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• nik07aos
    • November 26, 2021 at 1:14 PM

Više od 200 000 komada na prodaji po 5,10 kn. Netko strašljiviji bi zadrthao čim bi ugledao tu brojku.

Srećom ja nisam strašljiv, samo sam lud.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• nik07aos
    • November 8, 2021 at 1:12 PM
    Quote from machor12

Ne prodajem.

I znam da nas ima još.

:)

Izdržite ljudi do kraja; možda nam se bude isplatilo; a barem znamo donju cifru.

Ni ja ne dam svojih 15 000 komada pa kud puklo da puklo.

• MDKA (Medika d.d.)

• nik07aos
    • October 28, 2021 at 2:35 PM
    Quote from bjane

69 mil.neto dobit :(

Malo li je?

• Što smo danas tržili

• nik07aos
    • October 15, 2021 at 3:06 PM

+ 1 dioničica MDKA

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• nik07aos
    • October 6, 2021 at 12:05 PM

Ima li tko kompetentan da pojasni na koji način bi ovaj porast cijene nafte i naftnih derivata mogao utjecati na vrijednost dionice?

Po svemu sudeći, ovakva situacija s porastom cijena bi mogla potrajati, neki predviđaju da će čak još i rasti?

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• nik07aos
    • May 24, 2021 at 10:59 AM

Ovo crvenilo na VLEN je po mom mišljenju samo odraz crvene plime koja je zahvatila vanjska tržišta kapitala, pri čemu ne pomažu ni svakodnevni članci o inflaciji, krizi u kripto sektoru i slično.

Da imam slobodnog keša dokupio bi VLEN i podebljao se, ali eto nemam.

• MDKA (Medika d.d.)

• nik07aos
    • May 10, 2021 at 3:21 PM

Donesene su određene odluke na Glavnoj skupštini Medike, među ostalim i ona o isplati dividende od 1400 kn po dionici.

• MDKA (Medika d.d.)

• nik07aos
    • March 15, 2021 at 12:59 PM

Ode sve po 19.700,00 kn... nekome je Božić došao ranije ove godine

• OPTE prodaja - kladionica

• nik07aos
    • February 11, 2021 at 12:54 PM

Rasti, OPTE mala...

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• nik07aos
    • February 1, 2021 at 10:20 AM

Vikend sam proveo u Virovitici (budući da sam rođen u tom gradu) i tijekom razgovora s jednim poznanikom sam čuo da je s današnjim danom za posljednjih 50 radnika Šećerane koji su održavali pogon nastupio prestanak radnog odnosa. To su bili ostaci ostataka radnika iz nekad respektabilne šećerane, i sad su i oni završili na burzi rada...

Nemam dionice šećerane niti sam ih ikada imao, samo želim reći onima kojima još nije jasno - situacija je jednostavno fatalna i to je činjenica.

• POMOĆ & DONACIJE

• nik07aos
    • December 30, 2020 at 10:49 AM

Pohvale za otvaranje ove teme, radi se o katastrofalnom događaju ali ne sumnjam da će svi građani Hrvatske odgovoriti zajedništvom i solidarnošću.

Što se tiče novčanih uplata, budite oprezni da uplaćujete na provjerene i već dokazane račune, Crveni križ je definitvno jedna od najsigurnijih opcija.

Držite se i samo hrabro!

• MDKA (Medika d.d.)

• nik07aos
    • November 13, 2020 at 3:10 PM

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ma/2230044.aspx

Neke pare će ipak kapnit

• MDKA (Medika d.d.)

• nik07aos
    • October 21, 2020 at 11:01 AM

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…jekova-15026753

Jasminko Herceg govori o stanju s dugom

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• nik07aos
    • October 21, 2020 at 9:51 AM

O čemu se radi? Nisu platili odvoz otpada na vrijeme?

Joj, joj...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt