1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. nik07aos

Posts by nik07aos

• Što smo danas tržili

• nik07aos
    • April 19, 2023 at 10:54 AM
    Quote from Sheki
    Quote from nik07aos

Upravo mi pomelo naloge na VLEN, izašao sam u cijelosti.

Trenutno mi je to trgovanje na Lencu financijski najbolji potez otkad sam na ZSE, sa prosjekom ulaska od 1,62 EUR i uz izlazak na 3,80 i 3,90 EUR.

Dio dobiti planiram reinvestirat, dio potrošit na opijate i dobru hranu, a ostatak proćerdat.

Ostavite za porez na dobit :) , da vam ne moramo posuđivat na kraju.

Upravo sam mislio i na porez kad sam napisao da ću ostatak proćerdat ;)

• Što smo danas tržili

• nik07aos
    • April 19, 2023 at 10:28 AM

Upravo mi pomelo naloge na VLEN, izašao sam u cijelosti.

Trenutno mi je to trgovanje na Lencu financijski najbolji potez otkad sam na ZSE, sa prosjekom ulaska od 1,62 EUR i uz izlazak na 3,80 i 3,90 EUR.

Dio dobiti planiram reinvestirat, dio potrošit na opijate i dobru hranu, a ostatak proćerdat.

• Što smo danas tržili

• nik07aos
    • April 11, 2023 at 8:17 PM
    Quote from zlocesti

Knjige.

Naramak knjiga. Hrpetinu :S

Zatvara se velika on line knjižara sa besplatnom worldwide dostavom.

The Book Depository.

Pa ako netko nije stigao kupiti si knjigu, ono... danas ću, sutra ću... može to učiniti ovih dana, do 26.04

Hvala na informaciji!

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• nik07aos
    • April 4, 2023 at 3:12 PM

Nešto su se forumske kradezenjare uznemirile, što se događa momci? Tko vas dira tamo gdje ne smije?

• MDKA (Medika d.d.)

• nik07aos
    • March 23, 2023 at 8:51 PM

Nekako imam osjećaj da će isplatit dividendu. Nemam nikakvu informaciju, samo osjećaj...

• Što smo danas tržili

• nik07aos
    • March 1, 2023 at 2:21 PM

+ 200 komada SPAN

Planiram još kupovat čim po meni zadovoljavajućoj cijeni prodam VLEN.

• Birtija

• nik07aos
    • February 26, 2023 at 7:19 AM
    Quote from D_artagnan

Ma hoce, nece… ali jednostavno danas u 21. Stoljecu da svijet dozvoli napad na drugu suverenu zemlju je van svake pameti…. Ajde ako je to interno unutar zemlje, pa se dio zeli otcjepiti, ali jedna zemlja napadne drugu??

Pa ajmo dalje redom, svaka zemlja ima u drugoj neki dio koji je ostao pred 20-50-100-200 godina u drugoj zemlji, pa ajmo ratovati 😏

Zato to treba u korijenu sasjeci, i pokazati da se jednostavno to ne moze raditi i po cijenu inflacije i svjetskog potresa u ekonomiji.

"ali jednostavno danas u 21. Stoljecu da svijet dozvoli napad na drugu suverenu zemlju je van svake pameti".

Slažem se! A sad zamislite jednu bizarnu situaciju koja s također dogodila u 21. stoljeću: skupina bogatih država je cijelom svijetu lagala (a isto su kasnije i priznali!) kako jedna država, koja je inače jako daleko od njih i nije im predstavljala neposrednu prijetnju, ima neka famozna oružja za masovno uništenje. Ta golema laž je poslužila kao opravdanje da se moćne države okupe u kolonijalističku koaliciju kakva nije bila viđena još od vremena Istočno indijske kompanije i rasture ne samo lažno optuženu državu nego i cijelu regiju, ostavivši posljedice koje se osjete i danas.

Zašto vam patnje milijuna Iračana, Afganistanaca, Sirijaca, Libijaca ne predstavljaju problem? Zašto se pravite slijepi na njihove smrti?

• MDKA (Medika d.d.)

• nik07aos
    • February 22, 2023 at 3:06 PM

Sjednica Uprave Društva će se održati dana 28.2.2023. godine sa sljedećim dnevnim redom:

Privremeni financijski izvještaji:
    a) o poslovanju Medike d.d. za period 01.01.-31.12.2022. godine
    b) o rezultatu poslovanja za Grupu Medika za period 01.01.-31.12.2022. godine.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• nik07aos
    • February 14, 2023 at 10:30 AM

Najava sjednica Uprave i Nadzornog odbora

16.2. sjednica Uprave a 28.2. sjednica NO ,,na kojima će se utvrđivati godišnji financijski izvještaji Društva, prijedlog odluke o usklađenju temeljnog kapitala Društva i prijedlog odluke o isplati dividende.''.

• Birtija

• nik07aos
    • February 9, 2023 at 8:43 AM
    Quote from Normani

Novinarka izrazila želju zagrliti Zelenskog, ovaj joj rado udovoljio. :)

https://twitter.com/Gerashchenko_en/status/1623403153004630017/

Degutantno.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• nik07aos
    • February 1, 2023 at 9:45 AM
    Quote from havi

Je, samo kolega 2bic molim prilozite i neke dokaze za to sto tvrdite.

Meni se prije čini da je cijena “malo” pobjegla.

Vidite, ja za razliku od vas očekujem rješavanje dospjelih dugova i značajno poboljšanje omjera dugova i kapitala. I to uskoro.

Nažalost, i ja imam takve informacije od jednog prilično pouzdanog izvora iz IGH.

Plaće kasne, a zbog čega ne znam.

• Birtija

• nik07aos
    • January 19, 2023 at 9:58 PM
    Quote from maratonac

Čim je Holandija i zvanično, znam s kim imamo posla...zbog takvih mi je cijeloj obitelji oduzet "pasoš" početkom 80-ih i 10 godina nismo mogli prismrdit iz Juge van. Zbog toga me takva korespondencija na hrvatskim portalima doista uznemirava.

Evo još jednog kojem su njegovi pričali kak su poskrivečki kitili jelku i sanjali o jogurtu. Pa tko puši više takve priče, nije ti ovo svečani sabor HDZ-a.

• Birtija

• nik07aos
    • January 3, 2023 at 10:38 AM
    Quote from maratonac

Ovaj verdi još uvijek misli da živi u Srboslaviji. Teško se čovjek miri sa ovim što se događa u Hrvatskoj i sa Hrvatskom. Ne mogu zamisliti da živim u državi koju toliko ne podnosim.

Da li su ti Srboslavci sada s tobom u prostoriji?

Kad se pojavljuju, nakon 7. ili 8. piva?

• Birtija

• nik07aos
    • December 29, 2022 at 3:27 PM
    Zelenskyy, BlackRock CEO Fink agree to coordinate Ukraine investment
    Ukrainian President Volodymyr Zelenskyy and BlackRock CEO Larry Fink have agreed to coordinate investment in rebuilding Ukraine, Kyiv announced Wednesday
    www.cnbc.com

Sve su glasnija šuškanja o pregovorima između Rusije i Ukrajine.

Dolazi li vrijeme da se naplati silna pomoć koju je SAD slao i još uvijek šalje Ukrajini?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• nik07aos
    • December 22, 2022 at 7:54 PM
    Quote from Junius
    Quote from hugh

stara narodna poslovica kaže:

- kada božićnog relija nema

teška sljedeća godina se sprema..... :/

Dajte molim vas, 2020 je bila ajme godina, 2021 ok, 2022 opet ajme...ne znam odakle izvlačite pesimizam više( ne mislim na vas, nego općenito). I više nego očito je da će 2023 biti fokus na turistima(pritom najmanje mislim na RIVP) i automobilima, rekao bi nobrainer . Ovde će se ozbiljne pare zaraditi, onaj tko ustraje.

Dodao bi da je fokus i na brodarima također (na tebe gledam, ATPL).

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• nik07aos
    • December 17, 2022 at 8:44 AM

Zločinački režim Andreja Plenkovića je jučer doživio jedan mali, ali bolni udarac. Hrvatska je uspjela na kratko sačuvati obraz i pokazati (onima koje to zanima) da se ipak ne slažu baš svi sa političkom podrškom kompromitiranom režimu Zelenskog, koji je uzgred budi rečeno kriv za lansiranje naoružane letjelice na Hrvatsku i raketiranje Poljske.

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• nik07aos
    • December 9, 2022 at 8:25 AM
    Quote from enes.razman

Ono sto je promaklo ispod radara je Zakon o izbjegavanju dvstrukog oporezivanja izmedju Amerike i Hrvatske pa osim sto mu cini dobar dio prihoda od Amerikanaca Lenac ce biti konkurentniji i sa cijenama i sa uslugom izvrsenih usluga za istog

Bravo, upravo sam se čudio kako nitko nije to spomenuo i onda naletim na tvoj komentar.

• Birtija

• nik07aos
    • December 1, 2022 at 8:26 AM

,,Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen je u današnjem govoru rekla kako se procjenjuje da je poginulo oko 100 tisuća pripadnika ukrajinske vojske i 20 tisuća civila. Ukrajinci su dosad izbjegavali davanje preciznih informacija o vlastitim gubicima, tvrdeći da bi te brojke Rusiji dale prednost.''

Još je rano i prerano za istinu međutim, čak i uz konstantno bombardiranje sa lažnim vijestima i dezinformacijama, jasno je da je ukrajinsko društvo pretrpjelo ogromnu ratnu traumu čije će se posljedice vidjeti još desetljećima. Iskreno im želim da saznaju cijelu istinu o tragediji koja im se dogodila i još uvijek događa.

• nik07aos
    • November 19, 2022 at 7:47 AM
    Quote from KultLicnosti

Postoji napast uspoređivati Domovinski rat sa ovim u Ukrajini ali osim činjenice da jedni napadaju a drugi se brane tu staje sva sličnost. Mi smo bili lokalna klaonica bez globalnih implikacija. Ne očekujem do travnja ništa, a eventualni prelazak Dnjepra bi bilo zaista veliko vojno postignuće.

Domaći političari uspoređuju ovaj sukob (koji je geopolitički gledano globalnih razmjera) sa ratom kod nas kako bi tupoglavci znali koju stranu trebaju podržavat. Nekad je narativ u medijima doslovno takav da je: Ukrajina=Hrvatska a Rusija=Srbija.

Ali kao što si rekao, sličnost je zapravo minorna. Radi se o neusporedivim događajima, i po intenzitetu i po posljedicama.

• nik07aos
    • November 16, 2022 at 8:08 AM

Izgleda da je Ukrajina po drugi put napala državu članicu NATO saveza. Nakon već skoro pa zaboravljenog napada naoružanom bespilotnom letjelicom na Zagreb (o čemu još uvijek nije objavljen službeni izvještaj, a kad će ne zna se) sad su izvršili napad na teritorij Poljske pri čemu je ubijeno dvoje ljudi.

Nadam se da će NATO ostati dosljedan svojim principima i da će sve države članice jednoglasno osuditi ukrajinski režim. Ako ni zbog čega drugog onda zbog toga što su opet prestrašili svjetske burze.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt