1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. plavi05

Posts by plavi05

• Best buy

• plavi05
    • April 29, 2020 at 3:56 PM

Zar ERNT nije možda špekulacija za preuzimanje 5G postaje "crno zlato" 21.stoljeća, Ameri, Kinezi, EU, Rusi tko zna?

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• plavi05
    • April 29, 2020 at 3:51 PM

Mislim da je ovo dobar pokatatelj netto dug/ebitda -0,39

• plavi05
    • April 29, 2020 at 3:40 PM

Hvala, na osvrtu. Ovdje postoji dobra perspektiva.

• plavi05
    • April 29, 2020 at 1:32 PM

gosp.Kvark niste se osvrnuli na povećanu zaduženost tvrtke, znam da se ulaže u buduće novougovorene poslove ali nisam dovoljno stručan gdje je krajni limit zaduživanja, a da kompanija i dalje stabilno posluje.

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• plavi05
    • April 28, 2020 at 7:38 AM

Ovakve rezultate rada naše lokalne samouprave nije bilo teško predvidjeti ni prije 30-tak godina kada je stigla odluka o povećanju broja općina sa 104 na ovaj današnji broj. Pomnožiti godišnju štetu i broj godina nije teško ali pogledati svakom Hrvatskom državljaninu sebi u lice ipak jest.

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• plavi05
    • April 22, 2020 at 9:03 PM

Preporuka, pričekati izvještaj za 1.kvartal

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• plavi05
    • April 15, 2020 at 4:11 PM

Ako nebude dividende ove godine za 3-4 godine možete računati na još jednu podjelu dionica 1+1 kao što je bilo preklani.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• plavi05
    • April 10, 2020 at 8:00 AM

Što se tiče rezanja plaća u državnim i javnim strukturama izrazito sam protiv, treba rezati-ukidati "radna mjesta" koja u stvari to nisu jer kada pojedinci nebi radili i nekoliko mjeseci to nitko nebi ni primjetio, dakle nerade ništa i to treba ukinuti.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• plavi05
    • April 9, 2020 at 3:12 PM

U BiH dio stanovništva mogu se opredjeljivati kao Hrvati, ali njihov život i sudbina vezana je za zemlju u kojoj žive, plaćaju porez a to je BiH, i to bi trebalo biti zdravorazumski. Ako živim u Rijeci ne mogu plaćati poreze i prireze za grad Osijek jer mi se taj grad sviđa više od onoga u kojem živim.

• plavi05
    • April 7, 2020 at 9:02 PM

Svjedoci smo i ugovorenim novim poslovima za koje je potrbno i zaduživanje, a kapital je ovdje više u znanju, stručnosti, a manje u strojevima i nekretninama.

• Što smo danas tržili

• plavi05
    • April 6, 2020 at 4:12 PM

KODT očekujem realizaciju povećanih narudžbi od 14% pogledajte zadnjih nekoliko izvještaja, uvećavanje kapitala i rezervi, ne kupuje TOP 10 već duže vrijeme bez razloga:).

• Best buy

• plavi05
    • April 6, 2020 at 3:21 PM

portfolio:

KODT 75%

ERNT 25%, prodao Adris i AD plastik

• plavi05
    • April 3, 2020 at 8:38 PM

Zbog covida 19 pokretanje 5G mreže mogla bi se i ubrzati, sigurnost je najvažnija, da usporedim sa elektrifikacijom u kojoj HEP sramotno stopira napajanje stanovništva iz vlastitih sustava mikro solara. Sve ove stvari će se ubrzano mijenjati. Portfolio mi se sastoji od 75%KODT i 25% ERNT

• plavi05
    • April 3, 2020 at 4:40 PM

Čini mi se da imati kompaniju koja je u mogućnosti primjeniti 5G tehnologiju na ZSE stvarno privilegija, što mislite da li će Europljani radi sigornosti svojih demokracija za razvoj 5G mreže odabrati kinesku državnu kompaniju ili svoju europsku Eriksena. Što mislite danas u ovoj situaciji koliki je značaj u sigurnosti

interneta, to je jednako važno kao voda i struja. Djeca nam se obrazuju on line, državna uprava funkcionira on line itd.

• plavi05
    • April 2, 2020 at 6:12 PM

Mnoge stvari nakon ovog virusa će se promijeniti, tako i odnos prema ERNT. Mislim da će se ova tvrtka promatrati kao strateška komunalna tvrtka bez koje nema internetkog prijenosa podataka, koja servisira sve tele operatere u zemlji, ima dugoročnu suradnju sa T-comom i A1. Već je u eksperimentalnoj implementaciji i 5G mreža koja je prevažna za cijelu Europu i iz siguronosnih razloga. Mislim da će i tržište tako početi vrednovati ERNT. Da li će ovo biti strateška tvrtka ili i dalje Janaf, Ina ili Đuro Đaković, kupvina ratnih aviona i sl.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt