Ima ako EU dozvoli kineske kupovine kompanija radi bolje produktivnost i širenja poslovanja
Posts by plavi05
-
-
Rizik za male dioničare je u sličnoj vlasničkog strukturi velikih sa Euroherz osiguranjem. Možda gazda bude htio razvijati Euroherz na štetu Adriatic?
-
Da li je jadroagent 100% vlasnik poslovnica u Kopru i Baru?
-
Nemojte me plašiti da je odnos Eriksena prema ERNT isto kao Agrokora prema Ledu. Mislim da se to neće više nikad i nigdje dogoditi da vlasnik manje od polovice dionica financiski uništi tvrtku.
-
Tko je lud likvidirati znanje i tržišnu poziciju koju ima ERNT, možda bi bio prodan paket vlasničkog udjela
-
Napadi su izvođeni i u manjim gradovima npr. Nica još nije zaboravljena, a najteže je živjeti u strahu, zašto čačkati tamo gdje netreba, potpuno nepotrebna izjava jednog hadezeovca.
-
Obratite pažnju na vrlo neodmjerenu i dugoročno lošu reakciju našeg ministra vanjskih poslova na video konferenciji ministara EU. Stavlja nas na stranu Izraela u ovom najnovijem sukobu s Palestincima. Iz iskustva znamo da ekstrmisti i islamski teroristi vrlo dugo pamte različite političke izjave, a ova nam svakako nije trebala, a da li će biti i brutalno kažnjena vidjeti će mo u budućnosti. Naš turizam je jako krhka biljka.
-
Znam za sebe i svoj novčanik, po meni nisu konkurentni već navedenim trgovinama jer svaštara, parkiralište je uvijek puno, i kupci posjećuju Pevex ali pitanje je koliki su im računi na blagajni. To ne znači da dobro ne posluju, primjer je Optima dobra za korisnike, a loše poslovanje
-
Pisao sam o Pevexu kao kupac i što nudi na tržištu, a ne o njegovoj marži i bilanci
-
Definitivno pevex je postala jedna svaštara koja može proći u manjem gradu, kada usporedite robu i cijene ne mogu konkurirati nikome(emmezeta. Mima, prima, ysk, elipso, kralj, mikronis, bauhaus itd
-
Ne radi se o snobizmu nego o praktičnim stvarima, evo zadnje kupova podne daske za terase provjerite sami širinu asortimana i cijene
-
U pevecu vrlo malo kupujem jer je bauhaus povoljniji cijenom i širinom asortimana, a što se tiče bijele tehnike ni uz akciju ne mogu cijenom parirati Kralju.
-
Od ugovora do realizacije 6 do 9 mjeseci
-
Kolega diokidina, vaše pravilo je prejednostavno. Dajte mi prijedlog kada prodati KODT kupljen prije 6 godine, ulaz po 1200 kuna pa prepolovljeno na pola ili na jednu kupljenu dobio dvije.
-
Zašto objavljuju samo ne konsolidirane izvještaje. Čega su još vlasnici u konsolidiranom.
-
S Telemach radili na proširenju kapaciteta jezgrene mreže te održavanju jezgrene i transportne mreže. Iz media je poznato da je Telemach razvoj 5G mreže povjerio Nokiji. Vidjeti će mo kako će to ići, možda se i tu ERNT ubaci u posljednji trenutak kao provjereni partner u razvoju 5G.
-
-
Upitna bi mogla biti visoka profitabilnost s obzirom na rast cijena sirovina
-
Gdje politika uđe u kompaniju ja iz nje bježim i kao radnik i kao dioničar iz više loših životnih iskustava, ni njegova pojava mi ne odaje ni iskrenost ni poštenje
-
Ako su sirovine poskupile, da li je to ugrađeno i u novougovorenim transformatorima kao povišena prodajna cijena